Dlaczego odechciało mi się jeździć na motocyklu?
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Dlaczego odechciało mi się jeździć na motocyklu?
Witam,.
Zbierałem sporo czasu na motocykl, i nie wiem czemu ale znudziło mi się jazda nim... Motocykl sportowy...
Całe życie się oglądam za motocyklami , jak każdy przejeżdża zawsze głowa poleci w jego stronę;) ...
Ale nie wiem czemu tak jest przestał mi się podobać, przestałem lubieć na nim jeździć... Nie pasjonuje mnie to, a całe życie na to czekałem....:/
Czemu tak mi się stało? Może to dlatego że zabardzo się boje o swoje życie?
Zbierałem sporo czasu na motocykl, i nie wiem czemu ale znudziło mi się jazda nim... Motocykl sportowy...
Całe życie się oglądam za motocyklami , jak każdy przejeżdża zawsze głowa poleci w jego stronę;) ...
Ale nie wiem czemu tak jest przestał mi się podobać, przestałem lubieć na nim jeździć... Nie pasjonuje mnie to, a całe życie na to czekałem....:/
Czemu tak mi się stało? Może to dlatego że zabardzo się boje o swoje życie?
- robinn1
- Świeżak
Często tak bywa, że się czeka na coś a jak już się to dostaje to użytkowanie tego jest wysoce odbiegające od tego co się wyobrażało.
Może akurat dany model motocykla nie jest tym który tak naprawdę będzie Tobie odpowiadał.
Może akurat dany model motocykla nie jest tym który tak naprawdę będzie Tobie odpowiadał.
-
patryk83 - Bywalec
moze juz za stary jestes 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Narazie zostaw . Dołącz do jakieś ekip odwiedź zloty , też miałem taką załamke ze jazda nie sprawiała mi frajdy jednak to mineło . Teraz codziennie siadam na moto i jest zaje....... .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
Pojedź na tor, naucz się jeździć, a jak za drogo, to kup supermoto i pojedź na tor. Tłuczenie się po ulicy jest po prostu nudne, chyba że jedziesz po lachony.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
albo po prostu doszedłeś do momentu w którym trzeba inwestować w motor (różnego typu wydatki) i przez wydawanie dużych sumy pieniędzy Ci sie odechciewa - nikt nie mówił że to tania przyjemność
w końcu motor - mimo że niewielkich rozmiarów - a wydatek prawie dwa razy większy niż samochód.
pozdro

w końcu motor - mimo że niewielkich rozmiarów - a wydatek prawie dwa razy większy niż samochód.
pozdro
-
seruu - Świeżak
Staaryy,kup se cos co malo pali,jest wygodne i smigaj ile wlezie,tylko nie wokól komina tylko gdzies dalej jedź se pozwiedzac polske,slowacje>Jazda non stop tymi samymi drogami jest nudna w chooj chyba ze sa na niej piekne winkle 

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
Ja wiem czemu.... nie masz duszy motocyklisty, w twoich żyłach nie płynie benzyna, nie możesz być prawdziwym motocyklistą. Na tym forum są tylko prawdziwi motocykliści, którzy kochają swoje Maszyny ponad wszystko, nawet rodzinę, więc chyba tu nie pasujesz 

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Ścigacz.pl
Tyyyyy ja mam pomysl sluchaj. Tobie jazda na moto nie sprawia radosci a masz je a mi sprawia radosc ale juz nie mam wiec patrz. Dasz mi moto ja bede happy z radosci jazdy a ty bedzeisz szczesliwy ze mi pomogles
Co ty na to??

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
Szafa napisał(a):Ja wiem czemu.... nie masz duszy motocyklisty, w twoich żyłach nie płynie benzyna, nie możesz być prawdziwym motocyklistą. Na tym forum są tylko prawdziwi motocykliści, którzy kochają swoje Maszyny ponad wszystko, nawet rodzinę, więc chyba tu nie pasujesz
e tam po prostu miękka faja z niego...
*mój post nie ma na celu obrazy kogokolwiek...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
robinn1 - strzel se po piwku z kumplami - idzcie na jakieś lachony...wróc do chaty. Prześpij się. Odkacuj. Idź do garażu odpal sprzęta - posłuchaj jak do Ciebie mówi. Jak cie potrzebuje.
Albo usiądź na nim i przytul sie do baku - ja tak robie a on do mnie mówi (odpowietrzeniem baku...takie psykanie)
popatrz mu w oczy i spytaj się SIEBIE - czy chcesz go zostawić i sprzedać jakiemuś dresowi co go zakatuje w drugi dzień?
jak masz to wszystko gdzieś to umrzyj
jestem dziwny...
Albo usiądź na nim i przytul sie do baku - ja tak robie a on do mnie mówi (odpowietrzeniem baku...takie psykanie)
popatrz mu w oczy i spytaj się SIEBIE - czy chcesz go zostawić i sprzedać jakiemuś dresowi co go zakatuje w drugi dzień?
jak masz to wszystko gdzieś to umrzyj

jestem dziwny...
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4