giną motory we wrocławiu
• Strona 1 z 1
giną motory we wrocławiu
Witam. W tym tygodniu we wrocławiu ukradziono około 50 motocykli. moich 4 znajomych straciło swoje maszyny. Złodzieje byli bezczelni do tego stopnia ze kradli z parkingów podziemnych, jednego dnia jeden motor a za dwa dni kolejny. Skoro ja wiem o tylu przypadkach kradziezy to ciekawe ile naprawde sprzętów zginęło...? I teraz pytanie co zrobi z tym policja bo nie wierze że przy tak masowej akcji nie zostały zadne ślady i nikt nic nie widział. Zresztą gdzieś to wszystko trafia przeciez bo w powietrzu się nie rozpłynie. Albo na części - chyba nie trudno to namierzyć, albo za wschodnią granice. Brak mi słów normalnie... ciesze się tylko że moja maszyna jeszcze stoi i chciał bym żeby po nią przyszli..
- kodi
- Świeżak
Re: giną motory we wrocławiu
kodi napisał(a):Witam. W tym tygodniu we wrocławiu ukradziono około 50 motocykli. Złodzieje byli bezczelni do tego stopnia ze kradli z parkingów podziemnych, jednego dnia jeden motor a za dwa dni kolejny.
A skad ty wiesz, ze ukradli 50 motocykli? Btw, idac twoim tropem to by ukradli 4 tygodniowo...
-
rambo wwa - Świeżak
kodi napisał(a):a który parking podziemny w bloku go ma...
Myślałem, że mówisz o takich parkingach w centrum miasta lub przy centrach handlowych, niezła lipa tyle sprzętów poszło sie je*ać przez jakichś skur*****w
Honda to Honda..
-
karolr - Bywalec
Re: giną motory we wrocławiu
kodi napisał(a):... ciesze się tylko że moja maszyna jeszcze stoi i chciał bym żeby po nią przyszli..
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale prosisz się o to żeby zwinęli Ci moto?
(niechcący się zrymowało )
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Pewnie biorą to, co łatwo rozkręcić i upłynnić, czyli większość popularnych modeli..
btw, masz na to jakieś dowody, żę zwinęli 50 maszynek, czy tak sobie poprostu rzuciłeś liczbą?
btw, masz na to jakieś dowody, żę zwinęli 50 maszynek, czy tak sobie poprostu rzuciłeś liczbą?
- devxx
- Świeżak
Pewnie rzucił liczbą bo ja jeżdząc codziennie po wrocku widuję coraz więcej motocykli ;p i wcale ich nie ubywa hehe
A poważnie to nie widziałem żeby gdzieś o tym pisali więc albo masz jakieś wtyki w policji albo Twojemu znajomemu ukradli sprzęt i piszesz, że kradną na potęgę.
Kradną pewnie w standardowej ilości i policja jak nie wpadnie na trop jakiejś dziupli to nic z tym nie zrobi.
A poważnie to nie widziałem żeby gdzieś o tym pisali więc albo masz jakieś wtyki w policji albo Twojemu znajomemu ukradli sprzęt i piszesz, że kradną na potęgę.
Kradną pewnie w standardowej ilości i policja jak nie wpadnie na trop jakiejś dziupli to nic z tym nie zrobi.
Honda CBR 600 F4i user
(otwórz link)
(otwórz link)
-
patryk83 - Bywalec
kodi nie mow ze zamontowales nadajnik GPS?? czy raczej czarnego PITBULA na 10 metrowym lancuchu
Ostatni rok na UAM | www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008 )))
-
caliber1986 - Bywalec
elcommendante napisał(a):caliber1986 napisał(a):kodi nie mow ze zamontowales nadajnik GPS?? czy raczej czarnego PITBULA na 10 metrowym lancuchu
dzikiego lwa
Teściową ?
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
falconiforme napisał(a):elcommendante napisał(a):caliber1986 napisał(a):kodi nie mow ze zamontowales nadajnik GPS?? czy raczej czarnego PITBULA na 10 metrowym lancuchu
dzikiego lwa
Teściową ?
Teściowa to by pewnie sama ukradła .
Była CBR 600 F2.
-
deyna - Bywalec
• Strona 1 z 1