Offtop dla vipów
- 

Landryss25
- VIP Ścigacz.pl
Melv dzięki ale już nie trzeba. Wyczyściłem filtr powietrza i moto wróciło do życia 

Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
			- 

sepo
- VIP Ścigacz.pl
kurwa jakie barany w tych puszkach jeżdżą to pała mięknie...
dzisiaj chciałem w końcu przytrzeć kolano, pojechałem na zjazdy z autosrady gdzie można złożyć 4 fajne winkle w prawo bez zawracania, robiąc 8, i na jednym ze zjazdów z wiaduktu, jadę złożony zbliża sie koniec ślepego zakrętu, a tu nagle stoi se puszka, obok niej na polu wyłączonym z ruchu druga i kolesie coś se gadają, ja heble, tył się ślizgnął, zatrzymałem się obok auta, jeden koleś odskoczył na bok i standardowy opier*ol do gości...
kolana nie przytarłem bo mi odeszła ochota na jazdę :/
później wracam od kumpla, lecę sobie spokojnie z 70km/h a tu jakiś idiota wyjeżdża mi pod moto ze stacji benzynowej, hamulce ominąłem głąba za zderzakiem trąbiąc, dojeżdżam do świateł gość otwiera drzwi i do mnie że wolniej trzeba jeździć!!! aż się we mnie zagotowało, poleciały słowa typu chu i tak dalej, taki miał być fajny dzień a dwóch idiotów prawie mi zgruzowało moto...
				dzisiaj chciałem w końcu przytrzeć kolano, pojechałem na zjazdy z autosrady gdzie można złożyć 4 fajne winkle w prawo bez zawracania, robiąc 8, i na jednym ze zjazdów z wiaduktu, jadę złożony zbliża sie koniec ślepego zakrętu, a tu nagle stoi se puszka, obok niej na polu wyłączonym z ruchu druga i kolesie coś se gadają, ja heble, tył się ślizgnął, zatrzymałem się obok auta, jeden koleś odskoczył na bok i standardowy opier*ol do gości...
kolana nie przytarłem bo mi odeszła ochota na jazdę :/
później wracam od kumpla, lecę sobie spokojnie z 70km/h a tu jakiś idiota wyjeżdża mi pod moto ze stacji benzynowej, hamulce ominąłem głąba za zderzakiem trąbiąc, dojeżdżam do świateł gość otwiera drzwi i do mnie że wolniej trzeba jeździć!!! aż się we mnie zagotowało, poleciały słowa typu chu i tak dalej, taki miał być fajny dzień a dwóch idiotów prawie mi zgruzowało moto...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!  

- 

melvin
- PierwszyOkrutny
- 

melvin
- PierwszyOkrutny
masz jechac bijacz! pytam sie czy ktos by jechal oprocz Ciebie bo jak bede pracowal to niebde bral wolnego co tydzien wiec jakism terminem zajedzcie na pt-niedziela tak se myslalem... i kawalerke brata by sie na taki weekend przerobilo na nocleg  ?
				ten co sobie nie żałuje
			- 

SzpiceR
- VIP Ścigacz.pl
aj em wstępnie za takim planem...
a zaprosimy pewną panią ? w wiadomym szyderczym celu 
btw. zmotywowany swoją silną pozycją w konkursie na miękką faję roku, Gelo zrobił co mógł by wyeliminować się z konkursu i udało mu się...
w konkursie pozostali:
Leitho:
którego moto mechanik składa metoda prób i błędów(póki co tylko błędów) od prawie roku ...
Piankowy: który do końca nie wie co to jest motocykl i handlarze wcisnęli mu już 3 rowery i jakąś Nesti(czy jakoś tak) mówiąc że to motocykle...
kto wygra? dowiemy się już wkrótce 
albo i nie, jak będzie im dalej szło tak jak idzie

btw. zmotywowany swoją silną pozycją w konkursie na miękką faję roku, Gelo zrobił co mógł by wyeliminować się z konkursu i udało mu się...
w konkursie pozostali:
Leitho:
którego moto mechanik składa metoda prób i błędów(póki co tylko błędów) od prawie roku ...
Piankowy: który do końca nie wie co to jest motocykl i handlarze wcisnęli mu już 3 rowery i jakąś Nesti(czy jakoś tak) mówiąc że to motocykle...
kto wygra? dowiemy się już wkrótce

albo i nie, jak będzie im dalej szło tak jak idzie

- 

melvin
- PierwszyOkrutny
Nie przyjechaliśmy,bo mieliśmy też jakby impreze w hotelu  Co tam sie działo to lepiej nie bede mówił xD
 Co tam sie działo to lepiej nie bede mówił xD
				 Co tam sie działo to lepiej nie bede mówił xD
 Co tam sie działo to lepiej nie bede mówił xDADHD Squad |  | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
			- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
melvin napisał(a):aj em wstępnie za takim planem...
Melvin pamiętaj, w tym przypadku...

www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
			- 

Nefretete
- VIP Ścigacz.pl
Nefretete napisał(a):melvin napisał(a):aj em wstępnie za takim planem...
Melvin pamiętaj, w tym przypadku...

to był joke sytuacyjny

- 

melvin
- PierwszyOkrutny