Czy dużo bardziej komfortowo jest na hondzie f4i ani jeżeli
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-
SQ - Mieszkaniec forum
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
Demotywatrrro napisał(a):I tak na f4 spokojnie odchodzi się od r6, zanim ze sprzęgłem przelecą wszystkie biegi w obawie o swoją skrzynie i przerzucą z jedynki na dwójkę zatykając uszy.
Tiaaa wrzucaj dalej bez sprzęgła to zobaczysz jaka Honda to Honda

-
YZF R1 - Moderator
- Demotywatrrro
- Świeżak
TomJonez napisał(a):słuchajcie zwierzaka - dobrze mówi!
F4 to zupełnie inna generacje motocykla, jak zastanawiasz się nad zmianą to wal w ciemno!
Nie dość że na bank będzie bardziej ergonomiczna, to i technologicznie zjada gixa - chociaż to nieco łagodniejsza bajka.
F4i technologicznie zjada K2?!? Jakim cudem? Bo jest wygodniejsza i łagodniejsza? Bo chyba nie dlatego że ma mniej mocy i więcej waży? A bardziej ekonomiczna jest dlatego że więcej pali? W takim razie stara VFR technologicznie zjada nowego bladego. (Chyba że to była ironia i tylko ja nie załapałem)
Niech wam będzie F4i to solidne moto, ale nie przesadzajcie bo zaraz doradzicie właścicielom desmosedici przesiadać się na F4.
Do autora tematu: F4i jest bardziej wygodna od K2, niby to tylko kilka centymetrów (albo i milimetrów), ale mi robią różnicę. Tylko czemu, skoro cenisz wygodę to wybierasz z motocykli które są na tym polu najsłabsze?

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
A może mu się po prostu podoba ten motocykl?
Ja też cenie wygodę i bardzo lubie skoczyć w jakąś dłuższą trasę, alemimo to nie kupiłbym jakiegoś GTRa albo PanEurop-y. O gustach sie nie dyskutuje
Ja też cenie wygodę i bardzo lubie skoczyć w jakąś dłuższą trasę, alemimo to nie kupiłbym jakiegoś GTRa albo PanEurop-y. O gustach sie nie dyskutuje

http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
Nawet jeśli F4i według kogoś jest najlepszym motocyklem na świecie nie zmieni to faktu że technologicznie nie zjada K2, a on coś takiego napisał.
I "F4 to zupełnie inna generacja motocykla" no litości, nawet specom od reklamy Hondy coś takiego nie przyjdzie do głowy...
I "F4 to zupełnie inna generacja motocykla" no litości, nawet specom od reklamy Hondy coś takiego nie przyjdzie do głowy...
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
Demotywatrrro napisał(a):Jak się coś popsuje to Tobie pierwszemu powiem.
Nie będziesz musiał mi mówić bo wiem ze się popsuje.

a potem Pan mechanik rozbierze skrzynkę i powie Panie "Demotywatrrro" zajechał Pan szkrzynię wie Pan co to sprzęgło... A Pan "Demotywatrrro" powie "o fuck ten leszcz z forum miał rację" hehehe no cóż serwisy też muszą zarabiać a Honda to nie czołg, też się psuje i też o nią trzeba dbać.
pozdrawiam Ciepło

Invinciblee nie czaisz bazy Honda to Honda tam jest wszystko zaawansowane a za tekst z desmosedici masz u mnie flaszkę polewam się już dobre 40 minut...
A co do tematu to fakt też uważam iż miedzy F4 a K2 to jest taka little przepaść jeśli z k2 to 600RR bym konfrontował...
-
YZF R1 - Moderator
-
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości