Jakie zegary do Horneta 600 1998r?
• Strona 1 z 1
Jakie zegary do Horneta 600 1998r?
Witam serdecznie wszystkich użytkowników jestem tu nowy, a moja panna to Horneta 600 z 1998. Problem w tym że kupiłem ją po szlifie z rozbitymi zegarami, ale spokojnie jest prosta już to sprawdziłem. Mam pytanie jakie zegary można podpasować do niej. Oryginały kosztują około 800 - 1200zł - ceny z ogłoszeń i wiadomo że tyle za nie nie dam. Rozpatruje następujące opcje: zegar od starszego Franka Bladego na linke, zegar KOSO, oraz zamontowanie - o ile to możliwe sensora prędkości i zamontowanie zegara od nowszego Horneta lub innej Hondy ew. KOSO. Chetnie paslucham Waszych rad i pomysłów
pozdro
pozdro
- wojtas86
- Świeżak
-
Gandalf - Świeżak
Jeśli nie macie kasy na zegary to proponuje dwie puszki po konserwach(najlepiej po jakimś pasztecie) wlepić zegary np. do żuka dodać kilka lampek od nysy i już jest za darmo komplet zegarów.
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
Szukaj oryginału - bądź cierpliwy jest zima i ceny powinny być niższe (szukaj całego o2o na części) byle nie angol lub USA - te powinny być za max 1/2 ceny.
A tak z ciekawości zadzwoń do ASO i dowiedz się o cenę, bo nowsze modele są produkowane we włoszech.
A tak z ciekawości zadzwoń do ASO i dowiedz się o cenę, bo nowsze modele są produkowane we włoszech.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
zegary to droga sprawa . Np mój kumpel wywalił się na bandicie rok 2003 wersja n . Zegary do takiego moto to wydatek 1 tys zl wiadomo neked pierwsze ida zegary . A te same zegary ( no nie do końca bo inaczej jest wyprofilowana ta polka w neked wchodzi z dziura na kluczyk a w wersji s tego nie ma ale tak konstrukcyjnie te same ) można kupić nie draśnięte za 600 zł . Jak widać popyt napędza rynek . Bo wątpie by konstrukcyjnie jedne były prawie 100% droższe .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości