Kradzież Yamahy R1
-
YZF R1 - Moderator
Można teraz zrobić tak: jak ten OskarR1 nie będzie odpowiadał na pw to znaczy , że się zorientował i że to on ukradł. Wtedy niech modzi podadzą adres ip, z którego rejestrował się ten typek i na policję z tym. Sprawdzą adres i jak to ten to już złapany.
- a_rtur7
- Świeżak
Policja nie może dojść przez IP tej osoby do jej adresu zamieszkania gdy jest podejrzenie przestępstwa ?
- Demotywatrrro
- Świeżak
- Demotywatrrro
- Świeżak
Po zgłoszeniu będą musieli sprawdzić sprawę zwłaszcza jak będą mieli IP a wyciągnięcie od operatora danych abonenta nie jest niczym trudnym.
Honda CBR 600 F4i user
(otwórz link)
(otwórz link)
-
patryk83 - Bywalec
Ja pier*** !!! Jestem w szoku !!! Moje moto Yamaha R1, choć całkiem przypadkowo, to jednak znalazło się w jakiejś dziupli !!! Koleś, który je podjebał jest jakimś mega smykiem i kradzieże motocykli i innych toczydeł to dla niego tylko dodatek do tego co lubił bardziej czyli okupy, characze, prochy, napady, wyłudzenia, laski itd.
Drodzy motocykliści. Cała sprawa jest dość zjawiskowa i dawno odpuściłem sobie pragnienie odzyskania mojego motorka. Jednak udało się i bardzo się cieszę z tego faktu. Fizycznie yamahy jeszcze nie mam ale wiem gdzie stoi i kiedy będzie do odebrania z parkingu policyjnego. Piszcie jak najwięcej a ja, parol76, a nie jak wcześniej pisaliście krystian 78, będę odpowiadał w miarę możliwości. DO ZOBACZENIA NA TRASIE !!! Pozdrawiam. PS. Kurdę, jak ja się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drodzy motocykliści. Cała sprawa jest dość zjawiskowa i dawno odpuściłem sobie pragnienie odzyskania mojego motorka. Jednak udało się i bardzo się cieszę z tego faktu. Fizycznie yamahy jeszcze nie mam ale wiem gdzie stoi i kiedy będzie do odebrania z parkingu policyjnego. Piszcie jak najwięcej a ja, parol76, a nie jak wcześniej pisaliście krystian 78, będę odpowiadał w miarę możliwości. DO ZOBACZENIA NA TRASIE !!! Pozdrawiam. PS. Kurdę, jak ja się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- parol76
- Świeżak
Staryt to KOZACKO... ZAJEBIS*IE POPROSTU !!!! Juz myslalem ze po "niej" (jak pewnie wiekszosc). Ciesze sie razem z Toba ze poniewaz dzieki temu jest o jedna KUR* mniej
P.S. sorry ale nie moglem sie powsztrzymac z cenzura...
Pozdrawiam i aby wiecej takich "miłych" zakonczen bylo (najlepiej zeby do takich sytuacji wogole nie dochodzilo )
P.S. sorry ale nie moglem sie powsztrzymac z cenzura...
Pozdrawiam i aby wiecej takich "miłych" zakonczen bylo (najlepiej zeby do takich sytuacji wogole nie dochodzilo )
Pzdr
Yamaha Majesty 250
Yamaha Majesty 250
- eBuch
- Świeżak
wiesz jaki jest stan motocykla? nikt go nie ślizgnął? nie odjęto mu np. owiewek na handel? nie życzę Ci, ale jeśli typ z tego żyje...
-
SQ - Mieszkaniec forum
SQ napisał(a):wiesz jaki jest stan motocykla? nikt go nie ślizgnął? nie odjęto mu np. owiewek na handel? nie życzę Ci, ale jeśli typ z tego żyje...
z dwojga złego wolałbym moto bez owiewek niż nie odzyskać niczego
Honda to Honda..
-
karolr - Bywalec
Jeżeli chodzi o motorek to podobno wszystko ok, przynajmniej tak mówią niebiescy. Co do tego gościa to marne szanse żeby go dojechać bo nawet władza nie może go namierzyć mimo że podobno jest ścigany przez CBŚ listem gończym. To jakiś bandzior. Miejmy nadzieję że wcześniej czy później beknie i odpowie za swoje winy. Ja czekam na odbiór maszynki i już mnie skręca. Dobrze że ciągle pada to jestem mniej pobudzony:)
- parol76
- Świeżak
A mogłoby sie wydawać że odzyskanie moto jest niemozliwe, a jednak!!! Nasza policja jednak do czegos się przydaję, raz na jakis czas ale dobre i to:)
-
simoncom20 - Świeżak