WysokoTemperaturowy Lakier do wydechu ? POMOCY
• Strona 1 z 1
WysokoTemperaturowy Lakier do wydechu ? POMOCY
Witam, ostatnio siedzac w garazu przy mojej DT i regulując zawór YPVS stanowiłem pobawic sie w odrestaurowanie swojego wydechu... Miał on kolor czarny, zeszlifowałem go takimi specjalnymi druciakami na wiertarke do czystej blachy
Prezentuje sie jak by prosto z fabryki przyjechał i w dodatku swieci sie jak psu jajca. Tylko jest jedno Ale, a mianowicie nie mam zadnej powloki wiec siłą rzeczy martwych zaczną pojawiac sie ogniska korozji. I tu moje zapytanie do was, nie chce stracic ladnego wygladu gołej swiecącej blachy wiec postanowilem pomalowac wydech lakierem bezbarwnym... JEst cos takiego jak bezbarwny lakier ktory wytrzyma temperature ? Nie jest to wydech od 4T ktory nagrzewa sie do wysokich temp. Moj dyfuzor gdy wroce i wystarczy ze postoi z 15 sek i jestem w stanie dotknąc go ręką wiec nie ma tam astronomicznych tempreatur tak mi sie wydaje. Prosze o jakies rady czym mogę pokryc ten dyfuzor zeby nie zardzewiał
Pozdro i dzieki

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250
22.10.08 ====> Zdałem Prawko

-
zdzichu123 - Bywalec
http://www.allegro.pl/item650397657_bez ... 650_c.html
Więc wiadomo ze coś takiego istnieje. Najlepiej pojedź do pobliskiego sklepu lakierniczego- napewno tam znajdziesz coś takiego.
Więc wiadomo ze coś takiego istnieje. Najlepiej pojedź do pobliskiego sklepu lakierniczego- napewno tam znajdziesz coś takiego.
komar 2 biegi
->derbi vamos 50 fl ->derbi senda Bi3 80 ->kawasaki klx 650c ->Honda CB450s
->Kawasaki ZZR600e
"ZIEMIE RWIE"

->Kawasaki ZZR600e
"ZIEMIE RWIE"
- balchan1
- Bywalec
w kazdym feuvercie i norauto kupisz taki lakier.
Ja co prawda uzywalem czarnego, ale po jakims czasie i tak rdza delikatna sie pojawila, choc napewno wiecej by bylo jakbym nie pomalowal
Ja co prawda uzywalem czarnego, ale po jakims czasie i tak rdza delikatna sie pojawila, choc napewno wiecej by bylo jakbym nie pomalowal
-
bast - Bywalec
Dzieki wielkie za pomoc 

Yamaha DT 125R [SPRZEDANA] >> Aprilia RS 125 [SPRZEDANA] >> Yamaha YZF 250

-
zdzichu123 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości