[skutery] ROMET Z 150 – nowość 2008
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Witam,
jestem bardzo zadowolonym posiadaczem Z150 po wymianie opon na mtzelery (przód i tył) spokojnie można przekraczać 90 (max ile jechałem to 130 i naprawdę nie był to kat więc spokojnie można podróżną 110 utrzymać, są osoby którym to wystarczy do przyjemnego i bezpiecznego podróżowania, bo przecież to jest miastowy turystyk
a nie szlifierka do stawiania na gumie. Ja osobiście polecam.
maras77<br><hr>maras77
jestem bardzo zadowolonym posiadaczem Z150 po wymianie opon na mtzelery (przód i tył) spokojnie można przekraczać 90 (max ile jechałem to 130 i naprawdę nie był to kat więc spokojnie można podróżną 110 utrzymać, są osoby którym to wystarczy do przyjemnego i bezpiecznego podróżowania, bo przecież to jest miastowy turystyk

maras77<br><hr>maras77
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wszystko fajnie tylko dzisiaj sie orientowałem w salonie gdzie też są romety o tą Z 150 bo myślałem sie skusić ale jak powstał pomysł tak umarł bo Z 150 WYSZŁO ZE SPRZEDAŻY!! z powodu zbyt małego zainteresowania. posiadaczom tego cacka życzę powodzenia w zakupie części chińskich do modelu który żył w latach 2008-2009.
jest jeszcze gdzieniegdzie do kupienia ale to ostatki. odradzam
<br><hr>crab
<br><hr>crab
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam,Komentatorzy napisał(a):wszystko fajnie tylko dzisiaj sie orientowałem w salonie gdzie też są romety o tą Z 150 bo myślałem sie skusić ale jak powstał pomysł tak umarł bo Z 150 WYSZŁO ZE SPRZEDAŻY!! z powodu zbyt małego zainteresowania. posiadaczom tego cacka życzę powodzenia w zakupie części chińskich do modelu który żył w latach 2008-2009.
<br><hr>crab<br>
nie ma się co poddawać tak łatwo jest tyle bliżniaczych rozwiązań, że nie mna strachu z częściami zamiennymi, dodatkowo nie ma żadnej informacji na temat zakończenia produkcji tego modelu nie wiem z kąd te infotrmacje. Ja jednak nie żałuję śmigam sobie zrobiłej niecałe 3000 km i nic się nie dzieje jak na początek lub na niedrogi środek transportu za umiarkowaną cenę nie znalazłem wtedy i teraz nic lepszego.
pozdrawiam,
<br><hr>mke
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Także jestem użytkownikiem z150 i potwierdzam, że w Łodzi, w której korki są na każdym kroku odnajduje się ten motorek idealnie. Do prędkości 9okm/h jeżdzi się nim naprawdę super,powyżej wiadomo...jest za lekki:P Mówcie co chcecie, ale spalanie poniżej 3 litrów i niska cena zakupu to są argumenty przemawiające za tym motorkiem. tylko ta przednia lampa......Komentatorzy napisał(a):Panowie ja posiadam taki motorek i muszę powiedzieć jedno,jestem zadowolony:PP Oczywiście nie jest to ścigacz i nie powinny kupować go sobie osoby marzące o prędkościach i stricto sportowej jeździe. Prawda jest taka, że do 90km/h motorek sprawuje się ekstra, powyżej troszeczke już mniej stabilnie. Potwierdzam zabójczo małe spalanie ok 2,5litra w zakorkowanej Łodzi:)) Sprawuje się póki co bezawaryjnie.<br><hr>posiadacz ROMETA<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
super maszyna ale muszę przyznać że wersja ze zwykłą lampą bez tej kosmicznej owiewki jest ładniejsza i bardziej ponadczasowa. posiadam motocykl o większej pojemności bo 175 ale powiem wam że 14-konny motor to w zupełności wystarcza na fajna i przyjemną jazdę bo kolega na odcinku 5 km maluchem został daleko z tyłu, ja już planuje zakup<br><hr>Mariusz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
potwierdzam, na co dzień dosiadam KLE ,pomijajac moc i pojemność po przejechaniu 300 m po normalnej drodze nie asfaltowej myślałem, że powypadają mi wszystkie plomby, nie widzę w 150ce nic godnego uwagi - wsk 2009 i tyle da się jechać nic więcej.<br><hr>doc 1Komentatorzy napisał(a):eee bamberas to chińskie gówna a nie polskie.polska je tylko montuje. ;p<br><hr>rudi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zastanawiam się nad kupnem tej zetki, widziałem że Romet w 2012 też ją wypuszcza, a szukam czegoś zamiast skutera na sezon. za zetkę przemawia atrakcyjny wygląd no i cena - trudno taniej nowy moto kupić, a jednak wolę coś z gwarancją niż używany. jeździłem nim parę razy u kumpla i bardzo dobrze się prowadzi. <br><hr>Kamil
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak nie wiesz co to za firma Romet to z pewnoscia jezdziles ,ale rowerem czrokolowym!!!<br><hr>adam666Komentatorzy napisał(a):Kumpel sobie kupił w te wakacje identyczny tylko czarny. Dziwilismy sie bo nie wiadomo co to jest romet ale wyglada za******, musze przyznac, i jak sie przejechalem bylem zaskoczony (a paroma moto jezdzilem, obecnie cbr 600).
Powiem tak, w 2 osoby (z tym ze ja leciutki jestem i do tego dziewczyna) udalo mi sie na nim 135 km/h osiagnac, jezdzilem 125tkami i ta 150tka jest jednak mocniejsza.
Powiem ze bylem w szoku, choc mankamenty tez sa, np utwardzone zawieszenie, i ze musi sie z 2-3 min rozgrzac na zimnym ...
a najlepsze, ja sie go pytam ile dales, a on ze 4,5 tys a ja ze myslaem ze to nowy ... a to jest nowy przeciez sie okazuje
szkoda ze jak zaczynalem jezdzic to nie bylo takich rometów<br><hr>CBR 600 K3 // pablO<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl