Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Extreme Moto – pierwsze wrażenia
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Extreme Moto – pierwsze wrażenia

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Extreme Moto – pierwsze wrażenia

Postprzez Ścigacz » 24/5/2009, 02:55

Dyskusja na temat: Extreme Moto – pierwsze wrażenia
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Extreme Moto – pierwsze wrażenia
Ścigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/5/2009, 02:55

co to za debile w kostiumach mo?<br><hr>maciek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/5/2009, 07:47

dziś też tam będą, podejdź i się zapytaj<br><hr>raca
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/5/2009, 11:41

chyba kolego nie byles tam skoro zadajesz takie debilne pytanie<br><hr>malyzck
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/5/2009, 12:07

Komentatorzy napisał(a):co to za debile w kostiumach mo?<br><hr>maciek<br>
Debilu!!!;]] Porucznik to Cygan organizator StreetBike Freestyle w Bydgoszczy, a plutonowego nie znam.<br><hr>mati
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/5/2009, 13:00

Komentatorzy napisał(a):co to za debile w kostiumach mo?<br><hr>maciek<br>
Komentatorzy napisał(a):Debilu!!!;]] Porucznik to Cygan organizator StreetBike Freestyle w Bydgoszczy, a plutonowego nie znam.<br><hr>mati<br>
Plutonowy to chyba Alonzo, prezes Scigacz.pl
<br><hr>?
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/5/2009, 17:25

CIENIZNA, BYŁEM PIERWSZY RAZ I OSTATNI, NUDY TO MA BYC FREESTYLE TO JAKAS DZIECINADA CHŁOPCÓW KTÓRYM SIE WYDAJE ZE COS POTRAFIA A ORGANIZACJA DO **** ZE AZ PRZYKRO, KUMPLE POJECHALI NA ZLOT I SZKODA ZE JA TEGO TEZ NIE ZROBILEM<br><hr>klr651
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/5/2009, 19:31

Pojedynek stylow sie nie...
odbyl.....organizator twierdzi ze to z powodu pogody i nie odda kasy za bilet..ba nawet nie da rady wejsc na ten bilet w niedziele kiedy ma sie pojedynek faktycznie odbyc (tez nie wieadomo czy bedzie padac). Dziwne bo stunt`erom mokra nawierzchnia nie przeskadzala a nie sa to "tacy" profesjonalisci jak wyzej wymienieni "pojedynkowicze" Szkoda ..ale wydaje mi sie ze organizator powinien wyjsc na przeciw publice i pozwolic wejsc na pojedynek na wczesniej zakupiony bilet.

<br><hr>T.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/5/2009, 20:35

Komentatorzy napisał(a):CIENIZNA, BYŁEM PIERWSZY RAZ I OSTATNI, NUDY TO MA BYC FREESTYLE TO JAKAS DZIECINADA CHŁOPCÓW KTÓRYM SIE WYDAJE ZE COS POTRAFIA A ORGANIZACJA DO **** ZE AZ PRZYKRO, KUMPLE POJECHALI NA ZLOT I SZKODA ZE JA TEGO TEZ NIE ZROBILEM<br><hr>klr651<br>
Ale z Ciebie preclowy BARAN.Nawet nie potrafisz jednej rzeczy,której się uczą z całego serca te chłopaki.Spierd.. na ten śmierdzący zlot pić ze śmierdzielami piwko i słuchać tadzia nalepy.

Takim jak ty to szkoda nasra..na szczoteczkę do zębów.<br><hr>Gi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/5/2009, 20:46

Komentatorzy napisał(a):Pojedynek stylow sie nie...
odbyl.....organizator twierdzi ze to z powodu pogody i nie odda kasy za bilet..ba nawet nie da rady wejsc na ten bilet w niedziele kiedy ma sie pojedynek faktycznie odbyc (tez nie wieadomo czy bedzie padac). Dziwne bo stunt`erom mokra nawierzchnia nie przeskadzala a nie sa to "tacy" profesjonalisci jak wyzej wymienieni "pojedynkowicze" Szkoda ..ale wydaje mi sie ze organizator powinien wyjsc na przeciw publice i pozwolic wejsc na pojedynek na wczesniej zakupiony bilet.

<br><hr>T.<br>
Organizator ma daleko w d*** pojedynek, liczy się tylko kasa. Pogoda ach ta pogoda, pewno się organizator cieszył bo mniej wydał a kasa leci - dla mnie porażka jak pisałem wcześnie. Po prostu jestem wkur.... że dałem sie namówic na tę debilną imprezę robioną przez jakiś amatorów. Fajny zlocik mi przeszedł koło nosa, chłopaki zadowolone a ja ... no more<br><hr>klr651
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/5/2009, 20:48

Komentatorzy napisał(a):CIENIZNA, BYŁEM PIERWSZY RAZ I OSTATNI, NUDY TO MA BYC FREESTYLE TO JAKAS DZIECINADA CHŁOPCÓW KTÓRYM SIE WYDAJE ZE COS POTRAFIA A ORGANIZACJA DO **** ZE AZ PRZYKRO, KUMPLE POJECHALI NA ZLOT I SZKODA ZE JA TEGO TEZ NIE ZROBILEM<br><hr>klr651<br>
Komentatorzy napisał(a):Ale z Ciebie preclowy BARAN.Nawet nie potrafisz jednej rzeczy,której się uczą z całego serca te chłopaki.Spierd.. na ten śmierdzący zlot pić ze śmierdzielami piwko i słuchać tadzia nalepy.

Takim jak ty to szkoda nasra..na szczoteczkę do zębów.<br><hr>Gi<br>
Musiałbym być idiotą żeby uczyć się takich rzeczy, po co? Po to aby pojechac na taka imprezę ja ta, chłopie wolałbym się nauczyć robic na drutach i zrobić ci pampersa z owczej wełny.<br><hr>klr651
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/5/2009, 22:30

impreza niczego sobie ; ale wyniki hmmm obiektywnie patrzac to porazka

S13 po minucie jazdy - prowadzacy poinformował o zwyiestwie a potem podrzucanie przez sedziów - zenua

to samo raptowny jak na moje to mogł miec 4 miejsce ale od konca

nie idzie to w dobrym kierunku <br><hr>widz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/5/2009, 22:33

klr651 - zawsze możesz jechać na zlot i dać muuu !!!

Acha, obejrzysz jeszcze striptease i napijesz się piwa z kolegami-pederastami na podobnych sprzętach co Twój.
PS. Za tydzień Bielawa - musisz tam być !!!<br><hr>Pazur
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/5/2009, 23:18

Komentatorzy napisał(a):Ale z Ciebie preclowy BARAN.Nawet nie potrafisz jednej rzeczy,której się uczą z całego serca te chłopaki.Spierd.. na ten śmierdzący zlot pić ze śmierdzielami piwko i słuchać tadzia nalepy.

Komentatorzy napisał(a):Musiałbym być idiotą żeby uczyć się takich rzeczy, po co? Po to aby pojechac na taka imprezę ja ta, chłopie wolałbym się nauczyć robic na drutach i zrobić ci pampersa z owczej wełny.<br><hr>klr651<br>
klr651-jesteś skończonym idiotą! Jak miałeś nadzieje ze się po lansujesz w kombinezonie to faktycznie zlot był idealny.Jesteś cienki bolek aby ogarnąć te temat.Szkoda ze wśród nas Motocyklistów są takie czarne owce które nic nie rozumieją!!!!<br><hr>widz071
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/5/2009, 23:49

Komentatorzy napisał(a):impreza niczego sobie ; ale wyniki hmmm obiektywnie patrzac to porazka

S13 po minucie jazdy - prowadzacy poinformował o zwyiestwie a potem podrzucanie przez sedziów - zenua

to samo raptowny jak na moje to mogł miec 4 miejsce ale od konca

nie idzie to w dobrym kierunku <br><hr>widz<br>
Fragmenta wg mnie pokrzywdzili najbardziej. W pierwszej piątce powinien się znaleźć bezproblemowo...<br><hr>Markan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/5/2009, 00:17

pieprzysz kacaboły pajacu bo sam swoim kredensem nic nie potrafisz... nawet nie umiesz dobrze łańcucha nasmarowac a gadasz tutaj o poziomie chlopakow. brak mi slow na takich pozerów jak ty. "Bóg Cie Kocha.... Ale Wszyscy Inni Mają Cie Za Dupka..." Pozdrawiam Ciotunio:)<br><hr>typers
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/5/2009, 00:25

Komentatorzy napisał(a):Musiałbym być idiotą żeby uczyć się takich rzeczy, po co? Po to aby pojechac na taka imprezę ja ta, chłopie wolałbym się nauczyć robic na drutach i zrobić ci pampersa z owczej wełny.<br><hr>klr651<br>
moze na drutach robic nie umiesz ale druty owszem;] jedz na zlot do Papy czy gdzie tam wolisz i poobsciskuj sie ze spoconymi gosciami, odrazu widac ze lubisz te klimaty. a nauczyc bys sie mogl takich rzeczy bys zobaczyl ze to nie takie hop-siup. trzeba odbyc lata treningu zeby miec styl moczopiju. odrazu widac ze jestes przykładny motocyklista i ci ojciec za dzieciaka do wanny wchodzil. pozdrawiam cieplutko i zacznij zakladac majteczki zeby gra wstepna byla dluzsza:)<br><hr>typers
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/5/2009, 08:22

Witam!
Byłem, widziałem. Jestem pod wrażeniem umiejętności chłopaków - powiem szczerze - chciałbym tak umieć. Tylko po co? Po co to komu? Co to ma wspólnego z motocyklami, z tym co w nich najpiękniejsze? Kręcą Was małpy na motocyklach? To tylko kwestia czasu, jak któryś się na takim pokazie zabije lub zostanie kaleką. Co wtedy, popłaczemy wspólnie i pochwalimy jego bohaterstwo? Zrobimy zrzutkę na wózek? Pytam jeszcze raz - po co to to komu? A impreza generalnie drętwa i nudna.<br><hr>Olo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/5/2009, 10:55

Komentatorzy napisał(a):Witam!
Byłem, widziałem. Jestem pod wrażeniem umiejętności chłopaków - powiem szczerze - chciałbym tak umieć. Tylko po co? Po co to komu? Co to ma wspólnego z motocyklami, z tym co w nich najpiękniejsze? Kręcą Was małpy na motocyklach? To tylko kwestia czasu, jak któryś się na takim pokazie zabije lub zostanie kaleką. Co wtedy, popłaczemy wspólnie i pochwalimy jego bohaterstwo? Zrobimy zrzutkę na wózek? Pytam jeszcze raz - po co to to komu? A impreza generalnie drętwa i nudna.<br><hr>Olo<br>
Jesteś aż tak glupi czy tylko udajesz? Równie dobrze można mówic: Po co ci debile jeżdza na crossach? Polamac sie tylko moga i co wtedy? A tacy skoczkowie narciarscy, ci to dopiero sa, skacza jak malpy i po co to? zeby sie zabic?! No juz nie wspominajac o tych co ze spadochronem skacza, ci to dopiero maja na bani. Spadochron im sie nie otworzy i juz tylko pasztet zostaje z nich!<br><hr>rozsadny
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/5/2009, 11:05

Komentatorzy napisał(a):Witam!
Byłem, widziałem. Jestem pod wrażeniem umiejętności chłopaków - powiem szczerze - chciałbym tak umieć. Tylko po co? Po co to komu? Co to ma wspólnego z motocyklami, z tym co w nich najpiękniejsze? Kręcą Was małpy na motocyklach? To tylko kwestia czasu, jak któryś się na takim pokazie zabije lub zostanie kaleką. Co wtedy, popłaczemy wspólnie i pochwalimy jego bohaterstwo? Zrobimy zrzutkę na wózek? Pytam jeszcze raz - po co to to komu? A impreza generalnie drętwa i nudna.<br><hr>Olo<br>
Komentatorzy napisał(a):Jesteś aż tak glupi czy tylko udajesz? Równie dobrze można mówic: Po co ci debile jeżdza na crossach? Polamac sie tylko moga i co wtedy? A tacy skoczkowie narciarscy, ci to dopiero sa, skacza jak malpy i po co to? zeby sie zabic?! No juz nie wspominajac o tych co ze spadochronem skacza, ci to dopiero maja na bani. Spadochron im sie nie otworzy i juz tylko pasztet zostaje z nich!<br><hr>rozsadny<br>
O głupocie można mówić, jeśli ktoś nie rozumie prostego tekstu, a tak chyba jest w twoim przypadku. Świadczy o tym wrzucanie wszystkiego do jednego wora - spadochroniarstwo, cross, a pewnie i narty, wspinaczki, itp. Skoro tak uważasz, to czemu sam tak nie jeździsz? Czemu z domu wychodzisz drzwiami, zamiast zjechać po rynnie? Itd.... Skakać jak małpa można po wszystkim, nie tylko po motocyklu. Pytanie było jednak "po co"? Też to widziałem i moim zdaniem, to całkiem sensowne pytanie.<br><hr>Kazek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Następna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl