Cukier w benzynie. OOO FUCK...
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Niech jej ta wache wleje do szamponu xD Moto zajedziesz,kuzynowi sasiadka nasypala lata temu do motorynki,padla.A taka ładna byla,pomaranczowa xD
PS:Wykopałbym taka babe,wprost czekalbym na tekst "albo moto,albo ja"
PS:Wykopałbym taka babe,wprost czekalbym na tekst "albo moto,albo ja"

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
-
pablomotors - Świeżak
Babie to trzy razy **** raz jeść - jak mawia dziadek mojego kolegi
Zdejmij bak, spuść paliwo. nalej benzyny ekstrakcyjnej (5L nie jest drogie)i przepłucz bak ze dwa razy
PS. do tuszu do rzęs dodaj trochę oleju, najlepiej z ostatniej wymiany

Zdejmij bak, spuść paliwo. nalej benzyny ekstrakcyjnej (5L nie jest drogie)i przepłucz bak ze dwa razy
PS. do tuszu do rzęs dodaj trochę oleju, najlepiej z ostatniej wymiany

<a href="http://szkolnis.pl">szkolnis.pl</a>
-
Nal - Świeżak
robili test ostatnio w gazecie co bedzie jesli wsypie się cukru co prawda do samochodów ale wyszło tak że cukier został w baku i nie można było go więcej wsypać ze względu na to że rura łącząca wlew ze zbiornikiem się zapchała
w drugim chcieli rozpuścić cukier w benzynie ale sie nie dało... takie rzeczy to chyba tylko w motorynkach dawały efekty...
Po wsypaniu 0,5kg nic sie nie stało samochodom...
edit.
ale i tak nie radze próbować. trzeba dbać o motunga...

w drugim chcieli rozpuścić cukier w benzynie ale sie nie dało... takie rzeczy to chyba tylko w motorynkach dawały efekty...
Po wsypaniu 0,5kg nic sie nie stało samochodom...
edit.
ale i tak nie radze próbować. trzeba dbać o motunga...
limit20znaków:evil:
-
maciek.046 - Bywalec
W pogromcach mitów kiedyś było o cukrze w benzynie i nic się nie stało, chociaż dla pewności lepiej zbiornik wyczyścić. Moja laska też się krzywi jak jej mówię że chce do Polanowa na zlot skoczyć to mi mówi że muszę być poje.. żeby jechać 400km na zlot. Najlepiej żeby z domu nie wychodzić i być na każde zawołanie..:/ Pedałki nigdy tego nie zrozumieją że facet czasem potrzebuje się odchamić czy to na moto czy na piwo z kolegami iść a nie tylko jakieś bzdetne komedie romantyczne oglądać najlepiej..
-
Kurt - Świeżak
Lepiej dobrze wyczysc bak...Niewiadomo co babie odbilo..
A w ramach rewanzu:
Wez jej jakas ulubiona rzecz..Ktora ceni naj naj najbardziej...I cos zrob...Ale nie tak zeby ja kompletnie zniszczyc...zeby dalo sie to "naprawic" ale zeby Ona miala uraz...
Powinno pomoc...A jak nie to jesli jest dla ciebie wazna w zyciu to porozmawiaj z nia naprawde powaznie...
Bo jak ci bedzie przez cale zycie wsypywac cukier do baku...To powodzenia w jezdzie na moto...
A w ramach rewanzu:
Wez jej jakas ulubiona rzecz..Ktora ceni naj naj najbardziej...I cos zrob...Ale nie tak zeby ja kompletnie zniszczyc...zeby dalo sie to "naprawic" ale zeby Ona miala uraz...
Powinno pomoc...A jak nie to jesli jest dla ciebie wazna w zyciu to porozmawiaj z nia naprawde powaznie...
Bo jak ci bedzie przez cale zycie wsypywac cukier do baku...To powodzenia w jezdzie na moto...
-
Bartorex70 - Świeżak
Lepiej wyczysci i miec 100 % spokój.
aaaaaaa,wroc.Zeby miec 100 % spokój zmien dziewczyne na jakas motocyklistke fajna
Ale taka co juz smiga,bo znowu bedzie cie kasowac na nowe moto,kask w kwiatki i ruszoffy kombiak 
aaaaaaa,wroc.Zeby miec 100 % spokój zmien dziewczyne na jakas motocyklistke fajna

KTM 950 SM Orange Power! | www.migus-motocykle.pl
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
ja pier*** ale wy siano piszecie ...
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Gdyby to moja kobieta zrobiła taki numer... to już nie byłaby moją kobietą. Już chyba wolałbym zostać pedałem... :/
- devxx
- Świeżak
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości