Zobacz wątek - <i>[Honda VTR250]</i> Honda VTR250 szturmuje Europę
NAS Analytics TAG

[Honda VTR250] Honda VTR250 szturmuje Europę

Komentarze użytkowników
_________

[Honda VTR250] Honda VTR250 szturmuje Europę

Postprzez Ścigacz » 25/6/2009, 15:41

Dyskusja na temat: Honda VTR250 szturmuje Europę
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Honda VTR250 szturmuje Europę
Ścigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/6/2009, 15:41

Rzeczywiście! Piękna Honda. Wyeksponowana rama na myśl przywodzi potwora od Ducati.

Jak dadzą dobrą cenę to będzie hit.<br><hr>lothar
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/6/2009, 16:56

No fajne to to. Idealne na pierwsze moto zaraz po kursie albo drugie moto dla młodziaków zaraz po zejściu ze 125 cm3 albo codzienne wozidełko dla mniejszych i bardziej słabowitych użytkowników :-) Jeszcze żeby tylko cena była odpowiednia i będzie rynkowy sukces :-)<br><hr>beebas
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/6/2009, 17:47

Cena już tak wyśmienicie się nie prezentuje, niestety.
W związku z tym wątpię by zawojowała rynek w Polsce.
Jeśli już to trafi do szkół jazdy, jak tylko Yamaha wyjdzie z mody ...
Szkoda.<br><hr>duddits
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/6/2009, 07:21

Świetny motorek jak na początek. Mam 18 lat i raczej wybiore Ninje 250r, tylko trzeba poczekac az potanieje :P<br><hr>wojti
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/6/2009, 08:01

Jesteśmy prawie najbiedniejszym krajem UE, mniej zamożni są tylko Bułgarzy, Rumuni i Łotysze, a oni sobie śpiewają ponad 20k PLN za 250-tkę?? Tylko się zastanawiam skąd brak wyraźnej krytyki tego faktu w artykule. Najwyraźniej Pan redaktor znakomicie zarabia i uważa, że cena jest atrakcyjna, albo Honda dobrze zapłaciła...<br><hr>xxx
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/6/2009, 14:37

Wam ten motocykl też przypomina Ducati Monster? <br><hr>krydka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 29/6/2009, 15:20

Mam starszą wersje VTR 250 z 90 roku, świetny sprzęt na początek albo po prostu do miasta, na światłach wszystkie puszki zostają z tyłu. Lekkie, prowadzi się jak po sznurku, wszystkiego się uczę bez stresu, Jak siadam na tego malucha czuje jakby był integralną częścią mnie, wiem jak ostro mogę zahamować, jak zachowa się w winklu. Biegów w ogóle nie słuchać, sprzęgło jakby pode mnie robione, no serio dla mnie pierwsze moto i jestem w 100% zadowolony! Polecam 250tki!<br><hr>tlu
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/6/2009, 08:07

Japonia nie ma już pomysłów na motocykl. Przecież to istna kopia Monstera. Zachowują się jak chińczycy - byle kopiować. a i tak pewnie jakość tego motocykla pozostawia wiele do życzenia. w końcu poróbka. niech stosują swoje rozwiązania techniczne i stylistyczne. wtedy te motocykle będą wyglądały jak japońskie samochody z lat 80 tych. nieciekawie i bez polotu. Nie ma to jak europejscy producenci, którzy mają swój styl dzięki któremu z roku na rok zyskują coraz szersze grono wielbicieli<br><hr>joe_bar
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/6/2009, 09:41

Komentatorzy napisał(a):Japonia nie ma już pomysłów na motocykl. Przecież to istna kopia Monstera. Zachowują się jak chińczycy - byle kopiować. a i tak pewnie jakość tego motocykla pozostawia wiele do życzenia. w końcu poróbka. niech stosują swoje rozwiązania techniczne i stylistyczne. wtedy te motocykle będą wyglądały jak japońskie samochody z lat 80 tych. nieciekawie i bez polotu. Nie ma to jak europejscy producenci, którzy mają swój styl dzięki któremu z roku na rok zyskują coraz szersze grono wielbicieli<br><hr>joe_bar<br>
jakość pozostawia wiele do życzenia? Chyba żartujesz, twoja włoszczyzna nie dorasta Hondzie do pięt.<br><hr>z
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/6/2009, 09:54

Komentatorzy napisał(a):Japonia nie ma już pomysłów na motocykl. Przecież to istna kopia Monstera. Zachowują się jak chińczycy - byle kopiować. a i tak pewnie jakość tego motocykla pozostawia wiele do życzenia. w końcu poróbka. niech stosują swoje rozwiązania techniczne i stylistyczne. wtedy te motocykle będą wyglądały jak japońskie samochody z lat 80 tych. nieciekawie i bez polotu. Nie ma to jak europejscy producenci, którzy mają swój styl dzięki któremu z roku na rok zyskują coraz szersze grono wielbicieli<br><hr>joe_bar<br>
Komentatorzy napisał(a):jakość pozostawia wiele do życzenia? Chyba żartujesz, twoja włoszczyzna nie dorasta Hondzie do pięt.<br><hr>z<br>
Widzę, że znalazłem fana wielkiej czwórki. Też tak kiedyś miałem. próbowałeś włoszczyzny czy tylko znasz opinie z jakiegoś forum gdzie wypowiadał sie ktoś kto miał znajomego który miał ducati i coś tam słyszał. Ja próbowałem i japoni i włoskiego sprzęta no i wyrobiłem sobie zdanie na temat japonii. niby taka bezawaryjna i ogólnie super. ale porównaj sobie na jakich podzespołach włosi robią motocykle a na jakich japonia. Hamulce w ducati - Brembo w stalowym oplocie, japonia jakieś nissin czy coś. zawieszenie ohlins lub showa a w japonii nie wiadomo. nawet seryjne tłumiki dla ducati robi remus. a nie słyszałeś że kopiuje się to co najlepsze? Jeśli masz japonie i jesteś z niej zadowolony to gratuluje i życzę przyjemnego użytkowania. <br><hr>joe_bar
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 30/6/2009, 11:51

Wybaczcie, ale dziś dzwoniłem do dealera Hondy i oświadczono mi, że cena jeszcze nie jest ustalona. Skąd więc znacie cenę vtr-ki, skoro krytykujecie, że jest droga.<br><hr>Gorbi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/7/2009, 19:04

Komentatorzy napisał(a):Wybaczcie, ale dziś dzwoniłem do dealera Hondy i oświadczono mi, że cena jeszcze nie jest ustalona. Skąd więc znacie cenę vtr-ki, skoro krytykujecie, że jest droga.<br><hr>Gorbi<br>
Zjedz na sam dół strony i tam jest taki mały kwadratowy obrazek z laską na VTR 250.
Kliknij na niego, a wstąpi na Ciebie jasność ;)<br><hr>Mario
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/7/2009, 20:16

Komentatorzy napisał(a):jakość pozostawia wiele do życzenia? Chyba żartujesz, twoja włoszczyzna nie dorasta Hondzie do pięt.<br><hr>z<br>
Osobiście mam dukata i jakością nie odbiega w ogóle od japońskich motocykli. Powiem nawet, że czasem wykonanie niektórych detali stoi na wyższym poziomie. A honda jak to honda z jakością raczej nie ma problemów. Ostatnio myślę, że ogólnie producenci bardziej się przykładają - wnioskuję po suzuki.<br><hr>pio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/7/2009, 20:20

Komentatorzy napisał(a):Rzeczywiście! Piękna Honda. Wyeksponowana rama na myśl przywodzi potwora od Ducati.

Jak dadzą dobrą cenę to będzie hit.<br><hr>lothar<br>
A dlaczego nie? Monster jest przepiękny, a to jest całkiem interesujący jego substytut dla tych, którzy boją się dukata ze względu na serwis, który jak wiem z własnego doświadczenia w Polsce jest koszmarny.<br><hr>pio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 12/7/2009, 16:46

oficjalna cena jest już znana i wynosi 19900 zł
pierwsze sztui motocykla dostępne bedą w polsce ok 15-20 lipca bedzie ich naprawde niewiele więc warto sie szybko decydowac <br><hr>mcs
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/7/2009, 14:21

Komentatorzy napisał(a):Widzę, że znalazłem fana wielkiej czwórki. Też tak kiedyś miałem. próbowałeś włoszczyzny czy tylko znasz opinie z jakiegoś forum gdzie wypowiadał sie ktoś kto miał znajomego który miał ducati i coś tam słyszał. Ja próbowałem i japoni i włoskiego sprzęta no i wyrobiłem sobie zdanie na temat japonii. niby taka bezawaryjna i ogólnie super. ale porównaj sobie na jakich podzespołach włosi robią motocykle a na jakich japonia. Hamulce w ducati - Brembo w stalowym oplocie, japonia jakieś nissin czy coś. zawieszenie ohlins lub showa a w japonii nie wiadomo. nawet seryjne tłumiki dla ducati robi remus. a nie słyszałeś że kopiuje się to co najlepsze? Jeśli masz japonie i jesteś z niej zadowolony to gratuluje i życzę przyjemnego użytkowania. <br><hr>joe_bar<br>
miałem kilka motocykli japońskich różnych marek , miałem takze motocykl niemiecki angielski i austriacki miałem takze przyjemnosc z ducati i niestety mogę potwierdzic że włoszczyzna podkresla smak ale najlepiej uzywac jej jako dodatku do zupy , tam awaryjnosc nie ma wiekszego zanczenia <br><hr>pawel
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/7/2009, 14:24

Komentatorzy napisał(a):Jesteśmy prawie najbiedniejszym krajem UE, mniej zamożni są tylko Bułgarzy, Rumuni i Łotysze, a oni sobie śpiewają ponad 20k PLN za 250-tkę?? Tylko się zastanawiam skąd brak wyraźnej krytyki tego faktu w artykule. Najwyraźniej Pan redaktor znakomicie zarabia i uważa, że cena jest atrakcyjna, albo Honda dobrze zapłaciła...<br><hr>xxx<br>
bycie biednym nie ma wpływu na cenę kupowanego wyrobu<br><hr>P.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/7/2009, 14:27

A Valkiria Rune yamaha V-max a wszystkie Yamahy XT itd są kopia jakiego europejskiego motocykla ? <br><hr>P.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/7/2009, 14:30

Komentatorzy napisał(a):Widzę, że znalazłem fana wielkiej czwórki. Też tak kiedyś miałem. próbowałeś włoszczyzny czy tylko znasz opinie z jakiegoś forum gdzie wypowiadał sie ktoś kto miał znajomego który miał ducati i coś tam słyszał. Ja próbowałem i japoni i włoskiego sprzęta no i wyrobiłem sobie zdanie na temat japonii. niby taka bezawaryjna i ogólnie super. ale porównaj sobie na jakich podzespołach włosi robią motocykle a na jakich japonia. Hamulce w ducati - Brembo w stalowym oplocie, japonia jakieś nissin czy coś. zawieszenie ohlins lub showa a w japonii nie wiadomo. nawet seryjne tłumiki dla ducati robi remus. a nie słyszałeś że kopiuje się to co najlepsze? Jeśli masz japonie i jesteś z niej zadowolony to gratuluje i życzę przyjemnego użytkowania. <br><hr>joe_bar<br>
Ja próbowałem miałem przyjemnosc z ducati i japońskimi ( oraz niemieckimi , austriackimi i brytyjskimi ) i potwierdzan włoszczyzna nadaje smaku ( zwłaszcza w zupie )<br><hr>P.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Następna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl