Olej do Suzuki RF600R jaki ?
• Strona 1 z 1
Olej do Suzuki RF600R jaki ?
Witam.
Jestem zmuszony założyć temat dotyczący oleju do suzuki rf600r 93 r. niby znalazłem coś na forum dotyczącego jaki olej do tego motoru, ale niestety w tamtym temacie nie byla podana konkretna odpowiedz. Na googlach znalazlem różne propozycje oleju do tego moto i mam mętlik w głowie.
Dlatego proszÄ™ Was o pomoc.
JAKI OLEJ DO TEGO MOTORU ? (Suzuki RF600R 93r.) dodam, że oleju jeszcze nie wymieniałem w motorze dlatego nie mam zielonego pojęcia jaki jest potrzebny, ani na jakim jeździ do tej pory.
Jestem zmuszony założyć temat dotyczący oleju do suzuki rf600r 93 r. niby znalazłem coś na forum dotyczącego jaki olej do tego motoru, ale niestety w tamtym temacie nie byla podana konkretna odpowiedz. Na googlach znalazlem różne propozycje oleju do tego moto i mam mętlik w głowie.
Dlatego proszÄ™ Was o pomoc.
JAKI OLEJ DO TEGO MOTORU ? (Suzuki RF600R 93r.) dodam, że oleju jeszcze nie wymieniałem w motorze dlatego nie mam zielonego pojęcia jaki jest potrzebny, ani na jakim jeździ do tej pory.
-
seruu - Świeżak
Olej silnikowy: SAE 10W-40
3300ml z a filtrem.
Ja posiadam Suzuki Rf900 leję do swego Castrola (również 10w-40 nie narzekam
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=657644122
Możesz jeszcze popatrzeć Motul (również dobry olej)
Na pewno coś z tych dwóch wybierz-żaden inny.
3300ml z a filtrem.
Ja posiadam Suzuki Rf900 leję do swego Castrola (również 10w-40 nie narzekam

Możesz jeszcze popatrzeć Motul (również dobry olej)
Na pewno coś z tych dwóch wybierz-żaden inny.
- Maro
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości