Honda Varadero 125 - kilka pytań
• Strona 1 z 1
Honda Varadero 125 - kilka pytań
Witam, dzis stałem sie posiadaczem tego motocykla i mam kilka pytań.
Na liczniku LCD mam wskaźnik temperatury jednak nigdy nie przekracza on jednej kreski ;/ coś jest zepsute czy po prostu na dworze jest zbyt zimno? jezdzilem ponad 2 godziny w nocy fakt bylo zimno ale nigdy wiecej niz 1 nie widzialem
A drugie to varadero troche faluje na wolnych obrotach i jedzie tylko 95 km/h czy może to być wina swiec? dodam ze motor stał koło 5 lat nie uzywany.. lub może ma po prostu blokady?
Kompresje raczej wykluczam gdyż wtedy motor musiałby kopcic a chodzi swietnie i nic takiego nie ma miejsca, z reszta ma dopiero 18 tyś przebiegu..
Bardzo proszÄ™ i pomoc i pozdrawiam
Na liczniku LCD mam wskaźnik temperatury jednak nigdy nie przekracza on jednej kreski ;/ coś jest zepsute czy po prostu na dworze jest zbyt zimno? jezdzilem ponad 2 godziny w nocy fakt bylo zimno ale nigdy wiecej niz 1 nie widzialem
A drugie to varadero troche faluje na wolnych obrotach i jedzie tylko 95 km/h czy może to być wina swiec? dodam ze motor stał koło 5 lat nie uzywany.. lub może ma po prostu blokady?
Kompresje raczej wykluczam gdyż wtedy motor musiałby kopcic a chodzi swietnie i nic takiego nie ma miejsca, z reszta ma dopiero 18 tyś przebiegu..
Bardzo proszÄ™ i pomoc i pozdrawiam

-
gba4 - Bywalec
Założyłeś kilka godzin temu temat o tej Varadero... Pytaj w jednym, zawsze możesz zmienić też nazwę tematu.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość