Jaki kupić motocykl/skuter ?? Zapytaj tutaj.
Mam do was prośbę,
Czy moglibyście mi powiedzieć co lepiej kupić cena ok 5000zł(NOWY).
TGB czy Piaggio ?
Bardziej wolÄ™ TGB wg. mnie gorsze wykonanie ale design bardziej sportowy a nie jak w przypadku Piaggio taki OldScholowy.
(Chodzi o modele 303rs HAWK vs Piaggio ZIP).
JakieÅ› plusy i minusy mile widziane.
Wzrost 185
Pojemność silnika 50cc
Cena j/w
Czy moglibyście mi powiedzieć co lepiej kupić cena ok 5000zł(NOWY).
TGB czy Piaggio ?
Bardziej wolÄ™ TGB wg. mnie gorsze wykonanie ale design bardziej sportowy a nie jak w przypadku Piaggio taki OldScholowy.
(Chodzi o modele 303rs HAWK vs Piaggio ZIP).
JakieÅ› plusy i minusy mile widziane.
Wzrost 185
Pojemność silnika 50cc
Cena j/w
- MaRith
- Świeżak
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
siemka juz pisalem pare rwzy w tej sprawie mam 1m92cm i chce 50cc nie piszcie ze odradzacie skutery, bo mam 13 lat i dopiero zdale n a motorowerową... Ktory byście wybrali idlaczego???
http://moto.allegro.pl/item671492195_pi ... ml#gallery
http://moto.allegro.pl/item691877186_ap ... ml#gallery
czy jakiÄ…Å› gilere runnera???
http://moto.allegro.pl/item671492195_pi ... ml#gallery
http://moto.allegro.pl/item691877186_ap ... ml#gallery
czy jakiÄ…Å› gilere runnera???
Pal gume, a nie dusze.
- Szymexosw
- Świeżak
witam,
chciałbym kupić scigacza
50cc
wzrost 1,75
wiek 15
cena 3500 max
v max jaki mnie interesuje to 100-120km
zastanawiam siÄ™ nad AprilkÄ… rs lub derbi Gpr 50
może doradzicie coś jeszcze?
aha ,,, i napewno będę sprowadzał z Włoch, dużo są tańsze??:)'
pozdro
chciałbym kupić scigacza
50cc
wzrost 1,75
wiek 15
cena 3500 max
v max jaki mnie interesuje to 100-120km
zastanawiam siÄ™ nad AprilkÄ… rs lub derbi Gpr 50
może doradzicie coś jeszcze?
aha ,,, i napewno będę sprowadzał z Włoch, dużo są tańsze??:)'
pozdro
- Leone
- Świeżak
scigacza 50ccm? haha jak juz to motorower scigaczo podobny
ja juz bym sie nie zastanawial ktory model, tylko bralbym co w lepszym stanie technicznym za ta kase, rs,tzr itp. maja am 6 gpr ma na bazie am 6 ale czesc czesci pasuje
co do tego sprowadzania to jak sobie chcesz, ale jak doliczysz koszty rejestracji, transportu itp. to nie wiem czy ci sie oplaci do tego latanie po urzedach, tlumaczenia itp.
masz 3,5k ogolnie czy na moto? bo samo moto to nie wszystko do tego kask, kurtka, rekawice to podstawa
ja juz bym sie nie zastanawial ktory model, tylko bralbym co w lepszym stanie technicznym za ta kase, rs,tzr itp. maja am 6 gpr ma na bazie am 6 ale czesc czesci pasuje
co do tego sprowadzania to jak sobie chcesz, ale jak doliczysz koszty rejestracji, transportu itp. to nie wiem czy ci sie oplaci do tego latanie po urzedach, tlumaczenia itp.
masz 3,5k ogolnie czy na moto? bo samo moto to nie wszystko do tego kask, kurtka, rekawice to podstawa
- talta
- Mieszkaniec forum
jak masz 15 lat to wnioskuje, ze masz tylko karte motorowerowa wiec tylko i wylacznie 50, wiadomo, ze 45km/h nikt nie bedzie jezdzil
80/50 to przestepstwo
twoj pierwszy moto? jezdziles juz w ogole na czyms ? jesli tak to jakie doswiadczenie?
z tego co mi wiadomo to nie ma rs 80, jest tylko tzr 80, poj. 74ccm nominal (chyba) mowie oczywiscie o seri, a nie o tuningowanych 50-tkach
80/50 to przestepstwo
twoj pierwszy moto? jezdziles juz w ogole na czyms ? jesli tak to jakie doswiadczenie?
z tego co mi wiadomo to nie ma rs 80, jest tylko tzr 80, poj. 74ccm nominal (chyba) mowie oczywiscie o seri, a nie o tuningowanych 50-tkach
- talta
- Mieszkaniec forum
Tak, posiadam tylko karte motorowerową. Moje doświadczenie... hmmm Romet 2 biegowy w wieku 13 lat, a później jeździlem tylko u kumpli np KTM 50 czy gilera 125 ale to crosy, na ścigaczu nie mialem przyjemnośći.
Tzr za droga na mój budżet, chyba że stara wersja.
Pozdrawiam.
Tzr za droga na mój budżet, chyba że stara wersja.
Pozdrawiam.
- Leone
- Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość