Krótkie pytania, szybkie odpowiedzi
A ile masz tego luzu??? (miesci sie w normie jaka podaje producent) i Czy naped wydaje jakies dzwieki ??
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
BIGAluś masz krzywo wyciągnięty łańcuch. Jak różnice są znaczne to masz napęd do wymiany.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
a więc mam kolejny problem, skuter mi przerywa, prawie gaśnie w trakcie jazdy - nie stale ale co jakiś czas (przez ~ 30km zdarzyło się 3 razy), no i gaśnie mi kiedy nie dodaje gazu. Luz na manetce mam już dobrze ustawiony... Wyczytałem że czyszczenie i regulacja gaźnika powinna załatwić problem. Możecie podesłać mi link do sprawdzonej instrukcji?? Widziałem kilka ale wszystkie różnią się od siebie xDxDxD
-
kynolog - Świeżak
mefju napisał(a):Witam
Muszę wymienić linkę sprzęgła i stąd moje pytanie - czy linka sprzęgła od Aprili RS 125 będzie pasować do modelu AF1 z 1991r. ? ? ?
na pewno bedzie pasowac
-
andrzej551 - Bywalec
mam jeszcze jedno pytanie dotyczące gaźnika, co zrobić z wężykiem od benzyny, żeby mi nie uciekła kiedy wyjmę gaźnik? xD
P.S. Między odkręconą na maxa, a przykręconą na maxa śrubką od obrotów (jakiś shit bez sprężynki) nie mam żadnej różnicy - dlaczego tak się dzieje? Silnik mi gaśnie za każdym razem kiedy puszczę manetkę...
P.S. Między odkręconą na maxa, a przykręconą na maxa śrubką od obrotów (jakiś shit bez sprężynki) nie mam żadnej różnicy - dlaczego tak się dzieje? Silnik mi gaśnie za każdym razem kiedy puszczę manetkę...
Ostatnio edytowano 9/7/2009, 15:31 przez kynolog, łącznie edytowano 1 raz
-
kynolog - Świeżak
aaa... w skuterach :/ to nie wiem, pewnie jakies maja ale ja w swoim chinczyku nie mialem, a w simku mam i moge sobie zamknac bez problemu hmm.. w takim razie musisz spuscic benzyne wezykiem i innego sposobu raczej nie ma
i jak spuscisz to tez wypalic to z gaznika
i jak spuscisz to tez wypalic to z gaznika
- talta
- Mieszkaniec forum
- albert_czapla1
- Świeżak
Taki jaki mu sie podoba. A jesli masz zamiar posluchac mojej rady to różowy byl by bardzo meski....
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości