Czy dam rade
• Strona 1 z 1
Czy dam rade
Mam pytanie sa jakies skutery 50 do 1tysiaca??
- grzesiek7aa
- Świeżak
Dasz rade!
http://moto.allegro.pl/item658710653_skuterek_elektr_450w_sklep_raty_dowoz.html (otwórz link)
A ty szukasz czegoś na części?
http://moto.allegro.pl/item658710653_skuterek_elektr_450w_sklep_raty_dowoz.html (otwórz link)
A ty szukasz czegoś na części?
-
Snykee - Świeżak
Kupiłbyś jakiegoś skatowanego skutra
W sumie ja kiedyś z Włoch na handel do Polski przywiozłem Malage F12 MHR Malossi 80cmm full tuned
.... Dałem za niego 300zł
(dałem rade).... Sprzedałem za 3 koła.... Kurcze troche mało chciałem, ale poszedł po 2 dniach
Za tÄ™ cene to nie lepiej Simsona S51?

Za tÄ™ cene to nie lepiej Simsona S51?
-
macello - Świeżak
OMG!! Snykee co ty mu podajesz?? to jedzie 28km/h i jeszcze takie drogie ja 5 lat temu kupilem za 600zl co prawda nawet wytrzymale 4 lata tym jezdzilem (ostanie pol roku stal bo mialem juz sqta) sprzedalem i jeszcze jezdzi bo czasami ja widze, jak sie dba to sie ma
wydaje mi sie, ze moze ci sie udac ale musisz szukac, kumpel mjego kumpla kupil za 600zl jakies piaggio i wymienil tylko rolki i jezdzi, oczywiscie zarejestrowany i ubezpieczony,jest to stary skuter ale jezdzi i on nie ma z nim problemow
muszisz liczyc sie z tym ze za kase, ktora dysponujesz kupisz wiekowy skuter, ktory jak dobrze trafisz to bedzie jezdzil dluzej niz nowy chinczyk, jak zle to bedziesz remontowal
muszisz wiedziec, ze sam motocykl to nie wszystko muszisz kupic kask, na skuter przydal by sie tez rekawice i kurtka, muszisz tez miec na wymiane plynow i przygotowanie moto do sezonu
wydaje mi sie, ze moze ci sie udac ale musisz szukac, kumpel mjego kumpla kupil za 600zl jakies piaggio i wymienil tylko rolki i jezdzi, oczywiscie zarejestrowany i ubezpieczony,jest to stary skuter ale jezdzi i on nie ma z nim problemow
muszisz liczyc sie z tym ze za kase, ktora dysponujesz kupisz wiekowy skuter, ktory jak dobrze trafisz to bedzie jezdzil dluzej niz nowy chinczyk, jak zle to bedziesz remontowal
muszisz wiedziec, ze sam motocykl to nie wszystko muszisz kupic kask, na skuter przydal by sie tez rekawice i kurtka, muszisz tez miec na wymiane plynow i przygotowanie moto do sezonu
- talta
- Mieszkaniec forum
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości