ostrzezenia
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
ostrzezenia
dlaczego niektorzy dostaja ostrzezenia a inni za gorsze posty lub za wieksze "wykroczenia' nie ?
od czego to zalezy?
niektorzy moga sie troche zrazic i zaczac uzywc innego forum o motocyklach, jesli tu jest zbyt ostra atmosfera
od czego to zalezy?
niektorzy moga sie troche zrazic i zaczac uzywc innego forum o motocyklach, jesli tu jest zbyt ostra atmosfera
- tuo
- Świeżak
Jezeli moderatozy byli by mnie konsekwentni w tym co robia to mysle po jakims czasie sam bys zmienil forum. Zrobil by sie tutaj taki smietnik ze nic bys sie nie dowiedzial ani nie znalazl. Najwiecej siedze w dziale ze skuterami (Skutery, 50-tki, 80-tki, 125-tki...) i sa tam ludzie ktorzy potrafia zalozyc kilka tematow zaias pytac w jednym albo walic kilka postow pod soba....
Ale Landryss25 ostatnio trzyma tam wszystkich lewa reka i powoli robi sie pozadek.
Ale Landryss25 ostatnio trzyma tam wszystkich lewa reka i powoli robi sie pozadek.
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
jest i tak sporo lepiej z trollami niż było z rok/dwa lata temu. Więcej trolli, ale też moderatorzy potrafią to przypilnować. Tak że nie narzekaj.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Re: ostrzezenia
tuo napisał(a):niektorzy moga sie troche zrazic i zaczac uzywc innego forum o motocyklach, jesli tu jest zbyt ostra atmosfera
No to papa
-
Movi - Moderator
Leitho napisał(a):I co teraz bedziesz plakal ze temat ci zablokowali ?
zablokowanie jest spoko, ale dawanie czerwonych kartek za cos czego jednak nie ma forum i nie jest spamem to nie bardzo.
wiele ososb zastanawia sie nad porownaniem tych modeli a skoro nie bylo o tym postu od ludzi jezdzacych wiecej niz rok to trzeba sobiec teraz poplakac .
- tuo
- Świeżak
Tuo to nie żadna plama na honorze. plamą by było gdyby user po otrzymaniu warna odszedł z forum i strzelił focha. Przeczytaj Regulamin dobrze to nie będzie więcej ostrzeżeń i nie lamentuj...
pozdrawiam i pamiętaj Honda to Honda hehe
pozdrawiam i pamiętaj Honda to Honda hehe
-
YZF R1 - Moderator
EEE tam. Ostrzeżenie to jak blizna na łuku brwiowym, dodaje tylko szpanu . Wszystkim mówisz że to blizna po walce z trzema napastnikami a tak na prawdę to po pijaku uderzyłeś głową w sałatkę z widelcem
A wracając do tematu ostrzeżenia muszą być bo choć trochę przywracają niektórych do porządku.
I nie ma co lamentować. Wg mnie i tak jest zbyt dużo mało ogarniętych użytkowników. Proponowałbym zrobienie jakiegoś testu przed zarejestrowaniem co może by choć trochę wyeliminowało dzieci neo...
Nie wiem czy tak jest ale może admini pomyśleli by o kasowaniu ostrzeżeń po jakimś okresie.
A wracając do tematu ostrzeżenia muszą być bo choć trochę przywracają niektórych do porządku.
I nie ma co lamentować. Wg mnie i tak jest zbyt dużo mało ogarniętych użytkowników. Proponowałbym zrobienie jakiegoś testu przed zarejestrowaniem co może by choć trochę wyeliminowało dzieci neo...
Nie wiem czy tak jest ale może admini pomyśleli by o kasowaniu ostrzeżeń po jakimś okresie.
VFR 02'
-
navi - Świeżak
Ostrzeżenia są dożywotnie, a co do Twoje pomysłu ja już go dawno Navi podsunąłem, ale widzisz ...
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." | | Wole odpychać się piętami, niż hamować zębami | | www.motoautostrada.plindor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować
-
Bystry - Stały bywalec
SzpiceR napisał(a):a ja mam oszczezenia i je lubie som fajne
SzpiceR a wogole ktos ma ich wiecej
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
zaloz kilka tematow, najlepiej o dup.ie maryny
plus:
nie edytowanie postow
wulgaryzmy
obrazanie innych userow
odswiezaj stare tematy i pisz odpowiedzi w stylu
'tez tak mialem w skuterze, to byl brak wachy'
'mialem to samo'
musisz tez umiejetnie nazwac swoje tematy, np.
'pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!'
'czy to jest to cos???????????????????? nie wiem jak to sie nazywa ale ale to pewnie to'
'o co tu k***a chodzi, pomocy!!!! blagam'
napewno zgarniesz kilka, moze nawet bana dostaniesz
plus:
nie edytowanie postow
wulgaryzmy
obrazanie innych userow
odswiezaj stare tematy i pisz odpowiedzi w stylu
'tez tak mialem w skuterze, to byl brak wachy'
'mialem to samo'
musisz tez umiejetnie nazwac swoje tematy, np.
'pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!'
'czy to jest to cos???????????????????? nie wiem jak to sie nazywa ale ale to pewnie to'
'o co tu k***a chodzi, pomocy!!!! blagam'
napewno zgarniesz kilka, moze nawet bana dostaniesz
- talta
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3