YAMA YZ450F REJESTRACJA
• Strona 1 z 1
YAMA YZ450F REJESTRACJA
Witam!
W sierpniu ściągam sobie z Niemiec YAMAHE YZ450F i chciałbym ją zarejestrować ale nie wiem co mam zrobić. Czy żebym mógł jeździć po ulicy to są tylko potrzebne mi przednie światło??
ProszÄ™ o pomoc!
Pozdrawiam!
YAMAHA YZ450F
W sierpniu ściągam sobie z Niemiec YAMAHE YZ450F i chciałbym ją zarejestrować ale nie wiem co mam zrobić. Czy żebym mógł jeździć po ulicy to są tylko potrzebne mi przednie światło??
ProszÄ™ o pomoc!
Pozdrawiam!
YAMAHA YZ450F
- YAMAHA YZ450F
- Świeżak
potrzebne ci jeszcze tylne swiatlo, prawo jazdy, kask, ubranie i benzyna
a do rejestracji to umowa lub faktura, brief, papier ze wyrejerstrowany w kraju faszystow i tlumaczenia wszystkiego na pl, oraz swistek ze skarbowki, przeglad techniczny.
I mozesz jezdzic
aaa i powietrze w kolach
a do rejestracji to umowa lub faktura, brief, papier ze wyrejerstrowany w kraju faszystow i tlumaczenia wszystkiego na pl, oraz swistek ze skarbowki, przeglad techniczny.
I mozesz jezdzic
aaa i powietrze w kolach
-
bast - Bywalec
ale nie za bardzo wiem jak chcą zamontować tylne światło przecież nie ma miejsca na tylnie światło w tej masyznce??
- YAMAHA YZ450F
- Świeżak
Bast zapomniałeś jeszcze o zgłoszeniu do Urzędu Celnego oraz o opłacie recyklingowej.
Do autora tematu:
Pamiętaj, że masz 5 dni na zgłoszenie wymiany wewnątrzwspólnotowej w Urzędzie Celnym.
Jeżeli moto nie było zarejestrowane w Niemczech no to pozamiatane. Nie masz briefu - nie ma rejestracji. Moto najprawdopodobniej nie miało świadectwa homologacji stąd też nie było dopuszczone do ruchu publicznego.
Do autora tematu:
Pamiętaj, że masz 5 dni na zgłoszenie wymiany wewnątrzwspólnotowej w Urzędzie Celnym.
Jeżeli moto nie było zarejestrowane w Niemczech no to pozamiatane. Nie masz briefu - nie ma rejestracji. Moto najprawdopodobniej nie miało świadectwa homologacji stąd też nie było dopuszczone do ruchu publicznego.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
- YAMAHA-YZ450F
- Świeżak
- YAMAHA-YZ450F
- Świeżak
to jest full cross ;] o ile siÄ™ nie mylÄ™
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." | | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami | | www.motoautostrada.plindor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować
-
Bystry - Stały bywalec
I co Ty chcesz tym jeździć po ulicach ? Jak nawet za dźwięk ścigów się czepiają, a co do tego to nawet nic nie mówię...
- Demotywatrrro
- Świeżak
- YAMAHA-YZ450F
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości