Jaki kupić motocykl/skuter ?? Zapytaj tutaj.
nowt za 6000k to chinczyk albo cos ze starych rocznikow albo jak ktos wygral w jaims konkursie i sprzedaje za pol-darmo
piszesz, ze nie wchodza chinczyki, a zipp to co yamaha?
speed dla mnie to nie udany skuter przez ten system jedno wachaczowy, czy jak to sie tam nazywa
speed 3 wyglada jak chinczyk z marketu
benelli to keeway od 2006r., zachowalo nazwe ale to juz nie to samo
najlepszy chyba bedzie runner albo aerox ale raczej runner, runner tak czy tak moze byc za maly, lepiej kupic jakiegos enduraka albo supermoto
piszesz, ze nie wchodza chinczyki, a zipp to co yamaha?
speed dla mnie to nie udany skuter przez ten system jedno wachaczowy, czy jak to sie tam nazywa
speed 3 wyglada jak chinczyk z marketu
benelli to keeway od 2006r., zachowalo nazwe ale to juz nie to samo
najlepszy chyba bedzie runner albo aerox ale raczej runner, runner tak czy tak moze byc za maly, lepiej kupic jakiegos enduraka albo supermoto
- talta
- Mieszkaniec forum
Witam szukam jakiegoÅ› fajnego supermoto nie interesuje mnie orient (made in china) :
- najlepiej 80 ccm3
- 2t
- powyzej 15 koni
-predkosc max ok. 110 km/h
- rocznik 2000 +
- cena do 5000 zł około
Myślałem na apką mx, peugeotem xps (ale kolega odradził mi peugeota), yamahą dt, rieju, derbi czy gilere (które są podobno zawodne ale nie wiem)
Pomożecie mi znaleść motor dla mnie : 165 cm wzrostu, 54 kg
- najlepiej 80 ccm3
- 2t
- powyzej 15 koni
-predkosc max ok. 110 km/h
- rocznik 2000 +
- cena do 5000 zł około
Myślałem na apką mx, peugeotem xps (ale kolega odradził mi peugeota), yamahą dt, rieju, derbi czy gilere (które są podobno zawodne ale nie wiem)
Pomożecie mi znaleść motor dla mnie : 165 cm wzrostu, 54 kg
- JammalPro
- Świeżak
Ja bym wzial Apke Mx jestem bardzo zadowolony z tej marki. Ale Yamaha Dt czy Derbi Senda tez sa bardzo dobre
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
siemka.
Szukam dobrego sqtera 50cc.
Zależy mi na osiągach i bezawaryjności(taki w miarę bez awaryjny) w grę nie wchodzą chińszczaki. Mogę dać (raczej nowy) do ok. 6000zł, mozecie podac tez pare lekko drozszych. Mam 14 lat, 191 cm wzrostu(więc też żeby nie był za mały).
Myslałem o speedfight 2(lub 3, albo jetforce, bo nie wiem, ktory lepszy), Zipp Quantum, Gilerra Runner, moze tez Benelli. Co polecacie, dajcie też jakieś swoje propozycje. Dzięki z góry
Już ktoś napisałwczeąśniej ,ze aeox, ale mam 190 wzrostu to aerox za mały jest. Co byście jeszcze proponowali????
Zależy mi na osiągach i bezawaryjności(taki w miarę bez awaryjny) w grę nie wchodzą chińszczaki. Mogę dać (raczej nowy) do ok. 6000zł, mozecie podac tez pare lekko drozszych. Mam 14 lat, 191 cm wzrostu(więc też żeby nie był za mały).
Myslałem o speedfight 2(lub 3, albo jetforce, bo nie wiem, ktory lepszy), Zipp Quantum, Gilerra Runner, moze tez Benelli. Co polecacie, dajcie też jakieś swoje propozycje. Dzięki z góry

Już ktoś napisałwczeąśniej ,ze aeox, ale mam 190 wzrostu to aerox za mały jest. Co byście jeszcze proponowali????
Pal gume, a nie dusze.
- Szymexosw
- Świeżak
JammalPro napisał(a):Wojtasmazi1 ile twoja mx ciagnie? Masz ją w 80 cm3? Czy na 165 cm wzrostu bedzie na mnie odpowiednia? Czy nie lepsze Rieju Spike?
On ma RS-ke. Mu chodzi ogólnie o Aprilie a nie o samego mx-a.
Była CBR 600 F2.
-
deyna - Bywalec
Szymexosw napisał(a):siemka.
Szczerze to każdy skuter będzie za mały.
-
Frugos - Bywalec
http://moto.allegro.pl/item667286829_ya ... senda.html
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1382055
te wersje to to samo czy ktoras jest nowsza jak tak to ktora?? bo zamierzam kupic i wacham sie nad tymi dwoma i nie wiem czy to to samoczy ktorys jest z nowszej wersji
te wersje to to samo czy ktoras jest nowsza jak tak to ktora?? bo zamierzam kupic i wacham sie nad tymi dwoma i nie wiem czy to to samoczy ktorys jest z nowszej wersji
- bajusek1
- Świeżak
czy dam rade kupic jakis skuter do 1tysiaca??
Ja kupiłem yamahe 96r na chodzie doładnie za tysiąc .
Ale do tego tysiąca dołożyłem farby (sam malowałem )60 zł
opona 80zł
akumulator 50 zł
ubezpieczenie +rejestracja ponad 200 .
Uszczelnienie czyszczenie przedniego zacisku hamulca i czyszczenie gaźnika-bez kosztów ale trochę roboty było...
Motorhispania (xp6)
- krzysieg
- Bywalec
bajusek1 napisał(a):http://moto.allegro.pl/item667286829_yamaha_dt_50_2002r_nie_tzr_nsr_cbr_rs_senda.html
Ta druga jest nowsza, bo z 2004 r. Jedna to Enduro, a druga to SM.
Jak się kupuje motocykl to nie ten, który jest najnowszy tylko ten, który jest w dobrym stanie. A te 2 lata różnicy nie mają tutaj znaczenia.
-
Frugos - Bywalec
Trudno powiedzieć która lepsza widząc tylko obrazki... Niebieska ma zmienioną tylną oponę na znacznie większą, co nie tylko śmieszne wygląda, ale i jest niebezpieczne, czyli trzeba już doliczyć kolejne koszty. Za to druga ma kilka spraw kosmetycznych do poprawy (wiadomo, w końcu używana).
-
Frugos - Bywalec
Witam.
W swojej karierze miałem już Peugeota Elystara 50 a pozniej 70 teraz chce sie przerzucic na 125.
Zalezy mi na osiagach, ale na komforcie rowniez, wiec szukam czegos duzego i szybkiego. Myslalem nad Varadero 125 ale czy jest wystarczajaco szybka ta Honda?
Nsr-ka, Mito i CBR-ka raczej nie sa komfortowe mimo swietnych osiagow tej drugiej nie przekonuje mnie. Enduro fajna sprawa ale raczej nie komfortowa. cos szosowo-turystycznego suzuki widzialem jakis jeszcze. TDR tez odpada, raczej. Co polecicie po moim krotkim sprecyzowaniu. Cena do 8000zł.
W swojej karierze miałem już Peugeota Elystara 50 a pozniej 70 teraz chce sie przerzucic na 125.
Zalezy mi na osiagach, ale na komforcie rowniez, wiec szukam czegos duzego i szybkiego. Myslalem nad Varadero 125 ale czy jest wystarczajaco szybka ta Honda?
Nsr-ka, Mito i CBR-ka raczej nie sa komfortowe mimo swietnych osiagow tej drugiej nie przekonuje mnie. Enduro fajna sprawa ale raczej nie komfortowa. cos szosowo-turystycznego suzuki widzialem jakis jeszcze. TDR tez odpada, raczej. Co polecicie po moim krotkim sprecyzowaniu. Cena do 8000zł.
- rucio16
- Świeżak
Szukam Yamahy TZR 50 / 70,75,80,85
Do 7000 zł najlepiej by było 6200-6500zł.
Mam 14 lat , 170 cm wzrostu.
Ps. Miałem wczesnej aprilke rs 50 ale jest rozwalona bo się wyrąbałem na line rozciagneitej wzdłuż ulicy przez pewnego Sk%%%%%.
Do 7000 zł najlepiej by było 6200-6500zł.
Mam 14 lat , 170 cm wzrostu.
Ps. Miałem wczesnej aprilke rs 50 ale jest rozwalona bo się wyrąbałem na line rozciagneitej wzdłuż ulicy przez pewnego Sk%%%%%.
- buszmen-kazdo
- Świeżak
Rejestrowanie wiekszej pojemnosci na motorower jest nielegalne.
A co do tej TZR to szukaj na allegro
A co do tej TZR to szukaj na allegro
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
Witam, wiecie może cos o tym skuterze :
BENELLI 49X
lub ten
http://moto.allegro.pl/item669771794_sk ... _gory.html
??
Proszę o odpowiedź na PW
BENELLI 49X
lub ten
http://moto.allegro.pl/item669771794_sk ... _gory.html
??
Proszę o odpowiedź na PW
-
Sato - Świeżak
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości