czujniki w asfalcie przed swiatlami
• Strona 2 z 2 • 1, 2
System rejestrowania natężenia ruchu i sterowania świateł odpowiednio do ilości aut jest od niedawna w Krapkowicach ( woj. opolskie ) kosztował jakieś 700 tyś zł działa już może pół roku i dalej są problemy . System nie działa jak powinien korki nie zniknęły natomiast w nocy czeka się niepotrzebnie na czerwonym . Radni bronią systemu a firma ma go dopracować obiecują że zadziała . Jak coś napisze o efektach . System zamontowano bo w mieście jest tylko jeden most przez odrę więc wiadomo co się tam dzieje o 16 po południu .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
eBuch napisał(a):Wlasnie, jezeli wiecie gdzie takie cuda technologiczne sie znajduja w Wawie, tez chetnie sie dowiem:D
Jest jeden na trasie (czerniakowska) w kierunku północnym - skręcając w lewo na łazienkowską. Z tego co pamiętam to chyba od 23 się zaczyna "wieczne"

Palenie zabija. A kiedy nie żyjesz, tracisz ważną część życia. - Brooke Shields
-
sober - Świeżak
emzeta napisał(a):przemo rene napisz gdzie w pozku są takie miejsca bo czesto smigam przez poznan wieczornymi godzinami i czasem mnie to wkurza i musze czekac na jakas puszke zeby bylo zielone
przy wjezdzie na A2 w kierunku wawy na os debina ale jak podjedziesz na 1/3szerokosci pasa od prawej to powinno zadzialac !!! kiolka dni byla taka kam zalozona kolo king krossa ijak tylko sie podjechalo to zaraz zielone ale juz to zjeli... szkoda;/
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
hugo2003 napisał(a):przy wjezdzie na A2 w kierunku wawy na os debina ale jak podjedziesz na 1/3szerokosci pasa od prawej to powinno zadzialac !!!
wszystkie światła na tym wiadukcie są z czujnikami, jak dotąd nie udało mi się ich rozgryźć. Jechałem normalnie, jechałem zygzakiem i dupa, trza czekać aż jakieś auto podjedzie
781228 <3
- grzybol
- Świeżak
w wisełce, to jest miejscowość nadmorska, są dwie takie sygnalizacje. Ciagle swieci sie czerwone a jak podjedziesz i zwolnisz albo zatrzymasz sie to dopiero zapala sie zielone.
Miejscowych można poznać po tym że jadą twardo na czerwonym nie odejmując gazu
Miejscowych można poznać po tym że jadą twardo na czerwonym nie odejmując gazu

Kawasaki Z750
-
13b - Świeżak
eBuch napisał(a):Wlasnie, jezeli wiecie gdzie takie cuda technologiczne sie znajduja w Wawie, tez chetnie sie dowiem:D
Jak zjeżdża się z Trasy Siekierkowskiej w Bora Komorowskiego to przy skrzyżowaniu z jugosławiańską muszę skręcić w lewo ale jak żadna pucha nie stoi do skrętu to tnę prosto do Fieldorfa zajeżdżając na parking z drugiej strony - szkoda stania a i zawsze to trochę więcej latania

Często o tym, że skrzyżowanie ma ten głupi system sterowania światłami świadczą podłużne bruzdy na jezdni powstałe po wtopieniu czujników.
Naukę jazdy na moto rozpoczynasz z workiem pełnym szczęścia i brakiem doświadczenia.
Cały bajer polega na tym żeby nabyć tego drugiego zanim skończy się to pierwsze...
Cały bajer polega na tym żeby nabyć tego drugiego zanim skończy się to pierwsze...
-
Pęku - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2