Koszmary senne zwiÄ…zane z moto :D
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
deyna napisał(a):Ja czasami mam takie sny, że puszka wyjeżdża albo coś wyskakuje na drogę i nie udaje mi się wyhamować...
Dokładnie. mi też... albo, że spadam z bardzo wysoka, i jak już dolatuje do ziemi to się budzę. Ale najgorszy koszmar jaki mam to jak mi się śni mój wypadek... Zawsze jak padam na asfalt to się budzę... Nieprzyjemne uczucie

Lewy pas, gaz na koło -Wtedy czuje się wesoło ;]
-
zephyr47 - Bywalec
Szczerze prawie w ogóle nie mam snów. Tylko jeden pamiętam z moto. To było gumowanie jakimś czarnym supermoto w nocy w centrum miasta. Żałowałem, że się obudziłem.
-
pablomotors - Świeżak
ej chvje moje cytaty mi zepsuliscie!!
a siostre oddam w dobre rece chetnie od reki
tylko ona ma inne zdanie ale jak cos moge was poznac
chcialem ja Lovtzie i Januszowi wcisnac ale oni pozenieni :/
a siostre oddam w dobre rece chetnie od reki

ten co sobie nie żałuje
-
SzpiceR - VIP Åšcigacz.pl
najbardziej lubie sen jak jade rowerem lub motocyklem, dojezdzam do ogromnych schodów i z nich wyskakuje, niesamowite uczucie jak na bungee, później spadam i odbijam się i tak w kółko ale strach jest ogromny gdy zbliżasz się do ziemi.. nie lubie snów w których muszę uciekać bo albo czuje się jakbym biegł w kisielu albo się przewracam, jak próbuje kogoś uderzyć też nie mogę a jak chcę sie z kimś przywitać kciuk zawsze zaczepia mi się o rękaw bluzy lub kurtki.. beznadziejne uczucie 

-
karolr - Bywalec
Mi się śniło, że jeździłem jakimś Super Moto po mieście na kole.
Edit:
Widzę, że mamy podobne sny. Tyle, że mój SM był pomarańczowy
Ale przyznam - też żałowałem, że się obudziłem.
Kurwa, mam to samo.
Edit:
pablomotors napisał(a):Szczerze prawie w ogóle nie mam snów. Tylko jeden pamiętam z moto. To było gumowanie jakimś czarnym supermoto w nocy w centrum miasta. Żałowałem, że się obudziłem.
Widzę, że mamy podobne sny. Tyle, że mój SM był pomarańczowy

karolr napisał(a):nie lubie snów w których muszę uciekać bo albo czuje się jakbym biegł w kisielu albo się przewracam
Kurwa, mam to samo.
-
Frugos - Bywalec
Za młodu śniło mnie się, że zapierdzielam jakąś drogą na ścigaczu jade jadę nagle kończy się droga motocykl spada ja lecę i nagle jak w kreskówkach jeb w ścianę :> i pobudka ;p
-
patryk83 - Bywalec
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
Najgorszy koszmar - ubrany z kaskiem w ręku otwieram garaż, podnoszę drzwi do góry, i to by było na tyle... po moto ani śladu.
<i>"Get your motor running, head out on the highway,
Looking for adventure in whatever comes our way."</i>
Looking for adventure in whatever comes our way."</i>
-
mikun - Świeżak
SzpiceR napisał(a):ej chvje moje cytaty mi zepsuliscie!!
a siostre oddam w dobre rece chetnie od rekitylko ona ma inne zdanie ale jak cos moge was poznac
chcialem ja Lovtzie i Januszowi wcisnac ale oni pozenieni :/
może jakieś szczegóły? nie wiem rozmiary ....

-
adam_89 - Stały bywalec
Do usunięcia 

Ostatnio edytowano 23/6/2009, 10:22 przez Fikol, łącznie edytowano 1 raz
Dream ride... www.youtube.com/watch?v=6EyJz46EMWk
-
Fikol - Świeżak
- Demotywatrrro
- Świeżak
Ja miałem kiedyś ładny sen (nie motoryzacyjny ale uznałem że warto go tu przedstawić):
stoję na pustyni. przedemną kuchenka gazowa. w piekarniku blacha a na niej frytki się smażą. zaglądam, myślę - kurcze, coś słabo się smażą, jakiś dziwny kolor mają. Więc wpadłem na pomysł że żeby były bardziej chrupiące i złociste wykonam następującą czynnąść: ściągnąłem spodnie i nasikałem dokładnie na wszystkie frytki. Po chwili miały wygląd idealny. i chrupiące były.
prawda że uroczo
stoję na pustyni. przedemną kuchenka gazowa. w piekarniku blacha a na niej frytki się smażą. zaglądam, myślę - kurcze, coś słabo się smażą, jakiś dziwny kolor mają. Więc wpadłem na pomysł że żeby były bardziej chrupiące i złociste wykonam następującą czynnąść: ściągnąłem spodnie i nasikałem dokładnie na wszystkie frytki. Po chwili miały wygląd idealny. i chrupiące były.
prawda że uroczo

- niesiob
- Świeżak
• Strona 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 102 gości