Ocena strony...
• Strona 1 z 1
Ocena strony...
Witam,
Założyłem nie dawno stronę o moto i skuterach, na razie się rozwijamy, mamy juz kilka ciekawych artykułów, opisów moto na forum itp.
Ale nie o tym mowa. Oto link do strony: www.scigacz.pl
Mam pytanie:
Co byście zmienili na stronie? Jak już napisałem na razie się rozwijamy, więc każda opinia jest dla Nas ważna.
Lewa w Górę!
NIE MA REKLAMOWANIA STRON BEZ ZGODY SCIGACZ.PL
Założyłem nie dawno stronę o moto i skuterach, na razie się rozwijamy, mamy juz kilka ciekawych artykułów, opisów moto na forum itp.
Ale nie o tym mowa. Oto link do strony: www.scigacz.pl
Mam pytanie:
Co byście zmienili na stronie? Jak już napisałem na razie się rozwijamy, więc każda opinia jest dla Nas ważna.
Lewa w Górę!
NIE MA REKLAMOWANIA STRON BEZ ZGODY SCIGACZ.PL
- motose
- Świeżak
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
a jak gosciu zapodal kiedys strone motostat.pl to nikt go nie blokowal, temat rozwinal sie chyb na kilka stron i teraz czesc userow ma w podpisach obrazki z tamtej strony ze spalaniem w swoich moto, jakos nikomu to nie zaszkodzilo, bez sensu
-
bast - Bywalec
-
bast - Bywalec
Ja wszedłem na ta stronę z tematu i wyszedłem, że tak powiem lekko mnie odrzuciło od chęci grzebania tam i szukania czegoś fajnego.
motostat to sam używam ale jeszcze nie wpadłem na to, żeby wrzucić do sygnatury ile moja Cebra pali
motostat to sam używam ale jeszcze nie wpadłem na to, żeby wrzucić do sygnatury ile moja Cebra pali

-
patryk83 - Bywalec
• Strona 1 z 1