SPOTY POZNAŃ
kalafioro napisał(a):Witam ja sie tez pisze na yen wyjazd do bojanowa tylko o ktorej lecicie ja najwczesniej moge o okolo 9;30 z poznania wyjechac ale super by bylo tylko kto jedzie? Jankes shell przed rondem na wlocie do kosciana dobrze mysle??
Tak to jest ta stacja. Ja będę na niej czekał od 10:20. To jest mój numer telefony jak by co, 607250594. Mogę być tam wcześniej.
-
jankes - Świeżak
caliber1986 napisał(a):A mi kurde z lekka nie pasujegdybym nawet jechal to musialbym wziac plecaczek...
a ze tego nie lubie no to raczej watpie w moj wyjazd.
P.S Witamy nowych spotowiczow![]()
Aha, bylismy juz kiedys na czyms w rodzaju extrem, ale w Bydgoszczy... Młoda i Yankees pamietaja... za ciekawie nie bylopozdro
a dlaczego ciekawie nie było ?
Ja będę pod Selgrosem po 10 ....
Suzuki GSR 600 A 2007/2008
-
MaximusPL - Świeżak
Nie było ciekawie, bo organizacja była kiepska. Mały plac, ścisk, tłok, jak stałeś w drugim rzędzie to nic nie widziałeś. A ludu było sporo...
Ale może tu będzie lepiej. Zresztą tak naprawdę to chodzi o to, żeby się przejechać i jakąś traskę zrobić w tak ładną pogodę
więc nawet jak będzie cienko na samym pokazie to i tak nie będzie czego żałować
Do zobaczenia pod Selgrosem
Ale może tu będzie lepiej. Zresztą tak naprawdę to chodzi o to, żeby się przejechać i jakąś traskę zrobić w tak ładną pogodę

Do zobaczenia pod Selgrosem

- Młoda :))
- Świeżak
i co jeździliście jeszcze gdzieś ... ? Jak wrażenia po Bojanowie ? Ja napiszę dyplomatycznie, że fajnie się jechało
Jechaliśmy na 5 maszyn. Nawet dużo maszyn pojawiło się w Bojanowie.
Do zobaczenia na trasie ...

Do zobaczenia na trasie ...
-
MaximusPL - Świeżak
yyy wiec dojechalismy do luka, zrobilismy male kfc i mnie dopadla sennosc wrocilem do chaty godzine pogapilem sie w sufit , stwierdzilem ze niezasne i wypalilem na miasto dzwonilem do mr G ale widocznie mial mnie dosc jak na ten dzien
z wami moge takie trasy robic codziennie. jak cos to jestem pod tel. szerokosci przyczepnosci uciekam do centrum bo volty uciekaja.

-
Fu - Świeżak
Z pod selgrosu którędy pojechaliście przez miasto? bo widziałem jak jedziecie, ale zanim zawróciłem to już was zgubiłem:/ jeszcze miałem czerwone światło i dupa.
-
nightracer - Świeżak
to gdzie nas widziales ?
jechalismy na A4 pozniej na południe -> Koscian -> Leszno ...
Fu mogles wysłać sms-a ja po wymianie wkurzających postojówek włuczyłem się po mieście ...
Jutro z rana podjadę na tor Poznań ... są wyścigi na 400 metrów .. ktoś pojedzie looknąć ???
Z rana oczywiście jak wstanę
jechalismy na A4 pozniej na południe -> Koscian -> Leszno ...
Fu mogles wysłać sms-a ja po wymianie wkurzających postojówek włuczyłem się po mieście ...
Jutro z rana podjadę na tor Poznań ... są wyścigi na 400 metrów .. ktoś pojedzie looknąć ???
Z rana oczywiście jak wstanę

-
MaximusPL - Świeżak
Witam wszystkich,czy można dołołaczyć do Was na wsplóne polatanie, bo tak jak koledze janksowi znudziło mi sie latanie w singla.
.
P.S Sorki że pytam ale przypadkiem nie byliscie dzisiaj w 3 sprzety na Babkach, bo mysle ze minołem sie z janksem i Młodą+jeszcze jedena maszyna. Pozdrawiam i szerokości.

P.S Sorki że pytam ale przypadkiem nie byliscie dzisiaj w 3 sprzety na Babkach, bo mysle ze minołem sie z janksem i Młodą+jeszcze jedena maszyna. Pozdrawiam i szerokości.

-
Marcin ZX6R - Świeżak
-
Marcin ZX6R - Świeżak
-
Marcin ZX6R - Świeżak
Robas napisał(a):może wcześniej się spotkamy?
Wczoraj tel. My się już umawialiśmy na 15.00 więc nie da rady .
Do zobaczyska
ZZR 600 . Suzuki GSX-R 750 ,
Kontakt SPIK - adam (kark-zzr600)
Rozpinanie i zakuwanie łancuchów DIN 520-532
ARH+
ARH+
-
kark - Świeżak
- Młoda :))
- Świeżak
-
YankeeS_46 - Świeżak
Wypad zaliczony do udanych
McFly , Pershing żałujcie
P.S. Dawca mam nadzieję , że wstydu nie przyniesiesz w Czechach daj im popalić będziemy trzymać kciuki
Pozdrawiam

McFly , Pershing żałujcie

P.S. Dawca mam nadzieję , że wstydu nie przyniesiesz w Czechach daj im popalić będziemy trzymać kciuki

Pozdrawiam
ZZR 600 . Suzuki GSX-R 750 ,
ARH+
ARH+
-
kark - Świeżak
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości