Wszystkiego Najlepszego!!!
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
WESOŁYCH ... i duuuuużo prezentów
szczególne życzenia dla:
Evila, Gelo el Zapiekanka, Doroty, Gosi, Cichego i Gosi, Wombata, Spazza, Orlika, Polskiego, Karola, Speediego

szczególne życzenia dla:
Evila, Gelo el Zapiekanka, Doroty, Gosi, Cichego i Gosi, Wombata, Spazza, Orlika, Polskiego, Karola, Speediego
Ostatnio edytowano 24/12/2006, 12:43 przez Kaja, łącznie edytowano 1 raz
-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Hejj... z tego wynika ze przynjamniej wiesz jakie sa przyczyny... nie ma zle... gorzej by bylo jakby to bylo na zasadzie "a bo tak" :]
3maj sie Kaju... brac motocyklowa jest z Toba
3maj sie Kaju... brac motocyklowa jest z Toba

GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Ścigacz.pl
I jak tam po wigilii? Ja sie tak napchałem ,ze ledwo się ruszam a i prezenty interesujące. Chwalić się kto co dostał! 

-
Meciek - VIP Ścigacz.pl

w końcu coś dla mnie, bo bez mięsa

a prezenty zajebiste! Jak zwykle książki

między innymi wymarzony album Davida La Chapelle

coś feministycznego

"Wielka wyprawa. Niezwykła motocyklowa podróż dookoła świata"
Nie mam pojęcia czy dobra, jak przeczytam zdam Wam relacje.
Ostatnio edytowano 24/12/2006, 22:27 przez Kaja, łącznie edytowano 2 razy
-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
Wszystkim zycze przede wszystkim zdrowia, sil do opanowania swoich wscieklych dwukolowych bestii, fury kasy na benzyne i opony, rownych drog, zrozumienia i zyczliwosci u katamaraniarzy i zebysmy spotkali sie za rok w komplecie. Wesolych Swiat!!!
P.S Evil, mam nadzieje ze znasz dobrego okuliste, bo mi galki oczne wylazly na wierzch
Dla Ciebie specjalne zyczenia...obys nie zmienil sie w przyszlym roku bo nudno tu bedzie... jak diabli 
P.S Evil, mam nadzieje ze znasz dobrego okuliste, bo mi galki oczne wylazly na wierzch

gsx-r 750
- Mortifer
- Świeżak
A ja dostałem takie oto zyczenia przez GG...od nieznajomego, który był na tyle tempy, że się nieskamuflował i...właśnie się zastanawiam co z tym fantem zrobić...udupic czy światecznie wybaczyć:) uwaga cytuje:
"4727495 (25-12-2006 18:06)
słuchaj ty kurwa tempy huju z BialegoStoku jeszcze raz napiszesz na forum na temat klubów MC i nazwy i bedzierz obrabiac dupe na forum psuc opinie to osobiscie bofatyguja sie do ciebie i dopiero poznasz smak zycia motocyklowego
4727495 (25-12-2006 18:06)
a uwazaj znalesc cie to nie problem"
Jak widać jest tu numer GG kolegi więc zachęcam do wysłania zyczen samotnemu, zdesperowanemu dzieciakowi...może by jaką fundację pomocy dla takich otworzyć??:O
"4727495 (25-12-2006 18:06)
słuchaj ty kurwa tempy huju z BialegoStoku jeszcze raz napiszesz na forum na temat klubów MC i nazwy i bedzierz obrabiac dupe na forum psuc opinie to osobiscie bofatyguja sie do ciebie i dopiero poznasz smak zycia motocyklowego
4727495 (25-12-2006 18:06)
a uwazaj znalesc cie to nie problem"
Jak widać jest tu numer GG kolegi więc zachęcam do wysłania zyczen samotnemu, zdesperowanemu dzieciakowi...może by jaką fundację pomocy dla takich otworzyć??:O
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
rzadko sie z kims zgadzam ale z tym sie akurat zgodze.... niektorzy powinni poznac smak zycia motocyklowego.... Szpicer jesli to Twoj gang uczy takiego zycia kolegow z naszego forum to sie zapisze.... tylko nie kaz mi nosic beretow mocherowych w barwach mc.......
:D

Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Ścigacz.pl
Wombat napisał(a):rzadko sie z kims zgadzam ale z tym sie akurat zgodze.... niektorzy powinni poznac smak zycia motocyklowego.... Szpicer jesli to Twoj gang uczy takiego zycia kolegow z naszego forum to sie zapisze.... tylko nie kaz mi nosic beretow mocherowych w barwach mc.......![]()
:D
Rozumiem Wombat, że dołączasz się do tych zyczeń:)...co doskonale obrazuje Twój poziom...cja...
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5