r6 zima
• Strona 1 z 1
Powinieneś przynajmniej postawić go na jakimś kawałku belki (pod silnikiem) żeby nie dotykał kołami ziemi, ja jeszcze zapuszczam jakąś reklamówke na tłumik i leje do pełna bak. pozdro
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Niekoniecznie reklamówka, ale zatkaj czymś tłumik, żeby Ci się robale, pająki etc. niewpierdzieliły, ani myszy niezakociły
Bak do pełna, żeby Ci niezardzewiał przez zimę, bo potem będą problemy.
Możesz co jakiś czas przekręcać koła o ćwierć obrotu i najlepiej podłożyć pod koła np. kawałki steropianu
Aha no i foliÄ… to racezj niebardzo
Lepiej przykryj jakimś starym prześcieradłem, żeby był przewiew
Pozdro

Możesz co jakiś czas przekręcać koła o ćwierć obrotu i najlepiej podłożyć pod koła np. kawałki steropianu

Aha no i foliÄ… to racezj niebardzo

Pozdro
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
Manhatan napisał(a):Niekoniecznie reklamówka, ale zatkaj czymś tłumik, żeby Ci się robale, pająki etc. niewpierdzieliły, ani myszy niezakociły![]()
Możesz co jakiś czas przekręcać koła o ćwierć obrotu i najlepiej podłożyć pod koła np. kawałki steropianu![]()
Aha no i folią to racezj niebardzoLepiej przykryj jakimś starym prześcieradłem, żeby był przewiew
![]()
Pozdro
Właśnie po to!!
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
od folii ci moze sie wilgoc na kable wdac i zaczną się utleniac na stykach, no i może zacząć rdzewieć . , ja swojego niczym nie przykrywam,ale jak już bardzo chcesz to jakimś kocema albo innym mateirałem ale nie folią tylko bak do pełna, wd40 w rury i na nie rękawiczki lateksowe.
jeśli ktoś nie pamięta historii, będzie skazany na ponowne jej przeżycie,
- wild
- Świeżak
OUTLAW napisał(a): co jakis czas go odpalam
i blONd... yyy już raz o tym pisałem w mechanice motocyklowej czemu nie powinno się robić krótkiego odpalania w czasie zimy.
a co do autora tematu, zawsze można do niego przyjść, pogłaskać go, powiedzieć że jest wyjątkowy ale to taka wasza słodka tajemnica

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości