[Aktualności] Powiedzieli po Brnie
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Oj Robert, nie ładnie tak sie ukrywać pod pseudonimem "PIP". Zapraszam na supermoto u nas w Radomiu to Cie nauczymy zapierniczać<br><hr>Radomiak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nieładnie to nie wiedzieć skąd pochodzi zawodnik pod adresem którego się pisze. Michalczewski jest z Radomia, o czym radomiaku powinieneś wiedzieć. No chyba że nie kojarzysz napisów na autobusach miejskichKomentatorzy napisał(a):Oj Robert, nie ładnie tak sie ukrywać pod pseudonimem "PIP". Zapraszam na supermoto u nas w Radomiu to Cie nauczymy zapierniczać<br><hr>Radomiak<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
właśnie pisząc "u nas" chyba każdy zrozumiał że jest z radomia, ty BURAKU z PIP-u... który teraz mówi że jest z wawy!<br><hr>Radomiak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Oj, wyciągnąłeś największy kompleks Michalczewskiego - Radom. Po cienkim stąpasz lodzie.<br><hr>KeszkaKomentatorzy napisał(a):właśnie pisząc "u nas" chyba każdy zrozumiał że jest z radomia, ty BURAKU z PIP-u... który teraz mówi że jest z wawy!<br><hr>Radomiak<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
musze Cie kolego miły uświadomić PIP to napewno nie ja... co do supermoto to dziekujeKomentatorzy napisał(a):Oj Robert, nie ładnie tak sie ukrywać pod pseudonimem "PIP". Zapraszam na supermoto u nas w Radomiu to Cie nauczymy zapierniczać<br><hr>Radomiak<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co do kompleksów to napewno mamKomentatorzy napisał(a):właśnie pisząc "u nas" chyba każdy zrozumiał że jest z radomia, ty BURAKU z PIP-u... który teraz mówi że jest z wawy!<br><hr>Radomiak<br>Komentatorzy napisał(a):Oj, wyciągnąłeś największy kompleks Michalczewskiego - Radom. Po cienkim stąpasz lodzie.<br><hr>Keszka<br>

ale gdziekolwiek sie pojawie to na czole mam napisane Radom i jestem z tego dumny !!! <br><hr>Robert Michalczewski
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Drogi kibicu Huberta : z całym szacunkiem dla Ciebie informuję Cię ,że wyścigi to nie tylko czasówki ... wynik końcowy - punkty zdobyte w danej rundzie są wyznacznikiem który brany jest na koniec sezonu pod uwagę . co do "pultania" sie do Szkopka nie będę tego komentował bo i tak nie zrozumiesz... podpisz się imieniem i nazwiskiem a wtedy napewno wyjaśnię w taki sposób abyś przyją do wiadomości.Komentatorzy napisał(a):ja śledze wszystkie czasówki i wyścigi i muszę powiedzieć objektywnie że Tomaszewski cały czas robi ogromny progres i jeżdzi już naprawdę bardzo szybko, a co do Michalczewskiego to stoi w miejscu i to go najbardziej boli, co juz udowodnił wcześniej na forum gdy krzycał i pultał że objedzie Szkopka!! Szkopek go za kazdym razem dublował, haha...
Szkopas, wracaj do Mistrzostw Åšwiata!<br><hr>kibic<br>
ze sportowym pozdrowieniem !<br><hr>Robert Michalczewski
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
i jeszcze jedno... Szkopek mnie dublował za kazdym razem ?? chyba z kimś mnie pomyliłeś albo jesteś Szkopkiem lub HubertemKomentatorzy napisał(a):ja śledze wszystkie czasówki i wyścigi i muszę powiedzieć objektywnie że Tomaszewski cały czas robi ogromny progres i jeżdzi już naprawdę bardzo szybko, a co do Michalczewskiego to stoi w miejscu i to go najbardziej boli, co juz udowodnił wcześniej na forum gdy krzycał i pultał że objedzie Szkopka!! Szkopek go za kazdym razem dublował, haha...
Szkopas, wracaj do Mistrzostw Åšwiata!<br><hr>kibic<br>

na koniec jeszcze dodam ,że krętów w mistrzostwach nie chcą i to juz drugi team ktory wywalił Pawła z wyścigów... ale o tym sie nie mówi jak nasz rodak reprezentuje nas na arenie międzynarodowej...<br><hr>Robert Michalczewski
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości