Święcenie
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Święcenie
jak co roku w kalendarzu wybija magiczny dzień - inieniny krzysztofa z tejże okazji w kosciołach organizowane są msze (rózniez za motocyklistów)
ktos się wybiera, moze co roku jezdzi na takie święcenia? a moze jesteście zdania, ze raz wystarczy, albo wogole do kosciola nie chodzicie?
ja osobiście się wybieram na mszę bo prawdopodobnie będzie za motocyklistów w św wodzie, w wasilkowie
ktos się wybiera, moze co roku jezdzi na takie święcenia? a moze jesteście zdania, ze raz wystarczy, albo wogole do kosciola nie chodzicie?

ja osobiście się wybieram na mszę bo prawdopodobnie będzie za motocyklistów w św wodzie, w wasilkowie

Ostatnio edytowano 22/7/2009, 21:23 przez lewko, łącznie edytowano 1 raz
-
lewko - Świeżak
Ja w tym roku nie będę święcił moto (bo jestem w trakcie zmieniania), ale na mszę chyba się wybiorę.
PS. Popraw nazwę tematu bo się zastanawiałem co oznacza "Świecenie motorków, samochodow i innych rowerów", dodaj ę w wyrazie Świecenie i będzie git.
PS. Popraw nazwę tematu bo się zastanawiałem co oznacza "Świecenie motorków, samochodow i innych rowerów", dodaj ę w wyrazie Świecenie i będzie git.
- Radel
- Świeżak
Ja co roku staram się zabrać moje dwa kółka na święcenie.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Święta Woda fajne miejsce na mszę świętą. Ja w tym roku już byłem i świeciłem motor (zjad z grupą z Bielska Podlskiego) ale mogę pojechać jeszcze raz
hehe. Przeświecę jeszcze raz przy okazji siebie
by uchronił od pokus prędkości.

-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
We wrocku w ta niedziele ma być święcenie.
Święcenie jest dla wierzących więc ja wpadnę popatrzeć na moto i ewentualnie później ma być jakiś przejazd ulicami wrocławia więc w tym już wezmę udział
Święcenie jest dla wierzących więc ja wpadnę popatrzeć na moto i ewentualnie później ma być jakiś przejazd ulicami wrocławia więc w tym już wezmę udział

-
patryk83 - Bywalec
-
barteckstreet - Świeżak
barteckstreet napisał(a):matmax, a jednak w podpisie "chwalisz" Boga wielką literą hmm...
Może nie chciał żebyście się poczuli obrażeni słowem Bóg z małego b.
Jak by rozpatrywać to co napisał to wychodzi, że nie wierzy w istnienie motocykla na którym jeździ

-
patryk83 - Bywalec
"Motocykl jest Bogiem, Freestyle Nałogiem, Prędkość Zabawa, a Stunt Podstawą. "
dla mnie trochę ten podpis jest bez sensu...
tym bardziej pod profilem gościa który nie jest stunterem.
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Za to Twoja sygnatura się zgadza w 100%
Ludzie wierzą, że te święcenie coś daje ? +10 do bezpieczeństwa?

Ludzie wierzą, że te święcenie coś daje ? +10 do bezpieczeństwa?
-
patryk83 - Bywalec
A gdyby tak nakleić sobie wielkie: SATAN na baku i zajechać na takie święconko? Swoją drogą to strasznie kojarzy mi się z starszym panem na goldwingu i powiewającymi na wietrze frendzlami. Pomijając to że od kościoła wolę trzymać się z daleka.
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Nie mogę tego zrozumieć, że ludzie co tydzień chodzą do kościoła po to żeby się pomodlić,posiedzieć i poklęczeć w zimnym kościele, posłuchać zazwyczaj kiepskiego kazania zmieszanego z polityką i tym co sie księdzu wydaje, że jest złe czy dobre, gdzie rzucają kasę na tacę żeby sąsiad widział, że ktoś nie jest sknerą... No dziwi mnie to co poroadzić 

-
patryk83 - Bywalec
melvin napisał(a):"Motocykl jest Bogiem, Freestyle Nałogiem, Prędkość Zabawa, a Stunt Podstawą. "
Stunterem nie jestem, ale zaczynam stuncić.
Jak będę sławny, to nie zapomnę o tobie wspomnieć

patryk83 napisał(a):Nie mogę tego zrozumieć, że ludzie co tydzień chodzą do kościoła po to żeby się pomodlić,posiedzieć i poklęczeć w zimnym kościele, posłuchać zazwyczaj kiepskiego kazania zmieszanego z polityką i tym co sie księdzu wydaje, że jest złe czy dobre, gdzie rzucają kasę na tacę żeby sąsiad widział, że ktoś nie jest sknerą... No dziwi mnie to co poroadzić
Ja też tego nie mogę zrozumieć.
Jestem ciekawy czy za kilka lat nie znajdzie się człowiek, który obali podstawy religii - bez urazy.
Ja osobiście od religii wolę np. teorię Darwina.
-
matmax - Świeżak
Nikt Ci nie obali żadnych podstaw bo to wszystko trzyma się nie na faktach tylko na wierze, że był ktoś tam kiedyś i coś tam zrobił.
Możliwe, w zasadzie, że był ktoś taki jak Jezuz ale czy robił te wszystkie rzeczy o których ktoś napisał w bibli?
Apokalipsa została napisana przez osobę która miała widzenia, niechronologiczne to wszystko. Czyli można zakładać, że najadł się tamtejszych grzybków halucynogennych i napisał to co wtedy widział...
Możliwe, w zasadzie, że był ktoś taki jak Jezuz ale czy robił te wszystkie rzeczy o których ktoś napisał w bibli?
Apokalipsa została napisana przez osobę która miała widzenia, niechronologiczne to wszystko. Czyli można zakładać, że najadł się tamtejszych grzybków halucynogennych i napisał to co wtedy widział...
-
patryk83 - Bywalec
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
Szczegółowe informacje:
Msza z okazji Święta Patrona Kierowców Św. Krzysztofa, odbędzie się w Katedrze Marii Magdaleny we Wrocławiu przy ul. Szewskiej w dniu 26 lipca 2009. o godz. 11.00,
następnie ok. godz. 11.45 odbędzie się koncert z którego dochód zostanie przekazany na rzecz SPD TĘCZA w Oławie.
Ok godz 12.30-12.45 obędzie się poświęcenie motocykli na placu przed Katedrą. Po mszy parada ulicami Wrocławia Trasa będzie przebiegać spod Katedry Marii Magdaleny ul. Szewską na ul. Starachowicką 42, Przedsiębiorstwo Bisek – Orle Gniazdo. Tam czeka na motocyklistów gorący poczęstunek za free oraz koncert kapeli rockowej.
Gorąco zapraszamy: Ks Bogdan, czacha 696853193, Grabasz 605316311,
Msza z okazji Święta Patrona Kierowców Św. Krzysztofa, odbędzie się w Katedrze Marii Magdaleny we Wrocławiu przy ul. Szewskiej w dniu 26 lipca 2009. o godz. 11.00,
następnie ok. godz. 11.45 odbędzie się koncert z którego dochód zostanie przekazany na rzecz SPD TĘCZA w Oławie.
Ok godz 12.30-12.45 obędzie się poświęcenie motocykli na placu przed Katedrą. Po mszy parada ulicami Wrocławia Trasa będzie przebiegać spod Katedry Marii Magdaleny ul. Szewską na ul. Starachowicką 42, Przedsiębiorstwo Bisek – Orle Gniazdo. Tam czeka na motocyklistów gorący poczęstunek za free oraz koncert kapeli rockowej.
Gorąco zapraszamy: Ks Bogdan, czacha 696853193, Grabasz 605316311,
-
patryk83 - Bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2