Honda 600 rr Stawianie na koło...
			 • Strona 1 z 1

Honda 600 rr Stawianie na koło...
Witam jestem posiadaczem Hondy cbr600rr z 2003r i chciałbym nauczyć się peździć na gumie tylko nie wiem jak się do tego zbytnio zabrać...mógł by mi ktoś pomóc opisać jak się wyrywa szczegółowo...z góry wielkie dzięki:)

- 

michal_skora
- Świeżak
- wacha
- Świeżak
Ziomek takie moto masz i nie umiesz stawiac na koło   Najprościej zrobić to strzałem ze sprzęgła.Ale ma być szczegółowo więc... mając zapięty bieg, jadąc bezpieczną dla twoich umiejętności prędkością łapiesz za klamkę od sprzęgła -> odkręcasz manetkę i momentalnie puszczasz klamkę.Nie wiem czy jako tako coś zrozumiesz, ale jetem dobrej myśli
 Najprościej zrobić to strzałem ze sprzęgła.Ale ma być szczegółowo więc... mając zapięty bieg, jadąc bezpieczną dla twoich umiejętności prędkością łapiesz za klamkę od sprzęgła -> odkręcasz manetkę i momentalnie puszczasz klamkę.Nie wiem czy jako tako coś zrozumiesz, ale jetem dobrej myśli 

Najprościej zrobić to strzałem ze sprzęgła.Ale ma być szczegółowo więc... mając zapięty bieg, jadąc bezpieczną dla twoich umiejętności prędkością łapiesz za klamkę od sprzęgła -> odkręcasz manetkę i momentalnie puszczasz klamkę.Nie wiem czy jako tako coś zrozumiesz, ale jetem dobrej myśli
- 

zadzior
- Stały bywalec
			 • Strona 1 z 1

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości