Gs 500 - modyfikacje
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Gs 500 - modyfikacje
Witam mam GS`a 500E z `92 Five Star sprawował sie naprawde swietnie ma wydech Remusa przez co chodzi bajecznie a predkosc mierzyłem z kumplem on na GSXR 600 i wyszło ze osiagnoł 218 na lotnisku w Pile ,az sie zatar i pourywał zawory , myslałem nad zrobieniem całego silnika , ale chcaiłbym aby nabrał w skrzydał mocy i wpadłem na pomysł przerobienia troszke ramy i dania mu silnika od czegos mocniejszego ,wiadomo ze mozna wstawic prawie kazdy silnik ale ja niechciał bym mu sprawiac wiele krzywdy i zaduzo przerabiac dlatego mam takie pytanie jaki silnik miescił by sie w rame GS`a i czy miozna by było zmienic tylnie goło na szersze np. od GSXF Prosze o pomoc tych co juz przerabiali motocykle i maja o tym troszke wiedzy i doswiadczenia :
- Noburst
- Świeżak
-
bartek1234 - Świeżak
I kolejnego bajkopisarza tutaj mamy... Skoro wyciągasz nim 218km/h to po co chcesz modyfikować, starczy. Kurde, zmierzyli byśmy to z moją Yamahą, ale ona raczej mi tyle nie poleci, 200 - 210 to max, ale przynajmniej uwierzę, gdy przy moim v-maxie będziesz mnie w tyle zostawiał
BMW F650 Funduro.
-
qadrat - Świeżak
jak to jest dostawać na klate 218km/h powietrze? ...to masz tam 130 koni? bo 100konne 600, 250 lecą...ale zabudowane konkretnie...
FAIL
FAIL
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Tego to i ja nie mogę pojąć. Ja na nakedzie przy 180 km/h mam poważne problemy z utrzymaniem się przy bezwietrznej pogodzie a dołożyć do tego +40km/h to już sobie nie wyobrażam
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
myslałem zeby to nagrac i wrzucic na youtuba ale nie zdazyłem jak pewnie wiecie gs ma kilka blokad moj był całkowicei tego pozbawiony i z sportowym wydechem na chamowni wykazał 73km , ale nie zakładałem tego posta po to byscie sobie wymyslali ile taki gs pojezie bo nie taki miałem cel , chodzi mi o gamarytowo nieiwele wiekszy silnik ale zato mozliwie najmocniejszy , jesli chcecie zrobic smietnik z tego posta to wogule tu niezagladajcie bo to bez swensu jak to co wy wypisujecie
- Noburst
- Świeżak
Noburst napisał(a):chamowni wykazał 73km
o qwa Teraz już się ostatecznie upewniłem z tą ściemą... jaki to tłumik, który daje 26KM?
btw. "wogule" to dobrze by było jakbyś nad ortografią popracował
Co do tematu to popieram Invinciblee
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Nie wiem Noburst z kad wzioles takiego GS'a albo jak go zrobiles zeby mial taka moc, ale moim zdaniem to nawet jak by mu sie paliwa lotniczego wlalo to 200km/h by nie polecial. Wiele osob na tym forum zaczynalo od GS'a albo nawet nim lata. Przegladam forum od dluzszego czasu i jeszcze NIGDY nie widzialem podobnego posta.
...73km
Jeszcze raz ponawiam moje pyt. POJ*BALO CIE CZLOWIEKU !?!?!?!?! Odpowiedz mi, po co chcesz wstawiac jeszcze mocniejszy silnik jezeli i tak juz masz najmocniejszego GS'a ???. Aaaa... tak na marginesie, ile czasu juz smigasz na tym gs'ie ???
...73km
Jeszcze raz ponawiam moje pyt. POJ*BALO CIE CZLOWIEKU !?!?!?!?! Odpowiedz mi, po co chcesz wstawiac jeszcze mocniejszy silnik jezeli i tak juz masz najmocniejszego GS'a ???. Aaaa... tak na marginesie, ile czasu juz smigasz na tym gs'ie ???
Pzdr
Yamaha Majesty 250
Yamaha Majesty 250
- eBuch
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości