Dalej utopie, czy wreszcie Racjonalizm? Czy ludzkość postępu
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Silent napisał(a):Kolego a znasz teorie Hydeparku?;>
No to ciekawe za co zbanowany został?
Przecież ten temat nijak nie pasuje nawet do hydeparku na tym forum i do tego koleś ewidentnie spamował. Zapisał się po to aby pownerwiać pozostałych userów albo jest tak nawiedzony, że postanowił w ten sposób nawracać świat. Jedno jest pewne - z takiego usera na ścigacz.pl pożytek żaden. Takie jest moje zdanie. Amen!
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Zostal zbanowany bo NIE podoba mi sie to co pisze, mam inne zdanie i uwazam ze belkot kretyna przy tym co on pisze brzmi jak obrona pracy doktorskiej ;>
Poza tym nie usunalem tematu, bo do momentu publikacji mial maly obciach, ja sie ubawilem setnie i mam nadzieje ze wiele osob doceni jego prace ryjac w spazmach pod swoimi biurkami. Dla tego robie mu reklame
A wedle regulaminu, jakiekolwiek ogloszenie jakiekolwiek portale, cokolwiek, kazdy link MUSI BYC OPLACONY jako reklama, w dziale reklamy i marketingu firmy Scigacz.pl Sp. z o.o.
Poza tym nie usunalem tematu, bo do momentu publikacji mial maly obciach, ja sie ubawilem setnie i mam nadzieje ze wiele osob doceni jego prace ryjac w spazmach pod swoimi biurkami. Dla tego robie mu reklame

A wedle regulaminu, jakiekolwiek ogloszenie jakiekolwiek portale, cokolwiek, kazdy link MUSI BYC OPLACONY jako reklama, w dziale reklamy i marketingu firmy Scigacz.pl Sp. z o.o.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Dzięki za objaśnienie Simonw bo co niektórzy tutaj gotowi bronić tego kretyna.
Ostatnio edytowano 18/6/2009, 10:41 przez Czester, łącznie edytowano 1 raz
-
Czester - Administrator
CzesterTX napisał(a):Silent napisał(a):Kolego a znasz teorie Hydeparku?;>
No to ciekawe za co zbanowany został?
Przecież ten temat nijak nie pasuje nawet do hydeparku na tym forum i do tego koleś ewidentnie spamował. Zapisał się po to aby pownerwiać pozostałych userów albo jest tak nawiedzony, że postanowił w ten sposób nawracać świat. Jedno jest pewne - z takiego usera na ścigacz.pl pożytek żaden. Takie jest moje zdanie. Amen!
hah... Przecież hydepark jest do rozmów na wszystkie tematy- czy się mylę? ;D
"Zapisał się po to aby pownerwiać pozostałych userów albo jest tak nawiedzony, że postanowił w ten sposób nawracać świat. Jedno jest pewne - z takiego usera na ścigacz.pl pożytek żaden. Takie jest moje zdanie. Amen!"
To, że ma odmienne zdanie niż Ty nie znaczy, że denerwuje wszystkich ;p
Co do pożytku to w sumie trochę racji masz...
Simonw :
"Zostal zbanowany bo NIE podoba mi sie to co pisze, mam inne zdanie" - inteligentne, naprawdÄ™ podziwiam Cie. W 100 % nadajesz siÄ™ na admina.
" i uwazam ze belkot kretyna przy tym co on pisze brzmi jak obrona pracy doktorskiej ;> "
niektórzy mogą uważać Ciebie za kretyna z tym, że nie piszą tego tak oficjalnie.
Tak czy siak "kto nie z nami ten przeciwko nam". Na podsumowanie powiem tylko, że go nie bronię. Tylko co niektórzy najprościej w świecie przeginają.
Rzeczą ważniejszą od rozumu jest wyobraźnia.
2oo ... in love to freedom...
Logicznie? To gdyby ciężka praca prowadziła do bogactwa, najbogatsi byliby niewolnicy.
Logicznie? To gdyby ciężka praca prowadziła do bogactwa, najbogatsi byliby niewolnicy.
-
Silent - Świeżak
Silent powiedz mi po co w ogóle ten redaktor zapisał się na to forum? Niby jest to forum dla fanów dwóch kółek a on najwyraźniej nim nie jest. Więc po co nam tu taki użytkownik? Jeżeli ktoś z userów ścigacz.pl chciałby dowiedzieć się czegoś na temat ekologii i degradacji środowiska naturalnego to poszpera w wyszukiwarce i znajdzie interesujący go temat. Nie musi nas nikt narażać na czytanie takich zlepków bzdur.
-
Czester - Administrator
Dobra, peace,! CzesterTX w tym przypadku masz całkowitą racje. Racja koleś wrzucił tego za dużo i zbyt nachalnie. Sądzę, że poprostu wyszło inaczej niż zamierzał. Nie przemyślał tego. Ja starałem się trochę głębiej zinterpretować ten temat i cel jego założenia i wyszedł mały zgrzyt ale to nic. Wazne, ze doszliśmy do jako takiego porozumienia
Mógłbym debatować jeszcze z talta bo coż takiego innego z całości wynika?
Admin Simonw swoją wypowiedzią chciał zachęcić wręcz do wyśmiewania się z innego usera. Komentarze do przytoczonych cytatów są jak najbardziej trafne. Same cytaty wyrwane jak mówisz z kontekstu samego sensu wypowiedzi nie zmieniają.
Uważam, że nie ma sensu ciągnięcie tej rozmowy. Na moje - do zamknięcia.

Mógłbym debatować jeszcze z talta bo coż takiego innego z całości wynika?
Admin Simonw swoją wypowiedzią chciał zachęcić wręcz do wyśmiewania się z innego usera. Komentarze do przytoczonych cytatów są jak najbardziej trafne. Same cytaty wyrwane jak mówisz z kontekstu samego sensu wypowiedzi nie zmieniają.
Uważam, że nie ma sensu ciągnięcie tej rozmowy. Na moje - do zamknięcia.

Rzeczą ważniejszą od rozumu jest wyobraźnia.
-
Silent - Świeżak
No to cieszę się, że doszliśmy do konsensusu
Nie ma co nazywać redaktora userem bo nim nie jest. Trzeba nazwać rzeczy po imieniu - on jest po prostu spamerem wiec Simonw wyśmiał spamera a nie usera. Wątpię, by jakiś admin wyśmiał porządnego usera. OK, koniec zgrzytów i sprzeczek. PEACE! Popieram zamknięcie tematu.

-
Czester - Administrator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości