Czy to czym jeździmy, zobowiazuje do jakiegos ubioru na moto
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
wiklad napisał(a):Każdy powinien latać jak mu się podoba. Was **** będzie boleć?
PS: Pewnego razu nie mogłem ze śmiechu wyrobić jak zobaczyłem typa w orzeszku na B-kingu
Wentylacja, czego się nie robi dla wygody

- Demotywatrrro
- Świeżak
Jaki temat takie pytanie.... A gdzie jest napisane że za jazdę bez kamizelki takie kary?? Hmm?? Bo jeszcze z czymś takim się nie spotkałem....Przecierz chcesz to noś kamizelkę, ramoneskę z frendzlami i naprzyczepiaj zlotowych znaczków, będziesz krejzi 

>Patol< 

-
HANS - VIP Ścigacz.pl
Ej możne wy mi to wytłumaczycie ponieważ ja tego nie pojmuje :
Dlaczego czy to kwestia wyczucia stylu czy czegoś na np. intrudera 1,4 nie zakłada się tekstyli ??? a na np er-5 nie zakłada się skóry . Dyskutowałem o tym z wójasem całe niedzielne popołudnie ale i tak tego nie pojmuje
Dlaczego czy to kwestia wyczucia stylu czy czegoś na np. intrudera 1,4 nie zakłada się tekstyli ??? a na np er-5 nie zakłada się skóry . Dyskutowałem o tym z wójasem całe niedzielne popołudnie ale i tak tego nie pojmuje
motorynka- aprillia scarabeo --- Yamaha xj 600 

- carma
- Świeżak
a dlaczego na tej wymienionej er5 nie możesz niby jeździć w kombi?
fakt troszkę dziwnie się wygląda na nakedzie w pełnym kombinezonie skórzanym ale jesli ktoś chce to czemu nie??....A na intrudera nie zakłada się tekstyli bo zakłada się ramoneske z frendzlami i ćwiekami to chyba jasne xD
Hans ogarnij się, bo od pewnego czasu tylko narzekasz i nic Ci się nie podoba

Hans ogarnij się, bo od pewnego czasu tylko narzekasz i nic Ci się nie podoba
>Patol< 

-
HANS - VIP Ścigacz.pl
takie gadanie ale sam sie przekonalem jak mi pot po d...e splywal w sobote (4.07) u postanowilem jak wikszosc biker-ów ubrac sie na krotko i o niebo lepiej(nawet kolo podjechal na swiatlach na hejce spojrzal na mnie i powiedzial ze mam wl;asciwy stroj do pogody bo w samej kurtce bylo mu goraco.... wiem ze slizg grozi kilku tygodniowym bolem zeiazanym ze strupami ale komfort wiziol gore i nie tylko ja tak pomykalem w poznaniu bo jakies 80% maszyn wiec wiecej jest takich smakoszy komfortu... ale apewne zaraz sie wszyzcy zbuntuja i mnie z botem zmieszaja....
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
wojtasmazi1 napisał(a):Ja wiem ze trzeba sie dobrze ubrac. Mimo tego ze jeźdze Rs 50 to i tak zawsze mam na sobie firmowa kurtke skurzana i firmowe rekawice. Zastanawiam sie tylko co siedzialo w glowie u tego kolesia...
to są wlasnie cwaniaczki i bananowcy co kupują moto żeby blachary pozrywac (i skóre na d**ie przy okazji)ewentualnie koles dostał moto od kolegi żeby sie karnąć i chociaż przez chwile poczuć sie jak miszcz prostej:D
-
pawulon03 - Świeżak
Kurtke,buty,rekawice,kask zawsze zakladam nawet jak na dworze jest 35 stopni xD Natomiast spodnie motocyklowe sobie odpuszczam- moze ze wzgledu ze nie maja zadnej wentylacji ;p Mysle ze zakup jeansow motocyklowych bedzie dobrym pomyslem ;p
Imo wiecej do lansu dostajemy przy jezdzie w profesjonalnym stroju i kasku xD
Imo wiecej do lansu dostajemy przy jezdzie w profesjonalnym stroju i kasku xD
http://pl.youtube.com/watch?v=Ygm6irGpy ... re=related | | Pamietamy... [*]
-
s_extrem* - Świeżak
BIGAluś napisał(a):No chyba tak, bo jak zaliczysz glebę na Hayce przy 250km/h to się możesz bardziej uszkodzić niż na R6'ce...
Jak długo tu siedzę to w życiu nie widziałem głupszej wypowiedzi.. znam, właściwie było mi dane poznać pewnego człowieka który się zabił na starej poczciwej MZ'tce... ludzie, zrozumcie że bezpieczeństwo to sprawa najważniejsza. Ja rozumiem że nie można popadać w skrajności i wymagać żeby ludzie latali na skuterach w kombi, ale jak już się ma coś co może wyciągnąć 3 cyfrową liczbę, to moim zdaniem warto mieć porządną odzież.
-
Movi - Moderator
evil napisał(a):klapki, kask Tiger lub Tornado, hawajska koszula i szorty w kwiaty. stylowo.
Naprawde profecjonalna odziez
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
evil napisał(a):klapki, kask Tiger lub Tornado, hawajska koszula i szorty w kwiaty. stylowo.
Rozumiem, że to Twój ubiór do driftowania E30 po wiejskich żwirówkach?
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Evil, Melvin i Szpicer do tego Piankowy to chyba nie liczni normalni ludzie powyżej 12 lat na tym forum.
- Demotywatrrro
- Świeżak
Z tym jeźdżeniem w shortach i koszulce tylko na własną odpowiedzialność, to nie jest tak do końca. Na własną odpowiedzialność by było, jakby taki przeszlifowany motocyklista płacił 100% kosztów hospitalizacji. Wyrżniesz, pozdziera Cię, masz kasę żeby kilka miesęcy leżeć w prywatnym szpitalu - proszę bardzo. Masz bardzo dobre warunki hospitalizacji, miło i wygodnie, popodziwiasz śliczne pielęgniarki, a lekarzom zasponsorujesz piękną kasę, że będą mogli przez rok jeździć w każdy weekend na Hawaje do 5-gwiazdkowych hoteli. Same plusy
Ale jeśli osobnik tak jeżdżący jest bidokiem z dziurawymi kieszeniami, może się uważać za niewiadomo jakiego kozaka, ale jak się wyłoży jest na moim garnuszku, Twoim, i każdego pracującego i płacącego podatki... I tyle z kozaczenia

Ale jeśli osobnik tak jeżdżący jest bidokiem z dziurawymi kieszeniami, może się uważać za niewiadomo jakiego kozaka, ale jak się wyłoży jest na moim garnuszku, Twoim, i każdego pracującego i płacącego podatki... I tyle z kozaczenia

RSV
-
kondraxk - Świeżak
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3