PROBLEM OGAR 200
• Strona 1 z 1
PROBLEM OGAR 200
Zacznę od tego, że jestem strasznie głupi. Nie znam się na motorach a kupiłem motor. Mój ogar nie ma kopki itd. Wgl jakiś składak. Gdy kupowałem go koleś jeździł ze mną i wszystko było ok .Odpala się go tak. Odpychasz metr i na 1 wrzucasz. Teraz z moim ogarem jest coś nie tak. Jak sie odepchnę jadę na 1 około 5 sek i gaśnie. Według mnie coś jest nie tak z gaźnikiem. Bo gdy odkręcam kranik benzyna nie leci przewodem. Zrobiłem eksperyment i wlałem benzynę do filtra i poleciała do gaźnika w którym sie zatrzymała i z którego cieknie. Jakie pomysły?? Naprawić czy wyrzucić??
- Xded
- Świeżak
jak nie leci to wymien wezyk i juz, wyczysc gaznik, filtr powietrza, wyreguluj gaznik, zobacz jak wyglada swieca
btw. jak chcesz wyrzucic to ja go biore, w szczegolnosci silnik, bo musze sie na jakims nauczyc rozklada i skladac i remontowac
btw. jak chcesz wyrzucic to ja go biore, w szczegolnosci silnik, bo musze sie na jakims nauczyc rozklada i skladac i remontowac

- talta
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości