Rejestracja Simsona sr50 po zmarlym ojcu
• Strona 1 z 1
Rejestracja Simsona sr50 po zmarlym ojcu
Witam wszystkich
mam pytanie: mam simsonka sr50 po zmarłym ojcu. Tata zmarł 2 lata temu a motorek jest nadal na niego zarejestrowany. Chciałem go teraz przerejestrować na mamę (ja mam 17 lat) i w urzędzie mamie powiedzieli że trzeba robić jakieś postanowienie o spadek czekać na wszystko od razu cały spadek dzielić jednym słowem masakra. Czy ktoś wie jak zrobić to łatwiej ? Jeśli tak to proszę o pomoc i pozdrawiam
mam pytanie: mam simsonka sr50 po zmarłym ojcu. Tata zmarł 2 lata temu a motorek jest nadal na niego zarejestrowany. Chciałem go teraz przerejestrować na mamę (ja mam 17 lat) i w urzędzie mamie powiedzieli że trzeba robić jakieś postanowienie o spadek czekać na wszystko od razu cały spadek dzielić jednym słowem masakra. Czy ktoś wie jak zrobić to łatwiej ? Jeśli tak to proszę o pomoc i pozdrawiam
- Podlesiok
- Świeżak
to nie jest temat od pisania "raczej". Jesli nie wiesz NAPEWNO to sie nie udzielaj.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Nie bądź taki zgryźliwy Gumiś. Napisałem "raczej" bo o tym decyduje sąd a ja nim nie jestem. Wiem "na pewno" tyle, że mój kolega z bloku miał ten sam problem kiedy zmarł jego ojciec i zostawił po sobie samochód. Procedura była taka jak napisał autor tematu łącznie ze zrzeknięciem się z pozostałych spadkobierców ze swojej części spadku.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości