[Aktualności] Zawodnicy kontuzjowani w Moście...
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
[Aktualności] Zawodnicy kontuzjowani w Moście...
Dyskusja na temat: Zawodnicy kontuzjowani w MoÅ›cie – potrzebna pomoc!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Zawodnicy kontuzjowani w MoÅ›cie – potrzebna pomoc!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Zawodnicy kontuzjowani w MoÅ›cie – potrzebna pomoc!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dlaczego żenada jestem przekonany że Paweł nie chce zarobić na swojej krzywdzie ale chce jak najszybciej wrucic na tor a to w jego przypadku napewno będzie kosztowne. Mam nadzieje że jednak uda mu sie jak najszybciej do nas wrucic Caly Hammel trzyma mocno kciuki zyczymy rychlego powrotu do zdrowio no i na tor oczywiscie ktos przeciez musi nas bronic przed "Potopem" zagranicznych zawodnikow.<br><hr>HammelKomentatorzy napisał(a):Żenada panie Szkopek, żenada...<br><hr>Greju<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tych starych dziadów z PZM a przy okazji starych dzialaczy z PZPN powinni wypier.... jak najszybciej i zastapic takimi, ktorzy wiedza o co chodzi w sportach a nie tylko sciagaja kase dla siebie i dzialaja "zeby sie tylko najwiecej nakrasc"!!!>
przykład: na zgrupowanie reprezentacji polski w pilce noznej do austrii na 10 dni pojechalo 24 pilkarzy z trenerem, kurzarzem, masazysta itp itd.. i 30!!! dzialaczy bo w koncu oni k** tez musza odpoczac!!!
PZM nie dziala wcale lepiej i czesto widzac wypowiedzi tych starych dziadow w marynarkach z demobilu to mi sie zygac chce.. oni nie walcza o nasz sport, oni walcza o to zeby sie jak najwiecej nakrasc!!!<br><hr>tzz
przykład: na zgrupowanie reprezentacji polski w pilce noznej do austrii na 10 dni pojechalo 24 pilkarzy z trenerem, kurzarzem, masazysta itp itd.. i 30!!! dzialaczy bo w koncu oni k** tez musza odpoczac!!!
PZM nie dziala wcale lepiej i czesto widzac wypowiedzi tych starych dziadow w marynarkach z demobilu to mi sie zygac chce.. oni nie walcza o nasz sport, oni walcza o to zeby sie jak najwiecej nakrasc!!!<br><hr>tzz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dokladnie, ze zenada. siana maja jak chiny wojska, a kase na rehabilitacje zbieraja. ZAL PANOWIE! <br><hr>zazenowanyKomentatorzy napisał(a):Żenada panie Szkopek, żenada...<br><hr>Greju<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
i dla tego trzeba mu pomóc? bo francuzi i duńczycy wygrywają? kurde on narobił sobie długów, a teraz krzyczy o kasę, a Sławek ma problem nie ze swojej winy. Sory, ale Szkopek tu otwarcie krzyczy o sponsoring, a nie leczenie. Dla jego własnego dobra jest, żeby się sam dobrze wyzdrowiał i wyprostował finansowo jak widać z apelu, a nie pierd.... o MS już.<br><hr>xxxKomentatorzy napisał(a):Żenada panie Szkopek, żenada...<br><hr>Greju<br>Komentatorzy napisał(a):Dlaczego żenada jestem przekonany że Paweł nie chce zarobić na swojej krzywdzie ale chce jak najszybciej wrucic na tor a to w jego przypadku napewno będzie kosztowne. Mam nadzieje że jednak uda mu sie jak najszybciej do nas wrucic Caly Hammel trzyma mocno kciuki zyczymy rychlego powrotu do zdrowio no i na tor oczywiscie ktos przeciez musi nas bronic przed "Potopem" zagranicznych zawodnikow.<br><hr>Hammel<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Panowie i Panie żal mi chłopaków, szczęście w nieszczęściu, że stalo sie tylko tyle, że żyją a pamiętajmypieniądze to nie wszystko.
Mimo zrozumienia dla ludzkiej tragedi i ogromnego współczucia nie rozumiem, dlaczego apeluje sie o pomoc finansową dla tych Panów.Biednym i chorym dzieciom nikt nie pomaga i wszystko jest ok- wiec czemu pomagac i tu.
Wybrali taki zawod a nie inny, ryzyko bylo wpisane w ta forme zarabiania pieniedzy, a jezeli ktos nie potrafil zaplanowac budzetu i wydatkow to widacpowinien miec lepszego menedżera.
Czy mnie to ktos pomaga, pomogl, lubo pomoze jesli napisze ze szef wyrzucil mnie z pracy i poda nr konta do przelewow " Bo nie mam za co jesc, nie mam za co egzystowac"...odpowiedzcie sobie sami....
napisalem tego posta poniewaz irytuja mnie takie apele...
Wyrazy współczucia i zdrowia żyszcze obu Panom.
Nie jest to sarkazam, lecze inny pkt spojrzenia na ta sprawe.<br><hr>warjatron
Mimo zrozumienia dla ludzkiej tragedi i ogromnego współczucia nie rozumiem, dlaczego apeluje sie o pomoc finansową dla tych Panów.Biednym i chorym dzieciom nikt nie pomaga i wszystko jest ok- wiec czemu pomagac i tu.
Wybrali taki zawod a nie inny, ryzyko bylo wpisane w ta forme zarabiania pieniedzy, a jezeli ktos nie potrafil zaplanowac budzetu i wydatkow to widacpowinien miec lepszego menedżera.
Czy mnie to ktos pomaga, pomogl, lubo pomoze jesli napisze ze szef wyrzucil mnie z pracy i poda nr konta do przelewow " Bo nie mam za co jesc, nie mam za co egzystowac"...odpowiedzcie sobie sami....
Nie jest to sarkazam, lecze inny pkt spojrzenia na ta sprawe.<br><hr>warjatron
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
po co się ścigać gdy dzieci głodują, po co opłacasz internet i tu zaglądasz jak dzieci głodują, po co masz telefon jak dzieci głodują, po co oddychasz i marnujesz tlen dla tych dzieci. <br><hr>żółta flagaKomentatorzy napisał(a):Panowie i Panie żal mi chłopaków, szczęście w nieszczęściu, że stalo sie tylko tyle, że żyją a pamiętajmypieniądze to nie wszystko.
Nie jest to sarkazam, lecze inny pkt spojrzenia na ta sprawe.<br><hr>warjatron<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeśli ktoś jest totalnym hamem i nie chce pomóc chłopakom to niech nie komentuje w idiotyczny sposób. Zycze szybkiego powrotu do zdrowia pechowcom z Mostu, a krytykom oby nie znaleźli się w takiej samej sytuacji<br><hr>stempel
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
bo nie pomagm tym dzieciom i nie apeluje o ich pomoc.jesli ktos nie bierze pod uwage ryzyka i nie liczy sie z nim, tzn ze nie powinien sie scigac, chyba ze mysli, ze jest niezniszczalny i niesmiertelny to wtedy niech sie nie prosi o pomoc, skoro do tej pory potrafil byc taki mocarny.Komentatorzy napisał(a):Panowie i Panie żal mi chłopaków, szczęście w nieszczęściu, że stalo sie tylko tyle, że żyją a pamiętajmypieniądze to nie wszystko.
Nie jest to sarkazam, lecze inny pkt spojrzenia na ta sprawe.<br><hr>warjatron<br>Komentatorzy napisał(a):po co się ścigać gdy dzieci głodują, po co opłacasz internet i tu zaglądasz jak dzieci głodują, po co masz telefon jak dzieci głodują, po co oddychasz i marnujesz tlen dla tych dzieci. <br><hr>żółta flaga<br>
Poprostu mnie to irytuje, ze nabici w kabone ludzie nagle nie maja pieniedzy...zwyklemu szaremu obywatelowi nie pomoze nikt...bo jak mowia biednemu wiatr w oczy...
ale widze, ze nadal na forum sa tacy, którzy maja problem z czytaniem ze zrozumieniem.
Opłacam internet, mam tel., oddycham i ganiam po ulicach bo mnie na to tac

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
w ramach podziekowań powinien jeszcze wypisać na owiewkach wszystkich co mu wpłacili. bedzie jasny okład, z wielkim napisem dziekuję za sponsoring, a nie za pomoc w leczeniu. Szkoda, że znów zeszło na Pana Mistrza, a nie na tego drugiego, który ma prawdziwy problem<br><hr>xxxKomentatorzy napisał(a):Żenada panie Szkopek, żenada...<br><hr>Greju<br>Komentatorzy napisał(a):Dlaczego żenada jestem przekonany że Paweł nie chce zarobić na swojej krzywdzie ale chce jak najszybciej wrucic na tor a to w jego przypadku napewno będzie kosztowne. Mam nadzieje że jednak uda mu sie jak najszybciej do nas wrucic Caly Hammel trzyma mocno kciuki zyczymy rychlego powrotu do zdrowio no i na tor oczywiscie ktos przeciez musi nas bronic przed "Potopem" zagranicznych zawodnikow.<br><hr>Hammel<br>Komentatorzy napisał(a):i dla tego trzeba mu pomóc? bo francuzi i duńczycy wygrywają? kurde on narobił sobie długów, a teraz krzyczy o kasę, a Sławek ma problem nie ze swojej winy. Sory, ale Szkopek tu otwarcie krzyczy o sponsoring, a nie leczenie. Dla jego własnego dobra jest, żeby się sam dobrze wyzdrowiał i wyprostował finansowo jak widać z apelu, a nie pierd.... o MS już.<br><hr>xxx<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
piszesz: "ze nabici w kabone ludzie nagle nie maja pieniedzy..." a skąd Ty mozesz wiedzieć jaki jest ich stan majątkowy ?? żal mi Cię... Jak byś nie zauważył jest to forum motocyklowe...tak się składa że sport ten nie nalezy do najtańszych...wiesz co to pasja?? dla tych dwóch poszkodowanych chłopaków to przede wszystkim pasja...a nie zarabianie pieniędzy. Potrafisz sobie wyobrazić ich dramat w tej sytuacji....?? Jestem pewien że ani Sławek ani Paweł nie brali pod uwage że tak potoczą sie ich losy zdrowotne. Myśle że zaden z zawodników nie myśli o wypadku tak poważnym, inaczej nie ma po co wsiadać na konia. Pozdrawiam i modlę sie o zdrowie i szczesliwe zakończenie ich leczenia.<br><hr>ziomKomentatorzy napisał(a):Panowie i Panie żal mi chłopaków, szczęście w nieszczęściu, że stalo sie tylko tyle, że żyją a pamiętajmypieniądze to nie wszystko.
Nie jest to sarkazam, lecze inny pkt spojrzenia na ta sprawe.<br><hr>warjatron<br>Komentatorzy napisał(a):po co się ścigać gdy dzieci głodują, po co opłacasz internet i tu zaglądasz jak dzieci głodują, po co masz telefon jak dzieci głodują, po co oddychasz i marnujesz tlen dla tych dzieci. <br><hr>żółta flaga<br>Komentatorzy napisał(a):bo nie pomagm tym dzieciom i nie apeluje o ich pomoc.jesli ktos nie bierze pod uwage ryzyka i nie liczy sie z nim, tzn ze nie powinien sie scigac, chyba ze mysli, ze jest niezniszczalny i niesmiertelny to wtedy niech sie nie prosi o pomoc, skoro do tej pory potrafil byc taki mocarny.
Poprostu mnie to irytuje, ze nabici w kabone ludzie nagle nie maja pieniedzy...zwyklemu szaremu obywatelowi nie pomoze nikt...bo jak mowia biednemu wiatr w oczy...
ale widze, ze nadal na forum sa tacy, którzy maja problem z czytaniem ze zrozumieniem.
Opłacam internet, mam tel., oddycham i ganiam po ulicach bo mnie na to tacbedzie konstruktywna, a opinie swoja wyrazilem, bo po to istnieja fora.<br><hr>warjatron<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Panowie, ale o co chodzi!? Komplet opon na jeden wyścig kosztuje tyle co dwókrotna wartość najniższej krajowej (a to tylko kropla w morzu potrzeb zawodnika). Możliwość ścigania się jest koszmarnie drogim przywilejem i prawda jest taka że nikt z pustą kieszenią na tor nie wjedzie (a większość z zawodników przed sezonem trenuje np. na torach w Hiszpanii). Nawet jeśli mają sponsorów to prawda jest taka, że za lwią część swojej ekskluzywnej pasji zawodnicy płacą z własnej kieszeni. I co podziurawiły im się te "skromne" kieszonki przy wypadku! Większość, a może nawet zdecydowana większość zawodników ma albo przynoszące krocie interesy, albo bogatych "rodziców" i są w stanie sami ponieść koszty swojej ekstremalnej zabawy. No, ale po co sięgać do własnej kieszeni kiedy łatwiej wyciągnąć kasę od współczujących pasjonatów.....<br><hr>Obserwator (nie tylko wyścigów motocyklowych)Komentatorzy napisał(a):Panowie i Panie żal mi chłopaków, szczęście w nieszczęściu, że stalo sie tylko tyle, że żyją a pamiętajmypieniądze to nie wszystko.
Nie jest to sarkazam, lecze inny pkt spojrzenia na ta sprawe.<br><hr>warjatron<br>Komentatorzy napisał(a):po co się ścigać gdy dzieci głodują, po co opłacasz internet i tu zaglądasz jak dzieci głodują, po co masz telefon jak dzieci głodują, po co oddychasz i marnujesz tlen dla tych dzieci. <br><hr>żółta flaga<br>Komentatorzy napisał(a):bo nie pomagm tym dzieciom i nie apeluje o ich pomoc.jesli ktos nie bierze pod uwage ryzyka i nie liczy sie z nim, tzn ze nie powinien sie scigac, chyba ze mysli, ze jest niezniszczalny i niesmiertelny to wtedy niech sie nie prosi o pomoc, skoro do tej pory potrafil byc taki mocarny.
Opłacam internet, mam tel., oddycham i ganiam po ulicach bo mnie na to tacbedzie konstruktywna, a opinie swoja wyrazilem, bo po to istnieja fora.<br><hr>warjatron<br>
Komentatorzy napisał(a):piszesz: "ze nabici w kabone ludzie nagle nie maja pieniedzy..." a skąd Ty mozesz wiedzieć jaki jest ich stan majątkowy ?? żal mi Cię... Jak byś nie zauważył jest to forum motocyklowe...tak się składa że sport ten nie nalezy do najtańszych...wiesz co to pasja?? dla tych dwóch poszkodowanych chłopaków to przede wszystkim pasja...a nie zarabianie pieniędzy. Potrafisz sobie wyobrazić ich dramat w tej sytuacji....?? Jestem pewien że ani Sławek ani Paweł nie brali pod uwage że tak potoczą sie ich losy zdrowotne. Myśle że zaden z zawodników nie myśli o wypadku tak poważnym, inaczej nie ma po co wsiadać na konia. Pozdrawiam i modlę sie o zdrowie i szczesliwe zakończenie ich leczenia.<br><hr>ziom<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
po**** jesteś!!!!! wielu zawodników wypruwa z siebie ostatnie flaki, żeby realizować swoje pasje! wiesz co to pasja? jeden z tych 2 może sam zapracował na swoje problemy, ale inny jak wynika z textu nie wróci do pracy szybko. może niech portal wprowadzi obowiazek logowania się do komentarzy bo takich debili powinno się kastrować, żeby sie nie rozmnażali, bo ich dzieci też będą pisać takie bzdury<br><hr>żółta flagaKomentatorzy napisał(a):Panowie i Panie żal mi chłopaków, szczęście w nieszczęściu, że stalo sie tylko tyle, że żyją a pamiętajmypieniądze to nie wszystko.
Komentatorzy napisał(a):piszesz: "ze nabici w kabone ludzie nagle nie maja pieniedzy..." a skąd Ty mozesz wiedzieć jaki jest ich stan majątkowy ?? żal mi Cię... Jak byś nie zauważył jest to forum motocyklowe...tak się składa że sport ten nie nalezy do najtańszych...wiesz co to pasja?? dla tych dwóch poszkodowanych chłopaków to przede wszystkim pasja...a nie zarabianie pieniędzy. Potrafisz sobie wyobrazić ich dramat w tej sytuacji....?? Jestem pewien że ani Sławek ani Paweł nie brali pod uwage że tak potoczą sie ich losy zdrowotne. Myśle że zaden z zawodników nie myśli o wypadku tak poważnym, inaczej nie ma po co wsiadać na konia. Pozdrawiam i modlę sie o zdrowie i szczesliwe zakończenie ich leczenia.<br><hr>ziom<br>Komentatorzy napisał(a):Panowie, ale o co chodzi!? Komplet opon na jeden wyścig kosztuje tyle co dwókrotna wartość najniższej krajowej (a to tylko kropla w morzu potrzeb zawodnika). Możliwość ścigania się jest koszmarnie drogim przywilejem i prawda jest taka że nikt z pustą kieszenią na tor nie wjedzie (a większość z zawodników przed sezonem trenuje np. na torach w Hiszpanii). Nawet jeśli mają sponsorów to prawda jest taka, że za lwią część swojej ekskluzywnej pasji zawodnicy płacą z własnej kieszeni. I co podziurawiły im się te "skromne" kieszonki przy wypadku! Większość, a może nawet zdecydowana większość zawodników ma albo przynoszące krocie interesy, albo bogatych "rodziców" i są w stanie sami ponieść koszty swojej ekstremalnej zabawy. No, ale po co sięgać do własnej kieszeni kiedy łatwiej wyciągnąć kasę od współczujących pasjonatów.....<br><hr>Obserwator (nie tylko wyścigów motocyklowych)<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wszystkim, którzy uważają, że My wszyscy polscy zawodnicy zarabimy na tym sporcie, zycze tyle pieniędzy ile ja na tym "zarobiłem" A teraz uważajcie komornik pewnie już czeka u Was za progiem.
Mój apel był wyraźnie skierowany do osób, które chcą pomóc i znają lub wierzą w sytuację która ma miejsce. Ci którzy nie czują się przez apel wywołani, moim zdaniem nie powinni się odzywać, bo zupełnie nie wiem o co walczą i co chcą osiągnąć.<br><hr>Paweł#19
Mój apel był wyraźnie skierowany do osób, które chcą pomóc i znają lub wierzą w sytuację która ma miejsce. Ci którzy nie czują się przez apel wywołani, moim zdaniem nie powinni się odzywać, bo zupełnie nie wiem o co walczą i co chcą osiągnąć.<br><hr>Paweł#19
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
przemawia do mnie artykul ale tylko w przypadku Grausama. Jasno i rzeczowo. Koles o nic nie prosi bo za bardzo nie wie co sie chyba dzieje wokol niego. Szkopek widac ma juz plan ..."Zdradzę również, że będę się starał za rok znowu powrócić do MŚ już z własnym zespołem, bo wiemy dzisiaj o wiele więcej jak to zrobić, żeby być niezależnym"...moze to jest wlasnie ten plan !Koles jeszcze nie wyzdrowial, placze ze ma dlugi a juz wie jak zaplacic za starty w przyszlym roku...dla mnie BOMBA! Ciekawe czy Ditrich tez blaga o pomoc we Francji, zeby bronic honoru Francuzow ??? Wiadomo cos na ten temat panie Swiderek ? <br><hr>matrix
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
amen!<br><hr>żółta flagaKomentatorzy napisał(a):Wszystkim, którzy uważają, że My wszyscy polscy zawodnicy zarabimy na tym sporcie, zycze tyle pieniędzy ile ja na tym "zarobiłem" A teraz uważajcie komornik pewnie już czeka u Was za progiem.
Mój apel był wyraźnie skierowany do osób, które chcą pomóc i znają lub wierzą w sytuację która ma miejsce. Ci którzy nie czują się przez apel wywołani, moim zdaniem nie powinni się odzywać, bo zupełnie nie wiem o co walczą i co chcą osiągnąć.<br><hr>Paweł#19<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a o co ty walczysz ??? Jak porownasz swoja sytuacje do sytuacji Grausama ??? zamienilbys sie z nim teraz ???<br><hr>matrixKomentatorzy napisał(a):Wszystkim, którzy uważają, że My wszyscy polscy zawodnicy zarabimy na tym sporcie, zycze tyle pieniędzy ile ja na tym "zarobiłem" A teraz uważajcie komornik pewnie już czeka u Was za progiem.
Mój apel był wyraźnie skierowany do osób, które chcą pomóc i znają lub wierzą w sytuację która ma miejsce. Ci którzy nie czują się przez apel wywołani, moim zdaniem nie powinni się odzywać, bo zupełnie nie wiem o co walczą i co chcą osiągnąć.<br><hr>Paweł#19<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
amen amen, ale Pawle egoizm prze ciebie przemawia, nawet na innym forum problem twojego ewntualnego uzależnienia przyćmił prawdziwe problemy Sławka. Ale.... zdrowia chłopaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>xxxKomentatorzy napisał(a):Wszystkim, którzy uważają, że My wszyscy polscy zawodnicy zarabimy na tym sporcie, zycze tyle pieniędzy ile ja na tym "zarobiłem" A teraz uważajcie komornik pewnie już czeka u Was za progiem.
Mój apel był wyraźnie skierowany do osób, które chcą pomóc i znają lub wierzą w sytuację która ma miejsce. Ci którzy nie czują się przez apel wywołani, moim zdaniem nie powinni się odzywać, bo zupełnie nie wiem o co walczą i co chcą osiągnąć.<br><hr>Paweł#19<br>Komentatorzy napisał(a):amen!<br><hr>żółta flaga<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
*** ...nie no szok !!! przed chwilą byłem na motogp.pl i co widzę ? "Pomóżmy Pawłowi uratować rękę!" Myślę, lekarze coś spieprzyli i chcą mu może ją amputować. czytam dalej i nic...tylko że kasa potrzebna. Panie Pawle, co runda wymyśla Pan jakieś urazy aby chyba jechac na współczuciu ludzi, ale widać wywołał Pan licho z lasu i myślę żeby na tym poprzestać, bo tytuł apelu na tej stronie, jest raczej zarezerwowany dla ludzi, którzy są w sytuacji beznadziejnej i nie rokującej nadziei na leczenie w naszym kraju. Złamanie ręki niestety do nich nie należy i niech Pan sobie lepiej moze odpocznie. Jeden najazd Szwedow przezylismy, Francuzi raczej nigdy naszymi wrogami nie byli, wrecz przeciwnie, tak wiec proponuje, moze siegnac po jakas dobra ksiazke i wylaczyc "kalkulator" na jakis czas. Zdrowie najwazniejsze !!!<br><hr>yeti
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 33 gości