Drgania kierownicy, dlaczego?
• Strona 1 z 1
Drgania kierownicy, dlaczego?
Witam, Coraz bardziej i częściej powyżej 120km/h moto dostaje jakiś drgań, jedzie poprostu takim wężykiem, kiera troche lata,jakby ktoś kręcił nią lewo prawo lewo prawo. Jest niebezpiecznie i dopiero jak zwolnie to wężykowanie motocykla ustaje, przyśpiesze i to samo. Co może być przyczyną? opona, widelec??
-
nightracer - Świeżak
-
nightracer - Świeżak
Witam. U mnie było podobnie jak u Ciebie, wymieniłem łożyska w główce ramy i problemu nie mam.Jak bys chciał sie dowiedzieć jak sprawdzić wal na priva. Pozdro
-
Marcin ZX6R - Świeżak
Prawdę mówiąc jak przejezdzam ulicą typu 'kocie łby" to troche stuka z przodu, chyba w główce ramy.
-
nightracer - Świeżak
Noto masz odp... ja jak puszcze kiere to też mi troche drga (ale jedzie prosto) dlatego,że łożysko mam już wyjechane 

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
-
nightracer - Świeżak
Ja to mogę w wolnym czasie zrobić po niższych cenach - termin 2 dni robocze w następny piątek wieczór do niedzieli po południu.
Domyślam się, że chodzi o wymianę uszczelniaczy w lagach z olejem i łożyska główki ramy tak?
Jedyne czego wymagam to dostarczenie mi części (głównie chodzi o łożysko główki ramy, ale mile widziany komplet - uszczelniacze+olej+łożysko)
Ceny w serwisach za robocizne to ok. 220zł za łożysko i 200zł za serwis teleskopów.
u mnie 300zł za całość dopiero po jeździe próbnej po zrobionej pracy jeżeli będziesz zadowolony
chyba, że samo łożyskowanie to 100zł za robocizne.
ps. (jak nie ja to polecam Liberty Motors na DÄ…browskiego)
Domyślam się, że chodzi o wymianę uszczelniaczy w lagach z olejem i łożyska główki ramy tak?
Jedyne czego wymagam to dostarczenie mi części (głównie chodzi o łożysko główki ramy, ale mile widziany komplet - uszczelniacze+olej+łożysko)
Ceny w serwisach za robocizne to ok. 220zł za łożysko i 200zł za serwis teleskopów.
u mnie 300zł za całość dopiero po jeździe próbnej po zrobionej pracy jeżeli będziesz zadowolony

chyba, że samo łożyskowanie to 100zł za robocizne.
ps. (jak nie ja to polecam Liberty Motors na DÄ…browskiego)
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
-
nightracer - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości