nokia n73 duży problem
• Strona 1 z 1
nokia n73 duży problem
cześć mam nokie n73 i dziś sciągałem aktualizacje nagle telefon sie wyłączył i już nie chce sie włączyć wiecie co mogło sie stać mieliście tak z góry dzieki za odpowiedzi (wiem że forum motocyklowe ale pisze w hydeparku)
Otoczeni hipokryzją idziemy swą ścieżką ...
-
iro - Bywalec
Spróbuj tego
*#7370# (*#res0#) - ten kod formatuje telefon tj. hard reset kasuje on wszystkie dane, po wpisaniu tego kodu mamy poprostu czysty telefon. Kiedy nie możesz użyć tego kodu bo np. telefon się nie włącza używasz tego: zielona słuchawka + * + 3 + power button. To przeprowadzasz na wył. telefonie.
Jeśli to nie zadziała to prawdopodobnie tel jest uszkodzony podczas aktualizacji (tak się dzieje czasami z telefonami z symbianem). Ale nie jestem pewien. Próbuj
*#7370# (*#res0#) - ten kod formatuje telefon tj. hard reset kasuje on wszystkie dane, po wpisaniu tego kodu mamy poprostu czysty telefon. Kiedy nie możesz użyć tego kodu bo np. telefon się nie włącza używasz tego: zielona słuchawka + * + 3 + power button. To przeprowadzasz na wył. telefonie.
Jeśli to nie zadziała to prawdopodobnie tel jest uszkodzony podczas aktualizacji (tak się dzieje czasami z telefonami z symbianem). Ale nie jestem pewien. Próbuj
CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
Posiadam ten telefon ale nigdy nie miałem z nim żadnych problemów. Zrób tak jak napisał jordab.
-
pablomotors - Świeżak
nie no kurwa ręce opadają, ten jakieś hard resety przez komendy, zamiast przez zworki, ten się pyta jak napisac + ...
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
www.matrax.net jak by to byłą reklama to sorry, poszukaj problemów w necie, uwalonego masz softa, wystarczy go wgrać od nowa i będzie cacy ...
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Może chcesz kupić taka Nokię? Sorry za off-topa ale może kolega się skusi?Bo mam przypadkowo na handel takowy model

http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
-
YZF R1 - Moderator
iro napisał(a):a + jak napisać na telefonie
koleś skąd ty sie wziąłeś co???

a tak na marginesie to mój kot mi dywan zaszczał i wiem że to forum motocyklowe ale pisze w hyde parku

kolejny ściek..
Ostatnio edytowano 12/7/2009, 13:41 przez pawulon03, łącznie edytowano 1 raz
-
pawulon03 - Świeżak
No niby tak ale chyba temat nie ten. Ale co mi tam
No to stary masz przerypane! To jest dorosły kot czy jeszcze kociak? Bo jak mały to szczyny tak mocno nie smierdzą ale jak już dorosły to przerypane! Zapierz to czym prędzej najlepiej jakimś intensywnie pachnącym płynem do płukania tkanin. Pewnie po pierwszym razie imponujących efektów nie będzie ale jak powtórzysz powyższą czynność kilka razy to na pewno pomoże choć do końca tego smrodu nie wyeliminujesz. Jest jeszcze taki neutralizator zapachów Vitopar ale gó*no daje. Ja miałem gorzej - kot wpadł mi do sypialni i nalał w łóżko

No to stary masz przerypane! To jest dorosły kot czy jeszcze kociak? Bo jak mały to szczyny tak mocno nie smierdzą ale jak już dorosły to przerypane! Zapierz to czym prędzej najlepiej jakimś intensywnie pachnącym płynem do płukania tkanin. Pewnie po pierwszym razie imponujących efektów nie będzie ale jak powtórzysz powyższą czynność kilka razy to na pewno pomoże choć do końca tego smrodu nie wyeliminujesz. Jest jeszcze taki neutralizator zapachów Vitopar ale gó*no daje. Ja miałem gorzej - kot wpadł mi do sypialni i nalał w łóżko

Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
iro napisał(a):a + jak napisać na telefonie
Jak wybierasz nr telefonu, normalnie wpisując używasz *
1 raz *
2 raz +
3 raz p
4 raz w
itd
pozro
Czasami te symbole są potrzebne, więc pytanie nie było takie głupie jak się wydaje. Pozdro!
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości