[Motocykle] Motocykle BMW
• Strona 1 z 1
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Jedynie BMW K1200S z tej listy przejdzie... jestem rozczarowana tym bardziej że BMW stać na lepsze maszyny...<br><hr>Wiola
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Lepsze znaczy jakie ?<br><hr>LucekKomentatorzy napisał(a):Jedynie BMW K1200S z tej listy przejdzie... jestem rozczarowana tym bardziej że BMW stać na lepsze maszyny...<br><hr>Wiola<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zostalem posiadaczem BMW F650 z 96 r . czy jest ktos kto moze mi cos na temat tego motocykla powiedziec?<br><hr>pietro39
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
uwaga na gosci ktorzy sprzedajÄ… motocykle BMW w Nadarzynie . sa nieuczciwi , nie mozna im wierzyc ! omijajcie ten punkt !<br><hr>forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mozesz napisac dlaczego tak uwazasz?<br><hr>zainteresowanyKomentatorzy napisał(a):uwaga na gosci ktorzy sprzedają motocykle BMW w Nadarzynie . sa nieuczciwi , nie mozna im wierzyc ! omijajcie ten punkt !<br><hr>forum<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
DLACZEGO TAK UWAŻASZ? CO TAKIEGO ZROBILI? COŚ CI WCISNĘLI?Komentatorzy napisał(a):uwaga na gosci ktorzy sprzedają motocykle BMW w Nadarzynie . sa nieuczciwi , nie mozna im wierzyc ! omijajcie ten punkt !<br><hr>forum<br>
L-<br><hr>L
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nara<br><hr>matioKomentatorzy napisał(a):uwaga na gosci ktorzy sprzedają motocykle BMW w Nadarzynie . sa nieuczciwi , nie mozna im wierzyc ! omijajcie ten punkt !<br><hr>forum<br>Komentatorzy napisał(a):mozesz napisac dlaczego tak uwazasz?<br><hr>zainteresowany<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak, twój moto ma 14 lat<br><hr>stanter+marjanKomentatorzy napisał(a):zostalem posiadaczem BMW F650 z 96 r . czy jest ktos kto moze mi cos na temat tego motocykla powiedziec?<br><hr>pietro39<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ten co napisał że osoby które sprzedają i Serwisują motocykle w nadarzynie, że sa nieuczciwi to chyba wstał lewą nogą.
To są Moi sąsiedzi, od lat sprzedają i serwisują motocykle tej marki, zaczynali w garażu (jako hobby) a teraz wynajęli coś większego. Nie znam uczciwszych osób.
Osobiście od Nich BMW nie kupiłem (bo mnie nie stać) ale sprowadzili mi Cagive W8 z 1998r z której do tej pory jestem zachwycony!!!
)
Jak najbardziej polecam!
Pozdrawiam<br><hr>Rufus Pruszków
To są Moi sąsiedzi, od lat sprzedają i serwisują motocykle tej marki, zaczynali w garażu (jako hobby) a teraz wynajęli coś większego. Nie znam uczciwszych osób.
Osobiście od Nich BMW nie kupiłem (bo mnie nie stać) ale sprowadzili mi Cagive W8 z 1998r z której do tej pory jestem zachwycony!!!

Jak najbardziej polecam!
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a):Ten co napisał że osoby które sprzedają i Serwisują motocykle w nadarzynie, że sa nieuczciwi to chyba wstał lewą nogą.
Osobiście od Nich BMW nie kupiłem (bo mnie nie stać) ale sprowadzili mi Cagive W8 z 1998r z której do tej pory jestem zachwycony!!!)
Jak najbardziej polecam!
moze dlatego, ze sa twoimi sasiadami?
jak dla mnie banda sk*** - Miras moj motor serwisowal jak ostatni patalach ewidentnie bazujac na mojej niewiedzy i fakcie, ze sie na tym nie znam
na szczescie dotarlem w koncu do ZAUFANEGO serwisu i jak ZOBACZYLEM i mi WYJASNIONO co bylo Robione, a powinno zostac ZRobione, za co zaplacilem, a nie zostalo zrobione, jak perfidnie i sku**synsko przycinal mnie tamten mechanik, to mialem ochote czynic oszustowi najgorsze rzeczy
NIE POLECAM! zdecydowanie i po stokroc nie polecam!
natna na kase, oszukaja, wyru***aja na pieniadze i nawet nie podziekuja
szczyt amatorszczyzny i zlodziejstwo!
juz pomiajac fakt jak fatalnym mechanikiem jest ten gosc - nawet nie wiedzialem, ze moje moto moze tak dobrze jezdzic - a kasy zostawilem w Nadarzynie przed rokiem MNOSTWO!!!
liste zastrzezen moglbym pisac i pisac, ale chyba nie ma to sensu - w krotkim czasie z tego serwisu zrezygnowalo jeszcze 2 moich znajomych
ja to bym ich chetnie pozwal za partactwo i oszustwo
pozdro!
- painu
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości