[Relacje z zawodów] FMX Camp 2009 już za nami!
• Strona 1 z 1
[Relacje z zawodów] FMX Camp 2009 już za nami!
Dyskusja na temat: FMX Camp 2009 już za nami!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
FMX Camp 2009 już za nami!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
FMX Camp 2009 już za nami!
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
można prosic gonza o więcej fotek na maila? będe bardzo wdzięczny bula_ziaba@wp.pl<br><hr>buła
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie ma problemu ale najszybciej po niedzieli je wyślę, ponieważ dzisiaj nad ranem wyjeżdzam na Stunt Cup 2009 do Koszalina. Pozdrawiam.<br><hr>GonzoKomentatorzy napisał(a):można prosic gonza o więcej fotek na maila? będe bardzo wdzięczny bula_ziaba@wp.pl<br><hr>buła<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
oki - z góry wielkie dzienki, i czekam z niecierpliwoscią wyslij wszystkie jakie masz o ile to możliwe;) pozdro <br><hr>BartekKomentatorzy napisał(a):można prosic gonza o więcej fotek na maila? będe bardzo wdzięczny bula_ziaba@wp.pl<br><hr>buła<br>Komentatorzy napisał(a):Nie ma problemu ale najszybciej po niedzieli je wyślę, ponieważ dzisiaj nad ranem wyjeżdzam na Stunt Cup 2009 do Koszalina. Pozdrawiam.<br><hr>Gonzo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
oki - z góry wielkie dzienki, i czekam z niecierpliwoscią wyslij wszystkie jakie masz o ile to możliwe;) pozdro <br><hr>BartekKomentatorzy napisał(a):można prosic gonza o więcej fotek na maila? będe bardzo wdzięczny bula_ziaba@wp.pl<br><hr>buła<br>Komentatorzy napisał(a):Nie ma problemu ale najszybciej po niedzieli je wyślę, ponieważ dzisiaj nad ranem wyjeżdzam na Stunt Cup 2009 do Koszalina. Pozdrawiam.<br><hr>Gonzo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wszystkie zdjęcia to grubo powyżej 1 GB... Ogranicze się, do tych "lepszych"...<br><hr>GonzoKomentatorzy napisał(a):można prosic gonza o więcej fotek na maila? będe bardzo wdzięczny bula_ziaba@wp.pl<br><hr>buła<br>Komentatorzy napisał(a):Nie ma problemu ale najszybciej po niedzieli je wyślę, ponieważ dzisiaj nad ranem wyjeżdzam na Stunt Cup 2009 do Koszalina. Pozdrawiam.<br><hr>Gonzo<br>Komentatorzy napisał(a):oki - z góry wielkie dzienki, i czekam z niecierpliwoscią wyslij wszystkie jakie masz o ile to możliwe;) pozdro <br><hr>Bartek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mam 3 GB wolne na skrzynce, a podejrzewam że moja osoba będzie na fotografiach z działu gorsze, więc ile dasz rade to wal- czekam z niecierpliwoscią <br><hr>bułaKomentatorzy napisał(a):można prosic gonza o więcej fotek na maila? będe bardzo wdzięczny bula_ziaba@wp.pl<br><hr>buła<br>Komentatorzy napisał(a):Nie ma problemu ale najszybciej po niedzieli je wyślę, ponieważ dzisiaj nad ranem wyjeżdzam na Stunt Cup 2009 do Koszalina. Pozdrawiam.<br><hr>Gonzo<br>Komentatorzy napisał(a):oki - z góry wielkie dzienki, i czekam z niecierpliwoscią wyslij wszystkie jakie masz o ile to możliwe;) pozdro <br><hr>Bartek<br>Komentatorzy napisał(a):Wszystkie zdjęcia to grubo powyżej 1 GB... Ogranicze się, do tych "lepszych"...<br><hr>Gonzo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
eeee Gonzo, pamiętasz o mnie? bo czekam i puki co nic nie dotarło;/<br><hr>BartekKomentatorzy napisał(a):można prosic gonza o więcej fotek na maila? będe bardzo wdzięczny bula_ziaba@wp.pl<br><hr>buła<br>Komentatorzy napisał(a):Nie ma problemu ale najszybciej po niedzieli je wyślę, ponieważ dzisiaj nad ranem wyjeżdzam na Stunt Cup 2009 do Koszalina. Pozdrawiam.<br><hr>Gonzo<br>Komentatorzy napisał(a):oki - z góry wielkie dzienki, i czekam z niecierpliwoscią wyslij wszystkie jakie masz o ile to możliwe;) pozdro <br><hr>Bartek<br>Komentatorzy napisał(a):Wszystkie zdjęcia to grubo powyżej 1 GB... Ogranicze się, do tych "lepszych"...<br><hr>Gonzo<br>Komentatorzy napisał(a):mam 3 GB wolne na skrzynce, a podejrzewam że moja osoba będzie na fotografiach z działu gorsze, więc ile dasz rade to wal- czekam z niecierpliwoscią <br><hr>buła<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pamiętam, przerabiam zdjęcia do formatu jpg bo wszystkie mam zapisane w rawach.<br><hr>GonzoKomentatorzy napisał(a):można prosic gonza o więcej fotek na maila? będe bardzo wdzięczny bula_ziaba@wp.pl<br><hr>buła<br>Komentatorzy napisał(a):Nie ma problemu ale najszybciej po niedzieli je wyślę, ponieważ dzisiaj nad ranem wyjeżdzam na Stunt Cup 2009 do Koszalina. Pozdrawiam.<br><hr>Gonzo<br>Komentatorzy napisał(a):oki - z góry wielkie dzienki, i czekam z niecierpliwoscią wyslij wszystkie jakie masz o ile to możliwe;) pozdro <br><hr>Bartek<br>Komentatorzy napisał(a):Wszystkie zdjęcia to grubo powyżej 1 GB... Ogranicze się, do tych "lepszych"...<br><hr>Gonzo<br>Komentatorzy napisał(a):mam 3 GB wolne na skrzynce, a podejrzewam że moja osoba będzie na fotografiach z działu gorsze, więc ile dasz rade to wal- czekam z niecierpliwoscią <br><hr>buła<br>Komentatorzy napisał(a):eeee Gonzo, pamiętasz o mnie? bo czekam i puki co nic nie dotarło;/<br><hr>Bartek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
eeee nadal nic nie dotarło... jeszcze raz prosze uprzejmie o podesłanie;) bula_ziaba@wp.pl<br><hr>BartekKomentatorzy napisał(a):można prosic gonza o więcej fotek na maila? będe bardzo wdzięczny bula_ziaba@wp.pl<br><hr>buła<br>Komentatorzy napisał(a):Nie ma problemu ale najszybciej po niedzieli je wyślę, ponieważ dzisiaj nad ranem wyjeżdzam na Stunt Cup 2009 do Koszalina. Pozdrawiam.<br><hr>Gonzo<br>Komentatorzy napisał(a):oki - z góry wielkie dzienki, i czekam z niecierpliwoscią wyslij wszystkie jakie masz o ile to możliwe;) pozdro <br><hr>Bartek<br>Komentatorzy napisał(a):Wszystkie zdjęcia to grubo powyżej 1 GB... Ogranicze się, do tych "lepszych"...<br><hr>Gonzo<br>Komentatorzy napisał(a):mam 3 GB wolne na skrzynce, a podejrzewam że moja osoba będzie na fotografiach z działu gorsze, więc ile dasz rade to wal- czekam z niecierpliwoscią <br><hr>buła<br>Komentatorzy napisał(a):eeee Gonzo, pamiętasz o mnie? bo czekam i puki co nic nie dotarło;/<br><hr>Bartek<br>Komentatorzy napisał(a):Pamiętam, przerabiam zdjęcia do formatu jpg bo wszystkie mam zapisane w rawach.<br><hr>Gonzo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 5 gości