APRILIA RS 125 wersja GS
• Strona 1 z 1
APRILIA RS 125 wersja GS
co myślicie o tej aprili
dużo jest leprza od normalnej wersji
ile pali
no i ile poleci z góry dzięki 

-
ŻYTNIA SQUAD PIOTRKÓW - Świeżak
a jak myślicie opłaca się za taka aprilię dać 6tys. rok 2001 czy lepiej poszukać NSR w tej cenie 

-
http://moto.allegro.pl/item153376980_ap ... bacz_.html ale już sobie dałem z nią siana, ktoś z tego forum napisał mi że to rupieć na gg (dzięki) i ja również tak uważam bo jak ma przejechane ponad 20tys to tłok trzeba zmienić a koleś nią nawet nie jechał
no i zblokowana
w tym przypadku zostaje NSR 

-
42KM i zblokowana??
wogle czym on te konie zmierzył? mokrym palcem ??
jeszcze coś takiego na motorower, nie wiadomo czy śmiać się czy płakać....

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Witam
Mam taką samą aprilie co wyzej podawaliście na allegro.pl tylko moja ma białe felgi niewiecz czy jest to ta wersja GS ale wiem ze ma inny wał niz normalne wersje a co do gaznika to ile powinna miec mm ??
Mam taką samą aprilie co wyzej podawaliście na allegro.pl tylko moja ma białe felgi niewiecz czy jest to ta wersja GS ale wiem ze ma inny wał niz normalne wersje a co do gaznika to ile powinna miec mm ??
- ApriliaRS125
- Świeżak
ŻYTNIA SQUAD PIOTRKÓW napisał(a):http://moto.allegro.pl/item153376980_aprilia_rs_125_50_motorower_42_km_zobacz_.html ale już sobie dałem z nią siana, ktoś z tego forum napisał mi że to rupieć na gg (dzięki) i ja również tak uważam bo jak ma przejechane ponad 20tys to tłok trzeba zmienić a koleś nią nawet nie jechałno i zblokowana
w tym przypadku zostaje NSR
Możesz napisać co w niej było takiego złego?
- h4zell
- Świeżak
jest mocniejszy motorower w polsce ;D:D kolega ma tzr 170\50 ;D około 45 koni ma wiekszosc czesci robione na zamowienie
"żyj tak, że kiedy umrzesz twoim znajomym zrobi sie przykro" | www.201.photobucket.com/albums/aa296/lu ... sterko.jpg
- x_miki_x
- Świeżak
ApriliaRS125 napisał(a):Witam
normalne maja gaznik 28mm a GS ma 34 z tego co mi sie wydaje
-
Saimek - VIP Åšcigacz.pl
zmierzyłem gaznik i mam 34mm no to chyba mam wersje GS
a wiece ile te aprilie maja KM bo wszyscy muwia inaczej ..28,30,32,36,40 ??

- ApriliaRS125
- Świeżak
Witam
Jestem nowym posiadaczem moto Aprilia rs 125 z 1996 roku - w papierach mam napisane Model : Mp (rs 125 extrema ) gaznik Dell Orto PHBH28 . Chcilbym sie dowiedziec czy to jest rotax 123 czy rotax 122 . Na cylindrze znalazlem tylko napis rotax i jakies nr i jak odczytac jaki to jest . Chcial bym sie dowiedziec rowniez ile ta wersjja ma km ?? I mam jeszcze z nim problem bo mianowicie , mialem go u jednego mechanika zaczol mi wymyslac ze jest niesprawny , instalacja , modul itp itd . Zabralem go od niego i dalem do drugiego mechanika . A zachowanie jego mianowicie jest takie : ciezko odpala , nie wchodzi na obroty trzeba go zmusic , no i nie ma mocy . Drugi mechanik stwierdzil ze silnik niema kompresji , przeciscil gaznik itp itd . Jak sie go zmusi to potrafi nawet dojsc do 12,5 tys obrotow , dodatkowo stwierdzil ze modol jest odblokowany . Prosze o wskazowki co zrobic czy kapitalny remont i jaki to jest koszt czy kupic drugi silnik i rowniez w jakich cenach moze on byc .
Dzieki i pozdrawiam : dd
Jestem nowym posiadaczem moto Aprilia rs 125 z 1996 roku - w papierach mam napisane Model : Mp (rs 125 extrema ) gaznik Dell Orto PHBH28 . Chcilbym sie dowiedziec czy to jest rotax 123 czy rotax 122 . Na cylindrze znalazlem tylko napis rotax i jakies nr i jak odczytac jaki to jest . Chcial bym sie dowiedziec rowniez ile ta wersjja ma km ?? I mam jeszcze z nim problem bo mianowicie , mialem go u jednego mechanika zaczol mi wymyslac ze jest niesprawny , instalacja , modul itp itd . Zabralem go od niego i dalem do drugiego mechanika . A zachowanie jego mianowicie jest takie : ciezko odpala , nie wchodzi na obroty trzeba go zmusic , no i nie ma mocy . Drugi mechanik stwierdzil ze silnik niema kompresji , przeciscil gaznik itp itd . Jak sie go zmusi to potrafi nawet dojsc do 12,5 tys obrotow , dodatkowo stwierdzil ze modol jest odblokowany . Prosze o wskazowki co zrobic czy kapitalny remont i jaki to jest koszt czy kupic drugi silnik i rowniez w jakich cenach moze on byc .
Dzieki i pozdrawiam : dd
- Razer
- Świeżak
wymienisz tłok i smigasz dalej,
ile ma km przejechany,
co do mocy to tak ciezko przestudiować google
http://forum.jednoslad.pl/printview.php ... 6201e806d3
ile ma km przejechany,
co do mocy to tak ciezko przestudiować google
http://forum.jednoslad.pl/printview.php ... 6201e806d3
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków