Dlaczego odechciało mi się jeździć na motocyklu?
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
mój też...ale co z tego? i tak ma oczy i BASTA!!

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Ścigacz.pl
-
simoncom20 - Świeżak
Mój kolega też kupił kamere za 2 tyś i mu sie znudziła w trzy dni,on zawsze mówi że jak coś ma kupic to go to rajcuje a jak juz kupii to go to nie interesuje i leżyw rogu
:):)

- bertold12345
- Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
Coś podobnego jest z motocyklami...jak sięgo nie ma to wtedy fascynują,podobają się i wydaje nam się,że jazda na moto to najlepsze co można w życiu robić. Jednak po zakupie sprzęta i po pierwszych nawiniętych kilometrach okazuje się,ze to jednak nie jest takie fajne jak wygląda...
Jazdę na moto porównam do seksu
Kiedyś moja była teściowa powiedziała mi,że seks nie jest wcale taki fajny jak zachciewny hehe...Może tak samo jest z o2o???
:)
Pzodro!
Coś podobnego jest z motocyklami...jak sięgo nie ma to wtedy fascynują,podobają się i wydaje nam się,że jazda na moto to najlepsze co można w życiu robić. Jednak po zakupie sprzęta i po pierwszych nawiniętych kilometrach okazuje się,ze to jednak nie jest takie fajne jak wygląda...
Jazdę na moto porównam do seksu

Kiedyś moja była teściowa powiedziała mi,że seks nie jest wcale taki fajny jak zachciewny hehe...Może tak samo jest z o2o???

Pzodro!
-
Pawcio415 - Świeżak
Też tak mam
W tamtym sezonie moja żona zrobiła prawko i dostała motocykl więc chciała jak najwięcej jeździć. Często było tak że mnie wyciągała na wypady i jak już się okutałem w tą całą zbroję i powyciągałem sprzęt to już było git i nie bardzo mi się chciało zjeżdżać do domu. Teraz żona jeździć nie może więc mnie chuj strzela bo w końcu kupiłem motocykl o którym jeszcze kilka lat temu nie marzyłem ale mnie chce mi się nim jeździć więc stoi w garażu a rocznik leci.
Z moich doświadczeń wynika jedna zasadnicza prawda że za mocno nie trzeba chcieć. Kupiłem XT600 bez przekonania i przelatałem nim 4 sezony i gdyby nie konieczność remontu pewnie do tej pory bym go nie sprzedał. Jako błotniak popełniłem mezalians i kupiłem GSX 750 po kilku miesiącach ze względów ideologicznych wróciłem do Enduro i po nocach śni mi się teraz 98 KM. Do tej pory mnie jak widzę MZ ETZ 251 to szybciej bije mi serce kupując ją wiedziałem że to ma być tylko flirt. EL 250 za którego cholernie przepłaciłem i potem nie mogłem go sprzedać a jego osiągi nie pozwalały bym o nim myślał w kategoriach "zostań ze mną" też nasuwa miłe wspomnienia. Po drodze było jeszcze wiele japoni które mimo iż były naprawdę fajne nie bardzo działają na moją wyobraźnię.
Odnośnie starzenia się to odnoszę wrażenie że z roku na rok coraz mniej chce mi się jeździć a coraz bardziej chce mieć motocykl.
W tamtym sezonie moja żona zrobiła prawko i dostała motocykl więc chciała jak najwięcej jeździć. Często było tak że mnie wyciągała na wypady i jak już się okutałem w tą całą zbroję i powyciągałem sprzęt to już było git i nie bardzo mi się chciało zjeżdżać do domu. Teraz żona jeździć nie może więc mnie chuj strzela bo w końcu kupiłem motocykl o którym jeszcze kilka lat temu nie marzyłem ale mnie chce mi się nim jeździć więc stoi w garażu a rocznik leci.
Z moich doświadczeń wynika jedna zasadnicza prawda że za mocno nie trzeba chcieć. Kupiłem XT600 bez przekonania i przelatałem nim 4 sezony i gdyby nie konieczność remontu pewnie do tej pory bym go nie sprzedał. Jako błotniak popełniłem mezalians i kupiłem GSX 750 po kilku miesiącach ze względów ideologicznych wróciłem do Enduro i po nocach śni mi się teraz 98 KM. Do tej pory mnie jak widzę MZ ETZ 251 to szybciej bije mi serce kupując ją wiedziałem że to ma być tylko flirt. EL 250 za którego cholernie przepłaciłem i potem nie mogłem go sprzedać a jego osiągi nie pozwalały bym o nim myślał w kategoriach "zostań ze mną" też nasuwa miłe wspomnienia. Po drodze było jeszcze wiele japoni które mimo iż były naprawdę fajne nie bardzo działają na moją wyobraźnię.
Odnośnie starzenia się to odnoszę wrażenie że z roku na rok coraz mniej chce mi się jeździć a coraz bardziej chce mieć motocykl.
- Linde
- Świeżak
ehh już nie wiem co robić:( naciągnąłem rodziców na motor , ciuchy mi kupili jakie chciałem itp a teraz niechce mi się jeździć:( wogóle nie mam ochoty, nudne to jest :/ .... Owszem za każdym razem naadal się odwrócę za motocyklem jak pojedzie.... Ale to już nie to co kiedyś, kiedyś to marzyłem na tą 18stke i zrobić prawko i śmigać:) a teraz... :/ odechciewa mi się moto niechce mi się nim jeździć, przeraża mnie ubiór na moto zanim się wyszykuje minie z 10 minut;/ i potem to zdjąc omg...
Nie wiem co robić, chyba sobie kupię choperka jakiegoś albo coś, chociaż w moim wieku (18stolatek) i choper:D? By było trochę śmiesznie.... Nie wiem czemu mnie tak to rajcowało .... to jest nic fajnego tak naprawdę:(
Nie wiem wydaje mi się najbardziej że boję się o zdrowie, tak mi się wydaje... I dlatego tak bardzo niechce o2o
Nie wiem co robić, chyba sobie kupię choperka jakiegoś albo coś, chociaż w moim wieku (18stolatek) i choper:D? By było trochę śmiesznie.... Nie wiem czemu mnie tak to rajcowało .... to jest nic fajnego tak naprawdę:(
Nie wiem wydaje mi się najbardziej że boję się o zdrowie, tak mi się wydaje... I dlatego tak bardzo niechce o2o
- robinn1
- Świeżak
Pozwólcie że zacytuje Szpicera. Robinn1 napisz do BRAVO.
...PITER WCIĄŻ ŻYJE...
Stunt, panienki,imprezy,szypka jazda - to lubiem
Stunt, panienki,imprezy,szypka jazda - to lubiem
- Piter_Stunter
- Świeżak
Jak rodzice Ci kupili moto to się nie dziwię. Jakbyś chociaż trochę własnej pracy włożył w ten motocykl, to by Ci się nie znudził, bo byś sobie przypominał ile musiałeś harować na niego.
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
robinn1 napisał(a):ehh już nie wiem co robić:( naciągnąłem rodziców na motor , ciuchy mi kupili jakie chciałem itp a teraz niechce mi się jeździć:( wogóle nie mam ochoty, nudne to jest :/ ....
ja osobiście nie rozumiem jak jazda na moto moze być nudna... no ale..., myśle ze jak byś sam zarobił na to wszystko nie znudziło by ci sie tak szybko, a tak łatwo przyszło, nie włożyłeś w to zadnego wysiłku, oprócz skamlania rodzicom, i tak samo szybko ci sie znudziło... i powtorze tutaj kolegów powyzej: "to nie jest twoja pasja"
robinn1 napisał(a):Nie wiem co robić, chyba sobie kupię choperka jakiegoś albo coś, chociaż w moim wieku (18stolatek) i choper:D? By było trochę śmiesznie.... Nie wiem czemu mnie tak to rajcowało .... to jest nic fajnego tak naprawdę:(
masz racje, kupienie czopera nic tu nie zmieni, jezeli jezdząc obawiasz sie o swoje zycie, nie kupuj i daj sobie spokój z jazdą na moto.
-
wujuwawa - Świeżak
Zamykać zamykać wy wszystko chcecie zamykać:/ banda .... szkoda gadać
No ale skoro to nie moja pasja to czemu ciągle oglądam filmy na youtubie jak sie chwalą swoimi moto, jak śmigają wheelie, acceleration, vmax itp itd? Dlaczego za każdym razem obejże się na ulicy za przejeżdżającym o2o?
No ale skoro to nie moja pasja to czemu ciągle oglądam filmy na youtubie jak sie chwalą swoimi moto, jak śmigają wheelie, acceleration, vmax itp itd? Dlaczego za każdym razem obejże się na ulicy za przejeżdżającym o2o?
- robinn1
- Świeżak
SzpiceR napisał(a):moze masz downa?
Chyba Szpicer miał rację...

BTW Może zgłoś się do jakiejś poradni specjalistycznej i opowiedz to wszystko ze szczegółami panu psychiatrze. Może on będzie umiał odpowiedzieć na Twoje pytanie bo my tutaj raczej nie.
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
robinn1 napisał(a):Zamykać zamykać wy wszystko chcecie zamykać:/ banda .... szkoda gadać
Myślę, ża masz za dużo kasy a nic do roboty i poprzewracało Ci się w dupie.
Do roboty K****, popracujesz trochę to nie będziesz miał czasu na takie głupie rozkminki

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
hmmm sepo moze jestes zmutowanym stworkiem z avka simona.... 

/speed always goes in pair with fouriosity/
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
po prostu fast...
HONDA CBR 600RR MOVISTAR TELEFONICA-opylona
-
fast and furious - MEGA TROLL
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4