max tunig :) pomocy
• Strona 1 z 1
max tunig :) pomocy
Siema jestem tu nowy
chcial bym tunigowac mojego zipp quantum chciał bym wymienić mu wał korbowy wzmocniony i cylinder 70 ccm lub 80ccm ale nie wiem co wybrac mam na ten wydatek 850 zl szukałem na tej stronie ale nie znam sie na tym i nie wiem czy cos bendze pasowało prosze o pomocy
http://www.bettella.pl/index.php?option ... 1&Itemid=1

http://www.bettella.pl/index.php?option ... 1&Itemid=1
- siwen_segal90
- Świeżak
Musisz sie zastanowić czy faktycznie jest sen tuningu bo jeśli masz zamiar pojezdzić tym tylko przez rok to musisz se zadać bardzo ważne pytanie: PO CO? 

rico63
Aprilia RS50 ---> Cagiva Mito --> ?????
Aprilia RS50 ---> Cagiva Mito --> ?????
-
rico63 - Świeżak
oto chodzi ze ja go dostalem z zatartym cylindrem i rozwalonym korbowoem chce w niego inwestowac ale pojezdzic jeszcze z 3 miechy i go sprzeac bo planuje sobo kupic quada ale musze najpierw zrobic moj skuter i kupic dobre czesci pomocy
- siwen_segal90
- Świeżak
Co wy ludzie piszecie, wsadziłem do swojego quantuma 80ccm, bez wału wzmacnianego, chodzi super, sporo więcej mocy, lepsze przyśpieszenie, za skuter miałem propozycje 3000zł, nie sprzedałem. Moge pyknąć wam fote tulei w zippie po 5 tyś, oryginalnego cylindra i zobaczycie że wygląda jak nowy, rozbierałem zippa i wiele części nie jest chińskich, na gaźniku made in japań, cylinder muszę zobaczyć, ale też nie chiński. Ogólnie quantum jest fajny, mój lata 75km/h i nie narzekam, nic przy nim nie robiłem, oczywiście zmieniałem części, ale po to aby mieć więcej mocy, zipp wymusił jedynie wymiany żarówki. Jak się dba to się ma. Ogólnie wymiana na 80ccm da ci dużo mocy i zmniejszyć spalanie jak nic nie będziesz robił w gaźniku. A to dla tego że ma lżej. Pozdrawiam
nsr>zzr>zx6r>r6>cbr f4i?
-
Dandi93 - Bywalec
-
Fenek16 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości