[Aktualności] Powiedzieli po Brnie
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Powiedzieli po Brnie
Dyskusja na temat: Powiedzieli po Brnie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Powiedzieli po Brnie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Powiedzieli po Brnie
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czy Michalczewski zwieracze dobrze trzyma to nie wiem... ale chyba tak skoro z 19 miejsca skonczyl na 10 a Tomaszewski z 7 dojechał 12 cyfry nie kłamią a jak na razie to Tomaszewski tylko sie przechawala... a jakby to to by wygral... a jakby tamto to by szybciej pojechal... sranie w banie i na koniec sezonu zobaczymy który lepszy
<br><hr>obserwator cyferek i wyników

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
szanowni czytający sprawa ma się następująco po 2 wyścigach :
<a href="http://www.chronopn.neostrada.pl/09_M_SBZ.HTM" target="blank" class="link">http://www.chronopn.neostrada.pl/09_M_SBZ.HTM</a>
<a href="http://www.chronopn.neostrada.pl/09_M_SBZ.HTM" target="blank" class="link">http://www.chronopn.neostrada.pl/09_M_SBZ.HTM</a>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
chyba najlepiej Kropiwnicki...z 26 na 13Komentatorzy napisał(a):czy Michalczewski zwieracze dobrze trzyma to nie wiem... ale chyba tak skoro z 19 miejsca skonczyl na 10 a Tomaszewski z 7 dojechał 12 cyfry nie kłamią a jak na razie to Tomaszewski tylko sie przechawala... a jakby to to by wygral... a jakby tamto to by szybciej pojechal... sranie w banie i na koniec sezonu zobaczymy który lepszy<br><hr>obserwator cyferek i wyników <br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kropa zawsze w deszczu dawał czadu i chyba jest zawodnikiem ktory awansował o najwięcej pozycji w Brnie - wiec jest niepisanym królem deszczu !!Komentatorzy napisał(a):czy Michalczewski zwieracze dobrze trzyma to nie wiem... ale chyba tak skoro z 19 miejsca skonczyl na 10 a Tomaszewski z 7 dojechał 12 cyfry nie kłamią a jak na razie to Tomaszewski tylko sie przechawala... a jakby to to by wygral... a jakby tamto to by szybciej pojechal... sranie w banie i na koniec sezonu zobaczymy który lepszy<br><hr>obserwator cyferek i wyników <br>
Komentatorzy napisał(a):chyba najlepiej Kropiwnicki...z 26 na 13<br><hr>yeti<br>
szkoda tylko Oskaldowicza ktory robił najszybsze czasy okrązenia ze wszystkich polaków i mógł utrzeć nosa obcokrajowcom...<br><hr>obserwator cyferek i wynikow
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czasami przerośnięte ego i niezdrowy nadmiar ambicji potrafią przesłonić oczy... Tomaszewski używając takich argumentów dot. Michalczewskiego pokazuje że albo nie potrafi liczyć albo nie ma do siebie dystansu i coraz bardziej brakuje mu zimnej krwi. 2 rundy w plecy muszą boleć...<br><hr>pip
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
na 6 pozycji powinien byc Sarunas Pladas lub jak kto woli Pladas Sarunas z 17 pkt, widac ze panom z chronometrazu za myslenie nie placaKomentatorzy napisał(a):szanowni czytający sprawa ma się następująco po 2 wyścigach :
<br><hr>obserwator cyferek i wyników<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie znam goscia osobiscie, ale wyraz twarzy ma poczciwy...<br><hr>yetiKomentatorzy napisał(a):czy Michalczewski zwieracze dobrze trzyma to nie wiem... ale chyba tak skoro z 19 miejsca skonczyl na 10 a Tomaszewski z 7 dojechał 12 cyfry nie kłamią a jak na razie to Tomaszewski tylko sie przechawala... a jakby to to by wygral... a jakby tamto to by szybciej pojechal... sranie w banie i na koniec sezonu zobaczymy który lepszy<br><hr>obserwator cyferek i wyników <br>
Komentatorzy napisał(a):chyba najlepiej Kropiwnicki...z 26 na 13<br><hr>yeti<br>
Komentatorzy napisał(a):Kropa zawsze w deszczu dawał czadu i chyba jest zawodnikiem ktory awansował o najwięcej pozycji w Brnie - wiec jest niepisanym królem deszczu !!
szkoda tylko Oskaldowicza ktory robił najszybsze czasy okrązenia ze wszystkich polaków i mógł utrzeć nosa obcokrajowcom...<br><hr>obserwator cyferek i wynikow<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
chyba raczej szkoda Grandysa, ktorego Oskaldowicz podcial i nawet nie przeprosil w swojej wypowiedzi<br><hr>yetiKomentatorzy napisał(a):czy Michalczewski zwieracze dobrze trzyma to nie wiem... ale chyba tak skoro z 19 miejsca skonczyl na 10 a Tomaszewski z 7 dojechał 12 cyfry nie kłamią a jak na razie to Tomaszewski tylko sie przechawala... a jakby to to by wygral... a jakby tamto to by szybciej pojechal... sranie w banie i na koniec sezonu zobaczymy który lepszy<br><hr>obserwator cyferek i wyników <br>
Komentatorzy napisał(a):Kropa zawsze w deszczu dawał czadu i chyba jest zawodnikiem ktory awansował o najwięcej pozycji w Brnie - wiec jest niepisanym królem deszczu !!
szkoda tylko Oskaldowicza ktory robił najszybsze czasy okrązenia ze wszystkich polaków i mógł utrzeć nosa obcokrajowcom...<br><hr>obserwator cyferek i wynikow<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
chyba nikt z Was obserwatorów nie do końca skumał treśći wypowiedzi Roberta i Huberta!! Chłopaki ewidentnie się podpuszczają i BARDZO DOBRZE, tak powinno być. Na torze walka a w paddocku koleżeństwo i wzajemna serdecznosc. Tak powinny wyglądać wyścigi, rywalizacja z każdym i o każdej porze. A gdy trzeba to wzajemna pomoc. Ale częsc z Was widocznie tego nie kuma...<br><hr>Obserwator II
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A ja widziałam, jak w Brnie w męskiej łazience, a potem w Michalczewskiego ciężarówce, Michalczewski namiętnie całował Tomaszewskiego i na odwrót. Więc te wszystkie niesnaski to zasłona dymna, przysięgam!<br><hr>Aśka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hmmm bardzo ciekaweKomentatorzy napisał(a):A ja widziałam, jak w Brnie w męskiej łazience, a potem w Michalczewskiego ciężarówce, Michalczewski namiętnie całował Tomaszewskiego i na odwrót. Więc te wszystkie niesnaski to zasłona dymna, przysięgam!<br><hr>Aśka<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
fajnie, że wreszcie ktoś daje się wypowiadać zawodnikom i to nawet szeroko, ale mam wrażenie, że pewne zespoły mają tu nadreprezentację. czy mi się tylko wydaje?<br><hr>żółta flaga
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zdarza siÄ™ najlepszym. W 2007 roku w Pucharze Europy PaweÅ‚ Szkopek byÅ‚ „sklonowany” i na ostatniej rundzie w Hiszpanii w ostatniej chwili, wÅ‚aÅ›ciwie na podium podmieniaÅ‚ Bartka WiczyÅ„skiego. U nas na szczęście jest dobrze.<br><hr>ÅšwiderekKomentatorzy napisaÅ‚(a):szanowni czytajÄ…cy sprawa ma siÄ™ nastÄ™pujÄ…co po 2 wyÅ›cigach :
<br><hr>obserwator cyferek i wyników<br>Komentatorzy napisał(a):na 6 pozycji powinien byc Sarunas Pladas lub jak kto woli Pladas Sarunas z 17 pkt, widac ze panom z chronometrazu za myslenie nie placa, chyba ze od łba, no bo teraz jeden zawodnik im zniknie
<br><hr>matrix<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ta rubryka przeznaczona jest dla wszystkich zawodników. Od Mistrza Świata po ostatniego w Pretendentach. Wystarczy tylko chcieć. Na początku sezonu ogłaszałem, ale może ta wiadomość nie dotarła do wszystkich więc korzystając z okazji przypominam. Każdy zawodnik może się tu wypowiedzieć, wystarczy, że do wtorku przed i wtorku po rundzie wyśle na mojego mejla (lukasz.swiderek@wp.pl) swoją wypowiedź (podpisaną imieniem, nazwiskiem i klasą). Redakcja, choćby stanęła na głowie nie jest wstanie zapytać wszystkich. W zespołach, o których pewnie mówisz za zawodników często myślą ich opiekunowie, dlatego za każdym razem ich widać. Są też osoby, które to kompletnie olewają i takie, które chcą tylko mówić gdy odniosą sukces. Ich problem, my nikogo zmuszać nie będziemy, bo to jest dla zawodników i kibiców. Jeśli ktoś nie chce nie musi, ale drzwi są zawsze otwarte.<br><hr>ŚwiderekKomentatorzy napisał(a):fajnie, że wreszcie ktoś daje się wypowiadać zawodnikom i to nawet szeroko, ale mam wrażenie, że pewne zespoły mają tu nadreprezentację. czy mi się tylko wydaje?<br><hr>żółta flaga<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Lipke Lipke dał czadu naprawdę się chłopak odblokował czwarty z polaków naprawdę bardzo ładnie.
Nawiązując do Michalczewskiego chłopak lubi pogłos nie ważne pozytywny czy nie aby był natomiast Tomaszewski zawsze był pedantem w zaczyna też również pedantyczne artykuły pisać ale obaj są bardzo w porządku chłopaki więc wszystko to podzielmy przez 2 pozdro to all. <br><hr>G2Doctor
Nawiązując do Michalczewskiego chłopak lubi pogłos nie ważne pozytywny czy nie aby był natomiast Tomaszewski zawsze był pedantem w zaczyna też również pedantyczne artykuły pisać ale obaj są bardzo w porządku chłopaki więc wszystko to podzielmy przez 2 pozdro to all. <br><hr>G2Doctor
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja jestem zdania ze dobrze ze coraz wiecej sie mówi o MMP. Poziom oczywiscie trzeba trzymac ale nareszcie cos sie zaczyna dziac w swiadomosci motocyklistow, bo do tej pory nikt nic o tym sciganiu nie wiedzial.<br><hr>Miro
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mnie cieszy, ze poziom polskich zawodnikow sie znacznie podniusl. Starty za granicami kraju daja rezultaty. Kiedys bylo by nie do pomyslenia, zeby jakis Polak zlal na czasowkach tylek Meklau'owi. Co do Huberta i Michalczewskiego, to powini niektorzy poprostu zaakceptowa, ze sie chlopaki nie lubia. Co do poziomu jazdy tych dwoch nie ma chyba watpliwosci, ktory jest szybszy, albo? Roznica pokazuje sie glownie poza Poznaniem. Co do Ego, to kazdy zawodnik ma dosc doze ..... i tak musi byc, bo wyscigi wygrywa sie w glowie.<br><hr>Andrzej
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja śledze wszystkie czasówki i wyścigi i muszę powiedzieć objektywnie że Tomaszewski cały czas robi ogromny progres i jeżdzi już naprawdę bardzo szybko, a co do Michalczewskiego to stoi w miejscu i to go najbardziej boli, co juz udowodnił wcześniej na forum gdy krzycał i pultał że objedzie Szkopka!! Szkopek go za kazdym razem dublował, haha...
Szkopas, wracaj do Mistrzostw Åšwiata!<br><hr>kibic
Szkopas, wracaj do Mistrzostw Åšwiata!<br><hr>kibic
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości