Liberalizacja działań moderatorów
• Strona 1 z 1
Liberalizacja działań moderatorów
Panowie,
Docierają do mnie róznymi kanałami, że trochę zbyt mocno ciśniemy userów. Może to i racja. Każdy wątek w złym dziale itp dostają warna.
chciałbym, zeby trochę odpuścić, nie walić tak ostrzeżeniami.
Można przenieść wątek do odpowiedniego działu, pozostawić w starym linka i umieścić komentarz w poście, zeby było jasne skąd zmiana.
To nie znaczy, że odpuszczamy całkowicie, ale chcę was prosić o więcej dystansu i lekkie wyluzowanie.
Ci moderatorzy, których głównie to dotyczy wiedzą, że do do nich
ale i do reszty.
Dajemy trochę na luz. Mamy userów jakich mamy, nie ma co ich aż tak straszyć, bo zostaniemy tutaj sami.
Docierają do mnie róznymi kanałami, że trochę zbyt mocno ciśniemy userów. Może to i racja. Każdy wątek w złym dziale itp dostają warna.
chciałbym, zeby trochę odpuścić, nie walić tak ostrzeżeniami.
Można przenieść wątek do odpowiedniego działu, pozostawić w starym linka i umieścić komentarz w poście, zeby było jasne skąd zmiana.
To nie znaczy, że odpuszczamy całkowicie, ale chcę was prosić o więcej dystansu i lekkie wyluzowanie.
Ci moderatorzy, których głównie to dotyczy wiedzą, że do do nich

Dajemy trochę na luz. Mamy userów jakich mamy, nie ma co ich aż tak straszyć, bo zostaniemy tutaj sami.
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Daję warny jak widzę że gościu ma totalnie wyje**** na forum, bo jak ktoś jest nowy albo ma neta od niedawna nie można się po nim spodziewać cudów
.... rzucanie warnami odstrasza, wiem bo miałem na swoim forum jednego moda który za byle co dawał warna, podziękowałem mu 

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
Spoko, ja ograniczam warny do minimum, raczej wyzyłam PW z wiadomością co user robi źle i linkiem do regulaminu. Jak ktoś łamie po kilka punktów w jednym poście daje warna. Np za źle zatytułowany wątek w złym dziale i w dodatku rzucanie mięchem.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości