WIECZORY W GARAŻU!!
• Strona 1 z 1
WIECZORY W GARAŻU!!
Każdy pewnie siedzi godzinami przy swoich bestiach!! Zakładam ten temat ponieważ chcę żebyście pisali tu jakieś propozycje jak upiększyć swój motorek!!!
Zamieszczajcie tu swoje propozycje i zdjęcia!!!
Zamieszczajcie tu swoje propozycje i zdjęcia!!!
- Smoli
- Świeżak
A ja do motorynki wstawiam Akrapovica!
Naklejki mocy juz mam (Romet) wiec to juz jej dodalo pare kucy.
Ale wyczytalem na jednym forum,ze mozna zamontowac rowniez do motoru przycisk M-power. BMW zaczelo go stosowac i podobno dodaje okolo 150KM.
Tylko nie wiem skad wziac ten przycisk i jak sie go montuje...
Naklejki mocy juz mam (Romet) wiec to juz jej dodalo pare kucy.
Ale wyczytalem na jednym forum,ze mozna zamontowac rowniez do motoru przycisk M-power. BMW zaczelo go stosowac i podobno dodaje okolo 150KM.
Tylko nie wiem skad wziac ten przycisk i jak sie go montuje...
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
KU*** nakjelek mocy juz zabraklo !!
i juz moto nie bedzie tak ciagnello, a tak sie na nie napalilem;(
a tak na powaznie, to zakaldam blotnik z tylu (ten z oslana na lancuch), i zmieniam kierunki, nie podobaja mi sie te kielkie, wygladaja jak kubki do wina.

a tak na powaznie, to zakaldam blotnik z tylu (ten z oslana na lancuch), i zmieniam kierunki, nie podobaja mi sie te kielkie, wygladaja jak kubki do wina.
-
sopel - Świeżak
Sopel to z czego bedziesz pil wino na zlotach? 

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
Ja chyba zredukuje mase mojego motocykla.. (jak juz go odbiore) heheh poprzez wyjecie i wyrzucenie silnika....
ten zbedny w motocyklu klamot wazy chyba z 65kg.... jak tak odciaze moto to dopiero bedzie szlo.... wyobrazcie sobie 120 kucy i 70 kilo mniej.... mysle ze po tym zabiegu bede mial 1,2 do setki...
(1,2h na 100m
). drugim zabiegiem bedzie zmniejszenie masy kol. poprawi mie sie kilka parametrow... i jest to latwe do zrobienia ... wystarczy wyrzucic opony ktore i tak sa zbedne i nieprzydatne bo powoduja tylko i wylacznie drenaz kieszeni... po co ma sie to zuzywac... i mam kupowac nowe? 

Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
w tym roku nie zaliczylem zadnego zlotu;/ nie mialem czasu, musialem tyrac aby moto splacic. a w przyszlm sie zoabczy
napewno bedzie ktos kto bedzie mial jakis kbeczek;)

-
sopel - Świeżak
hehe tak i potem polerka lakieru heheh albo felg...hehe:)
http://www.bikepics.com/members/tugok (otwórz link)
954rr & RSV1000R
954rr & RSV1000R
-
kogut. - Bywalec
fajny temat a zrobiliscie z niego totalny smietnik.
Ja z powodu braku funduszy ogranicze sie tylko do zmiany kierunkowskazow na male z bialymi kloszami.
Pewnie ze chcialoby sie wiecej ale ceny akcesoriow zwalaja z nog. Jakbym mial nieograniczony fundusz to na pewno na liscie zyczen bylby plug, jakas fajna lampa i puszka (najchetniej cos typu nowa r6 albo gsxr600). A propos ktos moze natknal sie na uzywki tego typu??
Ja z powodu braku funduszy ogranicze sie tylko do zmiany kierunkowskazow na male z bialymi kloszami.
Pewnie ze chcialoby sie wiecej ale ceny akcesoriow zwalaja z nog. Jakbym mial nieograniczony fundusz to na pewno na liscie zyczen bylby plug, jakas fajna lampa i puszka (najchetniej cos typu nowa r6 albo gsxr600). A propos ktos moze natknal sie na uzywki tego typu??
Ostatnio edytowano 15/12/2006, 00:59 przez siekson, łącznie edytowano 1 raz
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
Ja też przymieżam się do małych przeróbek
Zastanawiam się nad dwoma wyjściami:
1. Zostawić moto w orginale, bez jakichkolwiek większych przeróbek, jedynie kierunki na przód, obszycie siedszenia prawdopodobnie, i chyba tyle
2. Zostawienie bez owiewek, zamontować ze 4 crashpady, przerobić półkę na prostą kierę, zębatka 42z na tył, jakiś stelarz (ale to prawdopodobnie również w pierwszym pkt. będzie wykonane), owiewka typu UFO, albo coś w tym stylu, nakładka na tylnie siedzenie.
Takie są plany (i marzenia za razem), najbardziej odpowiada mi 2 wersja, ale niestety chyba już nie przez tę zimę, bo całe fundusze poszły na moto, a pewnie w miedzy czasie dojdą jakieś wydatki typu: klocki, łańcuch, oleje, płyny, wacha etc.

1. Zostawić moto w orginale, bez jakichkolwiek większych przeróbek, jedynie kierunki na przód, obszycie siedszenia prawdopodobnie, i chyba tyle
2. Zostawienie bez owiewek, zamontować ze 4 crashpady, przerobić półkę na prostą kierę, zębatka 42z na tył, jakiś stelarz (ale to prawdopodobnie również w pierwszym pkt. będzie wykonane), owiewka typu UFO, albo coś w tym stylu, nakładka na tylnie siedzenie.
Takie są plany (i marzenia za razem), najbardziej odpowiada mi 2 wersja, ale niestety chyba już nie przez tę zimę, bo całe fundusze poszły na moto, a pewnie w miedzy czasie dojdą jakieś wydatki typu: klocki, łańcuch, oleje, płyny, wacha etc.
"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości