Zobacz wątek - Dalej utopie, czy wreszcie Racjonalizm? Czy ludzkość postępu
NAS Analytics TAG

Dalej utopie, czy wreszcie Racjonalizm? Czy ludzkość postępu

O wszystkim
_________

Postprzez Czester » 14/6/2009, 12:23

Silent napisał(a):Kolego a znasz teorie Hydeparku?;>

No to ciekawe za co zbanowany został?
Przecież ten temat nijak nie pasuje nawet do hydeparku na tym forum i do tego koleś ewidentnie spamował. Zapisał się po to aby pownerwiać pozostałych userów albo jest tak nawiedzony, że postanowił w ten sposób nawracać świat. Jedno jest pewne - z takiego usera na ścigacz.pl pożytek żaden. Takie jest moje zdanie. Amen!
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
Czester
Administrator

Postprzez simonw » 14/6/2009, 13:21

Zostal zbanowany bo NIE podoba mi sie to co pisze, mam inne zdanie i uwazam ze belkot kretyna przy tym co on pisze brzmi jak obrona pracy doktorskiej ;>

Poza tym nie usunalem tematu, bo do momentu publikacji mial maly obciach, ja sie ubawilem setnie i mam nadzieje ze wiele osob doceni jego prace ryjac w spazmach pod swoimi biurkami. Dla tego robie mu reklame ;)

A wedle regulaminu, jakiekolwiek ogloszenie jakiekolwiek portale, cokolwiek, kazdy link MUSI BYC OPLACONY jako reklama, w dziale reklamy i marketingu firmy Scigacz.pl Sp. z o.o.
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
Obrazek (otwórz link)
simonw
Mieszkaniec forum

Postprzez talta » 14/6/2009, 14:53

ej to w sumie, w temacie filmy wszelkiego rodzaju czy jakos tak kazdy link powinien byc oplacony ? :D
talta
Mieszkaniec forum

Postprzez Czester » 14/6/2009, 15:21

Dzięki za objaśnienie Simonw bo co niektórzy tutaj gotowi bronić tego kretyna.
Ostatnio edytowano 18/6/2009, 10:41 przez Czester, łącznie edytowano 1 raz
Czester
Administrator

Postprzez Silent » 14/6/2009, 16:53

CzesterTX napisał(a):
Silent napisał(a):Kolego a znasz teorie Hydeparku?;>

No to ciekawe za co zbanowany został?
Przecież ten temat nijak nie pasuje nawet do hydeparku na tym forum i do tego koleś ewidentnie spamował. Zapisał się po to aby pownerwiać pozostałych userów albo jest tak nawiedzony, że postanowił w ten sposób nawracać świat. Jedno jest pewne - z takiego usera na ścigacz.pl pożytek żaden. Takie jest moje zdanie. Amen!

hah... Przecież hydepark jest do rozmów na wszystkie tematy- czy się mylę? ;D

"Zapisał się po to aby pownerwiać pozostałych userów albo jest tak nawiedzony, że postanowił w ten sposób nawracać świat. Jedno jest pewne - z takiego usera na ścigacz.pl pożytek żaden. Takie jest moje zdanie. Amen!"

To, że ma odmienne zdanie niż Ty nie znaczy, że denerwuje wszystkich ;p

Co do pożytku to w sumie trochę racji masz...

Simonw :
"Zostal zbanowany bo NIE podoba mi sie to co pisze, mam inne zdanie" - inteligentne, naprawdÄ™ podziwiam Cie. W 100 % nadajesz siÄ™ na admina.

" i uwazam ze belkot kretyna przy tym co on pisze brzmi jak obrona pracy doktorskiej ;> "
niektórzy mogą uważać Ciebie za kretyna z tym, że nie piszą tego tak oficjalnie.

Tak czy siak "kto nie z nami ten przeciwko nam". Na podsumowanie powiem tylko, że go nie bronię. Tylko co niektórzy najprościej w świecie przeginają.
Rzeczą ważniejszą od rozumu jest wyobraźnia.
2oo ... in love to freedom...

Logicznie? To gdyby ciężka praca prowadziła do bogactwa, najbogatsi byliby niewolnicy.
Silent
Świeżak

Postprzez Czester » 14/6/2009, 17:28

Silent powiedz mi po co w ogóle ten redaktor zapisał się na to forum? Niby jest to forum dla fanów dwóch kółek a on najwyraźniej nim nie jest. Więc po co nam tu taki użytkownik? Jeżeli ktoś z userów ścigacz.pl chciałby dowiedzieć się czegoś na temat ekologii i degradacji środowiska naturalnego to poszpera w wyszukiwarce i znajdzie interesujący go temat. Nie musi nas nikt narażać na czytanie takich zlepków bzdur.
Czester
Administrator

Postprzez talta » 14/6/2009, 17:55

Silent tez dales tylko fragmenty wypowiedzi simona z calosci wynika cos zupenie innego..
talta
Mieszkaniec forum

Postprzez Silent » 14/6/2009, 22:19

Dobra, peace,! CzesterTX w tym przypadku masz całkowitą racje. Racja koleś wrzucił tego za dużo i zbyt nachalnie. Sądzę, że poprostu wyszło inaczej niż zamierzał. Nie przemyślał tego. Ja starałem się trochę głębiej zinterpretować ten temat i cel jego założenia i wyszedł mały zgrzyt ale to nic. Wazne, ze doszliśmy do jako takiego porozumienia :)

Mógłbym debatować jeszcze z talta bo coż takiego innego z całości wynika?
Admin Simonw swoją wypowiedzią chciał zachęcić wręcz do wyśmiewania się z innego usera. Komentarze do przytoczonych cytatów są jak najbardziej trafne. Same cytaty wyrwane jak mówisz z kontekstu samego sensu wypowiedzi nie zmieniają.

Uważam, że nie ma sensu ciągnięcie tej rozmowy. Na moje - do zamknięcia. :)
Rzeczą ważniejszą od rozumu jest wyobraźnia.
2oo ... in love to freedom...

Logicznie? To gdyby ciężka praca prowadziła do bogactwa, najbogatsi byliby niewolnicy.
Silent
Świeżak

Postprzez Czester » 14/6/2009, 23:07

No to cieszę się, że doszliśmy do konsensusu :) Nie ma co nazywać redaktora userem bo nim nie jest. Trzeba nazwać rzeczy po imieniu - on jest po prostu spamerem wiec Simonw wyśmiał spamera a nie usera. Wątpię, by jakiś admin wyśmiał porządnego usera. OK, koniec zgrzytów i sprzeczek. PEACE! Popieram zamknięcie tematu.
Czester
Administrator

Poprzednia strona

Powrót do Hydepark

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê