[color=red]YAMAHA R6 2003 DZIWNA SYTUACJA [/color]
• Strona 1 z 1
[color=red]YAMAHA R6 2003 DZIWNA SYTUACJA [/color]
WITAM SERDECZNIE PROSZE O KILKA WSKAZÓWEK;
MAM R6 OD 3 MIESIECY I OD NIEDAWNA TJ OD TYGODNIA GDY PRZEKRACZAM 180-190KM/H ZACZYNA DZIWNIE DRŻEĆ... JAKBY DRGANIA PRZECHODZIŁY OD TYLU DO PRZODU MOTOCYKLA TRUDNO TO OKRESLIC..
MIESIAC TEMU WYMIENIALEM OPONY NA NÓWECZKI
CZY MOZE MIEC WPLYW NA TO NP KIEPSKI ŁANCUCH CZY ZĘBATKI??
PROSZE O JAKIES PODPOWIEDZI BO MECHANIK W SERWISIE ROZŁOŻYŁ RĘCE POZDRAWIAM
MAM R6 OD 3 MIESIECY I OD NIEDAWNA TJ OD TYGODNIA GDY PRZEKRACZAM 180-190KM/H ZACZYNA DZIWNIE DRŻEĆ... JAKBY DRGANIA PRZECHODZIŁY OD TYLU DO PRZODU MOTOCYKLA TRUDNO TO OKRESLIC..
MIESIAC TEMU WYMIENIALEM OPONY NA NÓWECZKI
CZY MOZE MIEC WPLYW NA TO NP KIEPSKI ŁANCUCH CZY ZĘBATKI??
PROSZE O JAKIES PODPOWIEDZI BO MECHANIK W SERWISIE ROZŁOŻYŁ RĘCE POZDRAWIAM
Ostatnio edytowano 15/7/2009, 09:31 przez berikdriver, łącznie edytowano 1 raz
- berikdriver
- Świeżak
wywazałes koła?
ja miałem przy któryms motocyklu tak ze winna była opona mimo ze ze dwa razy wywazałem koła...
zacznij od opon i koł potem grzeb ewentualnie dalej ...jednakze jesli problem sie pojawił po wymianie opon to tam znajduje sie przyczyna
ja miałem przy któryms motocyklu tak ze winna była opona mimo ze ze dwa razy wywazałem koła...
zacznij od opon i koł potem grzeb ewentualnie dalej ...jednakze jesli problem sie pojawił po wymianie opon to tam znajduje sie przyczyna
ERŁAN 08
- danielot
- Świeżak
Też bym zaczął od opon i wyważenia kół.
A najlepiej to polecam wolniejsza jazdę jak kolega wyżej:P
PS Wez popraw temat bo taki banalny błąd no i nie pisz z caps lockiem bo to naprawdę się gorzej czyta. To tak na marginesie ;p
Pozdrawiam
A najlepiej to polecam wolniejsza jazdę jak kolega wyżej:P
PS Wez popraw temat bo taki banalny błąd no i nie pisz z caps lockiem bo to naprawdę się gorzej czyta. To tak na marginesie ;p
Pozdrawiam
GS 500E
-
bartek1234 - Świeżak
własnie opony wyważyłem;/ postaram sie podjechac jeszcze raz i wtedy bede modził... a jesli chodzi o jazde to kto z Was jezdzi zgodnie z przepisami??:) dziekuje za odpowiedzi
od jutra zwalniamy:)
od jutra zwalniamy:)
- berikdriver
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa