chcÄ™ kupic suzuki SV 650S - doradzdzie mi
• Strona 1 z 1
chcÄ™ kupic suzuki SV 650S - doradzdzie mi
To bedzię mój pierwszy motor - mój własny!, ale nie pierwszy na jakim jeżdziłam. Wcześniej była suzuki 250, a potem od razu 750. Jestem młoda kobietą lubiacą agresywna jazdę i sądze, że dobry sprzęt dla siebie wybrałam ale chciałabym poznac Wasza opinię na temat tego motoru - moze jakies sugestie???? Dzieki
- juniorgb
- Świeżak
A jak bardzo agresywną? Parę modeli w podobnej klasie i pojemnościowej i kasowej znajdziesz ostrzejszych. GSXR? Fazer?
Wszystko zależy od tego co masz na myśli mówiąć agresywna jazda.
Wszystko zależy od tego co masz na myśli mówiąć agresywna jazda.
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
ok. Fazer jest rewelacyjnym sprzętem, ale nie o to chodzi - to bedzie mój pierwszy samodzielny sezon. Ostra zabawa jest docelowo, ale pomyślałam, że łagodniejsze powinny byc początki. Zatem macie jakies konkretne info. na temat sv, czy gdzies specyficznie nawalaja, na co powinnam zwróci szczególną uwage itp.........
- juniorgb
- Świeżak
Hmm...coś mi tu...a nie powiem, ale jeśli już to dla kobitki SV jest super. Nie za wielki, nie za ciężki, nie za bardzo dziki:DAle portafi "agresywnie" jeździć o ile...potrafi to driver-ja tanm agresywnie to i na 250tce potrafię pojechać:)
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Mam sv650 (2000r) od roku i jestem bardzo zadowolony. Niby tylko 72KM a osiagami dorownuje hornetowi i fazerowi (sprawdzone bo dwoch moich kumpli ma wlasnie te motorki). Zaleta silnika V jest elastycznosc. Nie musisz go wysoko krecic ani ciagle mieszac biegami. Ogolnie sprzet jest extra.
Wiecej info na:
http://scigacz.pl/Suzuki,SV650,893.html
Wiecej info na:
http://scigacz.pl/Suzuki,SV650,893.html
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
Koniecznie zwroc uwage na LANCUCH I ZEBATKI. Dosc latwo sie zuzywaja. Sprawdz tez stan PRZEDNIEGO ZAWIESZENIA i LOZYSKO GLOWKI RAMY. SVka latwo idzie na gume a lÄ…dowanie bywa brutalne co raczej nie sluzy tym elementom.
Aha i niech Cie nie odstarasza stuki w skrzyni przy wbijaniu 1ki. W SVce tak juz jest ze pierwszy bieg wchodzi dosc glosno.
Silnik jest praktycznie nie do zajechania wiec nie warto sie jakos szczegolnie przejmowac przebiegiem (u mnie bylo 32 000 km a wszysto chodzi jak w zegarku).
Ten model raczej nie ma typowych usterek. Sprawdz wszystko tak jak przy kazdym motocyklu: sladowosc, klocki i tarcze, stan opon itp. No ale o tym to chyba nie trzeba wspominac:).
Aha i niech Cie nie odstarasza stuki w skrzyni przy wbijaniu 1ki. W SVce tak juz jest ze pierwszy bieg wchodzi dosc glosno.
Silnik jest praktycznie nie do zajechania wiec nie warto sie jakos szczegolnie przejmowac przebiegiem (u mnie bylo 32 000 km a wszysto chodzi jak w zegarku).
Ten model raczej nie ma typowych usterek. Sprawdz wszystko tak jak przy kazdym motocyklu: sladowosc, klocki i tarcze, stan opon itp. No ale o tym to chyba nie trzeba wspominac:).
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości