Yamaha FZ6-podkręcić czy kupić mocniejszy motonóg ?
• Strona 1 z 1
Yamaha FZ6-podkręcić czy kupić mocniejszy motonóg ?
Jeśli post w złym temacie to sorry
Mój dylemat polega na tym,że mam Yamaszkę FZ6 z 2004roku,igła,jedyne 17 tys wykręcone,z czego sam zrobiłem pięć.Stan rewelacyjny i mam sentyment do tego sprzęta.Problem polega na tym,że nie chcę typowego ściga,już się najeździłem i wolę wygodę.Od chwili gdy wsiadłem na fz6 zakochałem się w nim,wygodny .Tylko właśnie tej mocy,a może raczej momentu brakuje.
Czy są jakieś sensowne sposoby podkręcenia.Nie mam na myśli power commandera bo o tym już było sporo pisane.Czy warto w ogóle podejmować się tuningu tego modelu
ps.chętnym do zagaszania mnie za ten temat wyjaśniam iż,nie znalazłem podobnego tematu jak do tej pory.Poruszany był jedynie tuning elektroniczny i z tego co wyczytałem raczej mało sensowny....

Mój dylemat polega na tym,że mam Yamaszkę FZ6 z 2004roku,igła,jedyne 17 tys wykręcone,z czego sam zrobiłem pięć.Stan rewelacyjny i mam sentyment do tego sprzęta.Problem polega na tym,że nie chcę typowego ściga,już się najeździłem i wolę wygodę.Od chwili gdy wsiadłem na fz6 zakochałem się w nim,wygodny .Tylko właśnie tej mocy,a może raczej momentu brakuje.
Czy są jakieś sensowne sposoby podkręcenia.Nie mam na myśli power commandera bo o tym już było sporo pisane.Czy warto w ogóle podejmować się tuningu tego modelu

ps.chętnym do zagaszania mnie za ten temat wyjaśniam iż,nie znalazłem podobnego tematu jak do tej pory.Poruszany był jedynie tuning elektroniczny i z tego co wyczytałem raczej mało sensowny....
-Jechałem 90 ...
-A kto jechał 200 ?
-Nie wiem,a to tak szybko można panie władzo ?
-A kto jechał 200 ?
-
blackbird1200 - Świeżak
no i tu rodzi się mój dylemat,bo sporo zainwestowałem w moto,który mam obecnie.Miałem ostatnio glebę,parę plastików poszło do wymiany i malowanie nowe,więc ze sprzedaża też może być różnie.A na starszą siostrę trochę trzeba wyłożyć 

-Jechałem 90 ...
-A kto jechał 200 ?
-A kto jechał 200 ?
-
blackbird1200 - Świeżak
blackibird przyjacielu wsadzisz mnóstwo gratów wydasz mnóstwo kasy a uzyskasz kilka koni... gra chyba nie watra świeczki polataj na tym poćwicz ogarnij go lepiej i zmień na jakiś sportową 600 takie moje zdanie.
-
YZF R1 - Moderator
no i chyba racja
możesz zamknąc bo nikt więcej chyba nie wymyśli nic

możesz zamknąc bo nikt więcej chyba nie wymyśli nic

-Jechałem 90 ...
-A kto jechał 200 ?
-A kto jechał 200 ?
-
blackbird1200 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości