blokada
• Strona 1 z 1
blokada
Siemq! Słyszałem, że istnieje coś w rodzaju elektronicznej blokady na motor/skuter. Chodzi mi o coś takiego, że gdyby niebiescy mnie przyłapali na tzr'ce i chcieliby mnie wziąć na rolki to jednym ruchem ręki mógłbym zablokować ją do 45 km/h. HELP!
- chyloo
- Świeżak
tak poważne, chcesz się zabić skocz sobie z mostu. Wypadkowość skuterów jest taka sama jak motocykli nie bez powodu. Macie właśnie takie chore wizje by skuter z gazu szedł na koło. Nawet czytać nie potrafisz, tylko się pytasz gdzie popadnie. Spytaj się mamy to się nie posramy.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
To ty jesteś nienormalny. Masz dział skutery, a zakładasz w Hydeparku temat "jak skuterem jeździć nielegalnie, i chcę więcej mocy".
Skończyłeś gimnazjum, dopadła cię chwilowa niepoczytalność i jednocześnie analfabetyzm wtórny ?
Skończyłeś gimnazjum, dopadła cię chwilowa niepoczytalność i jednocześnie analfabetyzm wtórny ?
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
- Demotywatrrro
- Świeżak
Demotywatrrro napisał(a):Ze rodzicom nie szkoda życia ich dzieci...
Ja myślę, że właśnie rodzice pozwalają na takie coś, bo chcą się małolata pozbyć, po co im taka gównarzeria w domu, tylko by żarł, pił, non stop jeździł, do roboty dwie lewe ręce, a w szkole same dopy.
Pozdrawiam

GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Re: blokada
chyloo napisał(a):jednym ruchem ręki mógłbym zablokować ją do 45 km/h. HELP!
kup dobrą różdżkę
-
duun - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości