Pizza na motorze
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Pizza na motorze
Być może było już poruszane, ale ja nic ciekawego nie znalazłem. Mam możliwość rozwożenia pizzy na motorze, z tym, że trzeba ją będzie gdzieś umiejscowić i w tym problem. Kufra mi się nie opłaca kupować, trzeba co najmniej ze 200-300zł liczyć łącznie ze stelażem. Myślałem na jakimś pojemnikiem, którego by się linkami jakoś pozaczepiało, jednak ciężko jest znaleźć coś niskiego. Macie jakieś pomysły?
-
Lukass7 - Świeżak
Myślę, że pizzeria dla której masz to wozić powinna dać ci kufer. Po Łodzi wożą na skuterach ale mają do tego duże kuferki, które są izolowane cieplnie żeby jedzenie nie stygło za szybko. Możesz jeszcze spróbować zrobić samemu jakąś skrzynkę np z alu i w środek styropian do izolacji.
-
Kurt - Świeżak
C-bool, staram się jak mogę, ale więcej jak 3 litry nie chce spalić. xD
Co do plecaka to raczej odpada, największa pizza ma średnice prawie 40cm, także ciężko będzie ją upchać.
Kurt, niestety kufra mi nie dadzą. Ta pizzeria akurat rozwozi pizze samochodami, także osprzętowania do motoru nie posiadają.
Jakby jeszcze ktoś miał jakiś ciekawy pomysł to czekam na propozycje.
Co do plecaka to raczej odpada, największa pizza ma średnice prawie 40cm, także ciężko będzie ją upchać.
Kurt, niestety kufra mi nie dadzą. Ta pizzeria akurat rozwozi pizze samochodami, także osprzętowania do motoru nie posiadają.
Jakby jeszcze ktoś miał jakiś ciekawy pomysł to czekam na propozycje.
-
Lukass7 - Świeżak
Nie ma innych pomysłow. Jesli plecak Ci nie odpowiada to pozostaje ci zrobic wlasny kufer z dobra izolacja (tak jak radzi ci Kurt).
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
na baku ? jakiś prowizoryczny stelaż sobie zrobić ? :> na za dupku linkami czy pasami trza pomyśleć 

| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
plecak odpada, ja kiedys wiazlem pizze w plecaku to wszystko bylo na dole :/
potem go wsadzalem miedzy siedzenie, a plastiki od kiery (ponizej) ale to jak mialem skuter
co do izolacji to powinni ci chociaz dac takie specjalne torby
ja bym kombinowal z jakas skrzynka zamiast kufra i jakos pomalowal, zeby jakos wygladalo, bo stracisz duzo mniej niz na kufer, a jak dobrze zrobisz to wyjdzie na to samo, tylko musial bys jakies zamkniecie itp. dorobic
co do spalania to moj simek jak mu ostro cisne wiecej spali
potem go wsadzalem miedzy siedzenie, a plastiki od kiery (ponizej) ale to jak mialem skuter
co do izolacji to powinni ci chociaz dac takie specjalne torby
ja bym kombinowal z jakas skrzynka zamiast kufra i jakos pomalowal, zeby jakos wygladalo, bo stracisz duzo mniej niz na kufer, a jak dobrze zrobisz to wyjdzie na to samo, tylko musial bys jakies zamkniecie itp. dorobic
co do spalania to moj simek jak mu ostro cisne wiecej spali

- talta
- Mieszkaniec forum
-
Lukass7 - Świeżak
Wstępnie będzie kupiony pojemnik plastikowy, którego pozaczepiam linkami. Na razie czekam na odpowiedź z pizzerii. 

-
Lukass7 - Świeżak
ja kiedyś rozwozilem pizze w krakowie, skuterem
w firmie dali mi plecak i mysle ze to bylo dobre rozwiazanie. wygodny, pizza w poziomie itp. wypas! a koledzy co mieli kufry i tego podobne rozwiazania czesto zachaczali o lusterka samochodów 

Kawasaki Z750
-
13b - Świeżak
-
Lukass7 - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2