Zobacz wątek - Skąd wziąść lampy do Undertail`a (wypełnienia zadupka)
NAS Analytics TAG

Skąd wziąść lampy do Undertail`a (wypełnienia zadupka)

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Skąd wziąść lampy do Undertail`a (wypełnienia zadupka)

Postprzez Michal_burnout » 1/6/2009, 21:04

Witam, tak jak w temacie, przymierzam sie do kupna undertail`a ale natrafiłem na problem skąd wziąć lampy do niego, szukałem i nic konkretnego nie znalazłem(nie żebym zaprzestał ale może ktoś mi to ułatwi). Jakieś pomysły? I proszę nie pisać odpowiedzi typu "po co Ci w ogóle światła" lub "załóż ksenony" itp. :/

1 Chcę żeby to ładnie wyglądało, może ktoś miał taki sam problem i rozwiązał go?

2 Co wtedy z kierunkowskazami? Czy też "wkomponować je w zadupek? Czy z przyczyn bezpieczeństwa(słabo widać) lepiej niech wystają poza obrys moto?

3 Tablica na bok czy pod światłami? W sumie to nie wiem gdzie na ten bok ale tak żeby odsłaniała nasz nowo założony undertail :)

Pozdrawiam motomaniaków :D
Michal_burnout
Świeżak

Postprzez elco » 1/6/2009, 22:58

szukales na niemieckim, angielskim albo amerykanskim ebayu ? tam jest cala masa akcesoriow tego typu.
Honda VFR 800 FI
elco
Moderator

Postprzez Michal_burnout » 2/6/2009, 19:07

Szukałem, są gotowe undertail`e z lampami kierunkami itp. ale za 300 zł a na allegro znalazłem za 100 tyle że goły, trochę pomyślałem i może założyłbym diodowe "żarówki" takie uniwersalne 2wu pozycyjne(pozycja i stop), ładnie wyciąłbym otwory na nie i przymocował od wewnątrz :) Tylko tak patrze a musiałbym zrezygnować z uchwytów na bagaż :/ a często ich używam :( Może wyciąć w skorupie i zostawić dla nich miejsce, ale może lipnie wyglądać...

Skontaktowałem się z plastbike.pl i może "ulepią mi coś takiego:
Obrazek

Cena 120zł :)
Michal_burnout
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê